- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Bu aralar bende sardım nedenseoff yaaa hiç çalışasın yok
boş boş bakıyorum bilgisayara
kızlar dikiş makinası almak istiyorum eveama param yok. dikiş dikmek istiyorum yaaaaa
Vero sen ye löp löp et olsunEvet azar da iyidir . Boyle görmezlikten gelirlerse ben dé görmüyorum yiyorum öyle . Belki de tebrik ister bu beden yahu .sıfır ekmek yani .tek öğün değil mesela kahvaltım varBol bisiklet
@hayatperisi7 nerdesiinnn :)Unuttum vallahi canım ya görsem hatırlarım sadece :)
Muhtemelen üye azlığından kapanan gruplarda oluyor ya bazen o açıdanda düşününce haklılar, ama gelenleri geri çevirmek olmaz sende haklısın ben çözümsüz kaldım bu durumda vallaÇok üzgünüm yaaa...ne yapıcaz...
bu aradaAntepia27 ablacım, dün yazdığına çok üzüldüm ve senide üzdüm yazdıklarımla. Mesele inan 2-3 kilo değil, içinde bulunduğum ruhsal durumdu.
Bugün daha iyiyim en azından hafiflemiş hissediyorum kendimi. Şu 2 günün çozutmasını, regl olmamdan da istifade lapa yapıyorum bugün. He birde yağmur yağıyor ama cam siliyorum (napalım yağarsada temiz cama yağsın). Birde bayrama doğru sildik mi tamamdır. Ben kaçtım o vakit.
canım estafirullah üzülme ben alınmadım yanlızca daha zor durumda olanların olduğunu hatırlatmak istedim sevgiler inşallah bugün daha iyisindirbu aradaAntepia27 ablacım, dün yazdığına çok üzüldüm ve senide üzdüm yazdıklarımla. Mesele inan 2-3 kilo değil, içinde bulunduğum ruhsal durumdu.
Bugün daha iyiyim en azından hafiflemiş hissediyorum kendimi. Şu 2 günün çozutmasını, regl olmamdan da istifade lapa yapıyorum bugün. He birde yağmur yağıyor ama cam siliyorum (napalım yağarsada temiz cama yağsın). Birde bayrama doğru sildik mi tamamdır. Ben kaçtım o vakit.
canım üye sayısıyla ilgili bir sorun var sizden ayrılmaya hiç niyetim yok eminim elinden geleni yapacaksındır sevgiler canımİyi günler kuzularım...
canım sorun ne olabilirki ortalamalar belirlenirken kişi sayısına bölünmüyormu ki sen yinede kendini çok üzme canım bir çözümü vardır inşallahÇok üzgünüm yaaa...ne yapıcaz...
Böyle bir durum olduğunu bilmiyordum. benim de bu grubu bırakmaya niye tim yok hele böyle listeyi çok ciddiye alan kaptan, ve üyeler varken. Ama liste dışından devam ederiz olmazsa napalımKabul etmeme gibi bir şey yok zaten o konuda.15kişi ola bilir. ..ben denemedekiler için üzgünüm
Bende bugün sınavdaydım sabahtan beri daha yeni eve gidiyorum. AahhhAsli_95 bi arkadaşını teselli etmeye gelmiyorsun
canım sorun ne olabilirki ortalamalar belirlenirken kişi sayısına bölünmüyormu ki sen yinede kendini çok üzme canım bir çözümü vardır inşallah
Böyle bir durum olduğunu bilmiyordum. benim de bu grubu bırakmaya niye tim yok hele böyle listeyi çok ciddiye alan kaptan, ve üyeler varken. Ama liste dışından devam ederiz olmazsa napalım
canım sendemi yenisin benim gibi kaç haftadır burdasın kaç kilosun canımBöyle bir durum olduğunu bilmiyordum. benim de bu grubu bırakmaya niye tim yok hele böyle listeyi çok ciddiye alan kaptan, ve üyeler varken. Ama liste dışından devam ederiz olmazsa napalım
Ben izindeyimmmm sakin beni çıkarmayınDenemedeki hatunlar . Mezun olan arkadaslar olacaktir onlarin yerine listeye girersiniz zamanla.
Takimada yeni gelenleri baska takimlara yada basvuru topigine yonlendirin lutfen
Ayrica aynura izindeki uyeler kimler ???
Benim gibi yada hic haber almadigimiz uyeleri izinden ve takimdan nasil cikara bilirsin ?
Perim canım benim takımına üye almak isteyen kaptan ya da yardımcısı alır zaten,biz kimsenin takımından üye almıyoruz ki,son üyelerimiz de zaten direk bize gelmişler.anlamıyorum amaç birinin zayıflamasıysa eyer ve de takımımızda bu kadar güzel kilo veriyorken niye buna destek olunmuyor ki. ..kime ne kötülüyü var yani.aslına bakarsan çok üye ve takip etmek sadece takım yönetimi için zor.biz de idare ede biliyosak kime ne zararı var ki...ben olsam hiiiiç köstek olmam...haaa üye gelmez diyer takımlar üye istedikleri halde bukamazlarsa bu başka konu ama üyeler geliyo isteyen alsın...Bu aralar bende sardım nedense
Vero sen ye löp löp et olsun
@hayatperisi7 nerdesiinnn :)
Muhtemelen üye azlığından kapanan gruplarda oluyor ya bazen o açıdanda düşününce haklılar, ama gelenleri geri çevirmek olmaz sende haklısın ben çözümsüz kaldım bu durumda valla
Dur özelden yazıyorum abla sana :)Çok güzel yağdı ama dimi..balkonda üşüdük...sen ne tarafta oturuyosun,hangi semt?
hoşdulduk canım kendimi tanıtmıştım ama atlamışsın herhalde kilom 134 6 civarında boyum 160 cm hedefim önce 100 altı sonra 63 tanıştığımıza çok memnun oldum
Evet canım, iki haftadır burdayım bende. Normalde iki üç gün yapar bırakırdım diyeti. Kaçamaklar oluyo, ama devam edebilmek çok güzel, inşallah hayırlısıyla istediğimiz kiloya ineriz. Bu arada instagramda fieniko diye biri var. Mutlaka bakmalısın. 140 kilodan 65 e inmiş.sen gelince aklıma o geldi direkcanım sendemi yenisin benim gibi kaç haftadır burdasın kaç kilosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?