Ayneeenn aeben ablam. ben belki listeye girsem, stresten kilo da alabilirim zaten :)Yeni arkadaslarimizda endişelenmesinler lutfen her sey liste değil...
Size samimiyetle kucak acmis koca bir 7. Takim var ..
Merhaba kızlar geçmişi ve paylaşım alanını okumaya çalıştım biraz.
Ben bu kadar fazla olduğumuzu bilmiyordum izinde olanlarla birlikte tam üye sayımız kaç onu da bilmiyorum ama biz 15-16 kişiyken diğer takımlarında 5-6 kişi olması bence de etik değil.
Bence bu bir yarışmaysa kırılıp gücenmek de olmaması gerekir biz yine muhabbetimizi yaparız birbirimizle.
Ben yanlış hatırlamıyorsam 8-9 haftadır sizinleyim ama listeye bu hafta girdim bende son girenlerden olarak_AYNURA_ ya şöyle bir önerim var abla sen listedeki 15 kişi dışında kalanları yaz ve bir uzlaşma yapalım diğer takımlara geçme konusunda şayet ben geçeceksem mesela böyle bir karar aldıysak ben sadece biraz takımları araştırıp kendim seçmek isterim ben bu takım gibi sağlam bir takımla devam etmek isterim o durumda.
Kendi adıma ne kaptınım_AYNURA_ ya ne de takım arkadaşlarıma kırılmam kimse kırılmamalı bence.
Biz de şöyle bir durum var sonradan gelen bir çok kişi tanıdık geldi. Arkadaşlar var akrabalar var aynı topikte beraber zayıflayan birbirine yoldaş olmuş kişiler var bence bu kişileri ayırmak mantıklı değil. Kurallar varsa tabikii uyucaz liste 15 görünücek ama diğerleri dışardan devam edicekYani ben illaki listeye girmek istiyorum diyen olursa şu an listede olmayanlardan o zaman başka takıma geçiş yapabilir. Bir de bizim şu an bir kişi fazlamız var listede. O da bir şekilde çözülür diye düşünüyorum.
Biliyorum ablam sorunda o zaten, o psikolojiden çıkamıyorum. Neyse çıkıcam inşallah çıkamazsamda bir çıkarana gidicimSelinnnnnn senin artik piskolojik tatlim ....ZAYİFSİN hemde fazla bile bence..
Sor tatlım bildiğim şeylerse yardımcı olabilirimKızlar bu arada kpss ile ilgili bir kaç sorum var bilgisi olan var mı kpss hakkında ?
Biliyorum ablam sorunda o zaten, o psikolojiden çıkamıyorum. Neyse çıkıcam inşallah çıkamazsamda bir çıkarana gidicim
Yaaaa yaabende bu hafta listeye alın mezuniyet karnem olsun diycektim Haklılar adaletsiz üye dağılımı oluyor olabilir ama amaç sadece listeye girip kilo vermek değil. Burası bizim paylaşma alanımız ve böyle güzel, sürekli sohbet dönen bir takım varken, daha sessiz bir takım pek çekici gelmez. İnşallah bir çözüm bulunur. Listedışı kalanlarda kendi içimizde yarışırız
Sor tatlım bildiğim şeylerse yardımcı olabilirim
Abla ne yapayım çok istiyolarsa onlar da alsınlar,zayıflasınlar ne güzel.bi arkadaş yazmıştı az önce sonuçta ortalama da hiç bi fark olmuyo.kabul etmiyorum bunu.tekrar diyorum eyer ki biz kimseye flrsat sağlamadan üyeleri davet etsek tamam haklısın derdim,asıl bizi sevmiş beyenmiş bi üyeyi geri çevirnek etik deyil bence...Aynura bi takimin 5-6 kisi digerininde 15-20 kisi olmasi bencede etik değil.
Sonucda yaris var ve belli kurallar var !
15 kisinin fazlasi icin diger takimlardan izinmi gerekiyordu ? Ve bunun icin biz izinlamadanmi 16 kisi yaptik listeyibunlar kurallar disi . Diger takimlarin razisi olmaya bilir bu durumda haklilar yani . Egri oturup dogru konusmak lazim ...
İzindekiler listesine nerden bakiliyor bulamadim ?
