Olur aslında...ne dersiniz?@perigunluguAynuram Seabahara şöyle bir öneri götürsek olur mu acaba? Şimdi listeye girmeyi bekleyen arkadaşlar bir takım oluştursa mesela 13. Takım gibi... Peri takım kaptanı olmak istiyordu. @perigunlugu o Takımı'n kaptanı olsa ve o takım bizim KARDEŞ takımımız olsa...hem dağılmamış oluruz her 2 takımda da muhabbete katılırız...ne dersiniz?
Peki peri önderliğinde kuracağımiz yeni gruba girmek için de yine listedeki kilomuza mi inmemiz gerek?Olur aslında...ne dersiniz?@perigunlugu
Peki peri önderliğinde kuracağımiz yeni gruba girmek için de yine listedeki kilomuza mi inmemiz gerek?
Benim bildiyim o 6aydan uzun süre için geçerli yani ben öyle anladım...Ne kadar fazlan var ? Kurallar değişmişti hani %5in üstündeyse beklemeden girilebiliyordu
Evet firuzem...Peki peri önderliğinde kuracağımiz yeni gruba girmek için de yine listedeki kilomuza mi inmemiz gerek?
Benim bildiyim o 6aydan uzun süre için geçerli yani ben öyle anladım...
Ama ben gerçekten bölünmek is te mi yo rummmm...
Fatmaaaaaaa bak ne güzel düzene girdi menülerin 2 gündür..,devam böyle :)IYI akşamlar arkadaşlar misafirim gelebilir hemen listemi vereyi
sahur
1 2 kaşık söğürme
1 haşlanmış yumurta
peynir
çok az lavaş ekmek
iftar
1 tabak etli kurufasulye
3 dilim çavdar ekmeği
bol salata
ayran
bakalım bugünki menümü beğenecekmisiniiz muhabetle sevgilr selamlar
Bence deeee...Böyle kalabalık daha güzel
Sarayca m 100 gram Artı çıktım 74.1 yani...dün Emineyle yazıştığımız gibi sanırım yaptığım spordan Kaynaklı...bide hafif bi sorunum var anlamışsındır :)
Sahur: yumurta
Iftar: avuçiçi pide,Havuç kavurma yoğurtlu,3 minik olanlardan ızgara but,ayran
Böylesi bencede çok güzel ama listeye girmeyi bekleyen arkadaşlar var...başka başka takımlara giderlerse tamamen koparız...2. Bir takıma izin verirlerse yine birarada oluruz.,.hatta 2 takım Arasında Yarışlar yapılır faydası bile olabilir..Böyle kalabalık daha güzel
saraycam çoçukları uyutta yürüyelim 10da varmısın?100 gr gayet iyi bence, malum günündesin hemde :) sen dün cıs yaparsında ben yapmaz mıyım, sahurda çok kaçırdım ve bu gün 65.5 geldim 400 gr artıtayım, ama bu günden itibaren devam :)
sahuru hiç yazmıyayım
iftar
taze fasülye
2 sk bulgur pilavı
2 bardak ayran
salata
bol su :)
spor yapmak istiyorum ama mecalim olmuyor
Böylesi bencede çok güzel ama listeye girmeyi bekleyen arkadaşlar var...başka başka takımlara giderlerse tamamen koparız...2. Bir takıma izin verirlerse yine birarada oluruz.,.hatta 2 takım Arasında Yarışlar yapılır faydası bile olabilir..
Yok kuzum regl olmadım hafif bi wc sorunu100 gr gayet iyi bence, malum günündesin hemde :) sen dün cıs yaparsında ben yapmaz mıyım, sahurda çok kaçırdım ve bu gün 65.5 geldim 400 gr artıtayım, ama bu günden itibaren devam :)
sahuru hiç yazmıyayım
iftar
taze fasülye
2 sk bulgur pilavı
2 bardak ayran
salata
bol su :)
spor yapmak istiyorum ama mecalim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?