Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

off yaaa hiç çalışasın yok

boş boş bakıyorum bilgisayara

kızlar dikiş makinası almak istiyorum eve ama param yok. dikiş dikmek istiyorum yaaaaa
Bu aralar bende sardım nedense
Evet azar da iyidir . Boyle görmezlikten gelirlerse ben dé görmüyorum yiyorum öyle . Belki de tebrik ister bu beden yahu .sıfır ekmek yani .tek öğün değil mesela kahvaltım var Bol bisiklet
Vero sen ye löp löp et olsun
Unuttum vallahi canım ya görsem hatırlarım sadece :)
@hayatperisi7 nerdesiinnn :)
Çok üzgünüm yaaa...ne yapıcaz...
Muhtemelen üye azlığından kapanan gruplarda oluyor ya bazen o açıdanda düşününce haklılar, ama gelenleri geri çevirmek olmaz sende haklısın ben çözümsüz kaldım bu durumda valla

canım estafirullah üzülme ben alınmadım yanlızca daha zor durumda olanların olduğunu hatırlatmak istedim sevgiler inşallah bugün daha iyisindir

Kabul etmeme gibi bir şey yok zaten o konuda.15kişi ola bilir. ..ben denemedekiler için üzgünüm
Böyle bir durum olduğunu bilmiyordum. benim de bu grubu bırakmaya niye tim yok hele böyle listeyi çok ciddiye alan kaptan, ve üyeler varken. Ama liste dışından devam ederiz olmazsa napalım

Bende bugün sınavdaydım sabahtan beri daha yeni eve gidiyorum. Aahhh Asli_95 bi arkadaşını teselli etmeye gelmiyorsun

Benim kendime hayrım yok yaa Nasıl geçtii sınavın

canım sorun ne olabilirki ortalamalar belirlenirken kişi sayısına bölünmüyormu ki sen yinede kendini çok üzme canım bir çözümü vardır inşallah

Böyle bir durum olduğunu bilmiyordum. benim de bu grubu bırakmaya niye tim yok hele böyle listeyi çok ciddiye alan kaptan, ve üyeler varken. Ama liste dışından devam ederiz olmazsa napalım

Kızlar listeyi büyütemiyoruz sınır var, ama burada olmanızda bir mani yok sadece listeye giremiceksiniz sanırım Bana sorarsanız hiçbir durumu etkilemez biz buradan tam destek aynen devam

canım sendemi yenisin benim gibi kaç haftadır burdasın kaç kilosun canım

Ben bugün de çok fena oldum üstelik dışarı da çıkmadım Noluyor anlamıyorum annem az yiyorsun sahurda ondan diyor ama bence gayet normal doyana kadar yiyorum yani neden böyle oluyor ki

Slm bu haftadan sonra insanlar izne ayrılır listeye alabilirsiniz yeni gelenleri mesala beni izne ayırabilirsin 2ay girmem listeye o arada bizi mezun edersin aynura

Denemedeki hatunlar . Mezun olan arkadaslar olacaktir onlarin yerine listeye girersiniz zamanla .
Takimada yeni gelenleri baska takimlara yada basvuru topigine yonlendirin lutfen

Ayrica aynura izindeki uyeler kimler ???

Benim gibi yada hic haber almadigimiz uyeleri izinden ve takimdan nasil cikara bilirsin ?

Ben izindeyimmmm sakin beni çıkarmayın

Ayy periiiii listeye de giremiycez görüyon mu tüh
vorones mezun olursa bi kişilik yer açılıyo başka kim var mezun olabilecek durumda

Perim canım benim takımına üye almak isteyen kaptan ya da yardımcısı alır zaten,biz kimsenin takımından üye almıyoruz ki,son üyelerimiz de zaten direk bize gelmişler.anlamıyorum amaç birinin zayıflamasıysa eyer ve de takımımızda bu kadar güzel kilo veriyorken niye buna destek olunmuyor ki. ..kime ne kötülüyü var yani.aslına bakarsan çok üye ve takip etmek sadece takım yönetimi için zor.biz de idare ede biliyosak kime ne zararı var ki...ben olsam hiiiiç köstek olmam...haaa üye gelmez diyer takımlar üye istedikleri halde bukamazlarsa bu başka konu ama üyeler geliyo isteyen alsın...

Aynura bi takimin 5-6 kisi digerininde 15-20 kisi olmasi bencede etik değil .
Sonucda yaris var ve belli kurallar var !
15 kisinin fazlasi icin diger takimlardan izinmi gerekiyordu ? Ve bunun icin biz izinlamadanmi 16 kisi yaptik listeyi bunlar kurallar disi . Diger takimlarin razisi olmaya bilir bu durumda haklilar yani . Egri oturup dogru konusmak lazim ...

İzindekiler listesine nerden bakiliyor bulamadim ?

hoşdulduk canım kendimi tanıtmıştım ama atlamışsın herhalde kilom 134 6 civarında boyum 160 cm hedefim önce 100 altı sonra 63 tanıştığımıza çok memnun oldum

Evet bu ara misafir dolu evimiz gelenimiz gidenimiz eksilmiyor takipte zorlanıyorum konuyu bende memnun oldumm :)

canım sendemi yenisin benim gibi kaç haftadır burdasın kaç kilosun canım
Evet canım, iki haftadır burdayım bende. Normalde iki üç gün yapar bırakırdım diyeti. Kaçamaklar oluyo, ama devam edebilmek çok güzel, inşallah hayırlısıyla istediğimiz kiloya ineriz. Bu arada instagramda fieniko diye biri var. Mutlaka bakmalısın. 140 kilodan 65 e inmiş.sen gelince aklıma o geldi direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…