Ha bi de 16.kişi alınması tesadüfen oldu,yani son saatte yoksa biliyordum sormam gerektiyini.Aynura bi takimin 5-6 kisi digerininde 15-20 kisi olmasi bencede etik değil.
Sonucda yaris var ve belli kurallar var !
15 kisinin fazlasi icin diger takimlardan izinmi gerekiyordu ? Ve bunun icin biz izinlamadanmi 16 kisi yaptik listeyibunlar kurallar disi . Diger takimlarin razisi olmaya bilir bu durumda haklilar yani . Egri oturup dogru konusmak lazim ...
İzindekiler listesine nerden bakiliyor bulamadim ?
KPSS b grubu mu canmKızlar bu arada kpss ile ilgili bir kaç sorum var bilgisi olan var mı kpss hakkında ?
O bi kişi deBiz de şöyle bir durum var sonradan gelen bir çok kişi tanıdık geldi. Arkadaşlar var akrabalar var aynı topikte beraber zayıflayan birbirine yoldaş olmuş kişiler var bence bu kişileri ayırmak mantıklı değil. Kurallar varsa tabikii uyucaz liste 15 görünücek ama diğerleri dışardan devam edicekYani ben illaki listeye girmek istiyorum diyen olursa şu an listede olmayanlardan o zaman başka takıma geçiş yapabilir. Bir de bizim şu an bir kişi fazlamız var listede. O da bir şekilde çözülür diye düşünüyorum.
Google Türkiye ayaginda bir sorun varmis abla çoğumuzun sorunluInternet sıkıntılı giremiyorum
Güzelim benim seni listeye aldık mı bu hafta?Merhaba kızlar geçmişi ve paylaşım alanını okumaya çalıştım biraz.
Ben bu kadar fazla olduğumuzu bilmiyordum izinde olanlarla birlikte tam üye sayımız kaç onu da bilmiyorum ama biz 15-16 kişiyken diğer takımlarında 5-6 kişi olması bence de etik değil.
Bence bu bir yarışmaysa kırılıp gücenmek de olmaması gerekir biz yine muhabbetimizi yaparız birbirimizle.
Ben yanlış hatırlamıyorsam 8-9 haftadır sizinleyim ama listeye bu hafta girdim bende son girenlerden olarak_AYNURA_ ya şöyle bir önerim var abla sen listedeki 15 kişi dışında kalanları yaz ve bir uzlaşma yapalım diğer takımlara geçme konusunda şayet ben geçeceksem mesela böyle bir karar aldıysak ben sadece biraz takımları araştırıp kendim seçmek isterim ben bu takım gibi sağlam bir takımla devam etmek isterim o durumda.
Kendi adıma ne kaptınım_AYNURA_ ya ne de takım arkadaşlarıma kırılmam kimse kırılmamalı bence.
Merhaba kızlar geçmişi ve paylaşım alanını okumaya çalıştım biraz.
Biz de şöyle bir durum var sonradan gelen bir çok kişi tanıdık geldi. Arkadaşlar var akrabalar var aynı topikte beraber zayıflayan birbirine yoldaş olmuş kişiler var bence bu kişileri ayırmak mantıklı değil. Kurallar varsa tabikii uyucaz liste 15 görünücek ama diğerleri dışardan devam edicekYani ben illaki listeye girmek istiyorum diyen olursa şu an listede olmayanlardan o zaman başka takıma geçiş yapabilir. Bir de bizim şu an bir kişi fazlamız var listede. O da bir şekilde çözülür diye düşünüyorum.
Aynuram Seabahara şöyle bir öneri götürsek olur mu acaba? Şimdi listeye girmeyi bekleyen arkadaşlar bir takım oluştursa mesela 13. Takım gibi... Peri takım kaptanı olmak istiyordu.Abla ne yapayım çok istiyolarsa onlar da alsınlar,zayıflasınlar ne güzel.bi arkadaş yazmıştı az önce sonuçta ortalama da hiç bi fark olmuyo.kabul etmiyorum bunu.tekrar diyorum eyer ki biz kimseye flrsat sağlamadan üyeleri davet etsek tamam haklısın derdim,asıl bizi sevmiş beyenmiş bi üyeyi geri çevirnek etik deyil bence...
izinli listesi diye de bi şey yok ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?