Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sarayca m 100 gram Artı çıktım 74.1 yani...dün Emineyle yazıştığımız gibi sanırım yaptığım spordan Kaynaklı...bide hafif bi sorunum var anlamışsındır :)

Sahur: yumurta

Iftar: avuçiçi pide,Havuç kavurma yoğurtlu,3 minik olanlardan ızgara but,ayran

Olur aslında...ne dersiniz?@perigunlugu

IYI akşamlar arkadaşlar misafirim gelebilir hemen listemi vereyi
sahur
1 2 kaşık söğürme
1 haşlanmış yumurta
peynir
çok az lavaş ekmek
iftar
1 tabak etli kurufasulye
3 dilim çavdar ekmeği
bol salata
ayran
bakalım bugünki menümü beğenecekmisiniiz muhabetle sevgilr selamlar

Menüm,

Sahur:
1 Domates
2 Haşlanmış Yumurta
Beyaz Peynir
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Hurma,1 Avuç çiğ kuruyemiş

İftar:
1 adet Biber Dolması- Bulgurla yapıldı
5 Kaşık Taze Fasulye
4 Kaşık Yoğurt
1 Hurma, 1 Avuç Çiğ Kuruyemiş

1 lt su - devam edicem

Fatmaaaaaaa bak ne güzel düzene girdi menülerin 2 gündür..,devam böyle :)

100 gr gayet iyi bence, malum günündesin hemde :) sen dün cıs yaparsında ben yapmaz mıyım, sahurda çok kaçırdım ve bu gün 65.5 geldim 400 gr artıtayım , ama bu günden itibaren devam :)

sahuru hiç yazmıyayım

iftar
taze fasülye
2 sk bulgur pilavı
2 bardak ayran
salata
bol su :)

spor yapmak istiyorum ama mecalim olmuyor

tamamen çekememzlik gibi geldi biz kimseye buraya gel diye çağırmıyozki çağırdıklarımızda kaçtı . listeye alınıp sonra izinde gösterilenlerde sanırsam listededemi gözüküyor açıkçası bölünmek istemem . hiç bişey anlamadım kafam durdu 35 kişi gözüküyomuşuz aktif 19 üyemiz varmış.

Böyle kalabalık daha güzel
Böylesi bencede çok güzel ama listeye girmeyi bekleyen arkadaşlar var...başka başka takımlara giderlerse tamamen koparız...2. Bir takıma izin verirlerse yine birarada oluruz.,.hatta 2 takım Arasında Yarışlar yapılır faydası bile olabilir..

saraycam çoçukları uyutta yürüyelim 10da varmısın?

Yok zaten listeye girmek onlar için daha iyi olacaksa ben dağılmaktansa bizim iki grup olmamızı tercih ederim tabiiiki :)

Yok kuzum regl olmadım hafif bi wc sorunu 3-4 günüm daha var diğerine..sen 65 ben 74 sınırını bi geçsek çok iyi olacak...

kızlar şöyle bir baktım, tam okuyamadım ama illada listede olmak zorunda değilsiniz, buranın sinerjisi yeter

Antepia27 menün çok iyi tebrikler, ayrıca listeye giremesende buradan sakın ayrılma olur mu, ilerleyen zamanda liste azalır, o zaman girersin nasılsa :)

yasom7272 gözün aydın canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…