Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla bilemiyorum inşallah güzel geçmiştir
Ayy periiiii listeye de giremiycez görüyon mu tüh
vorones mezun olursa bi kişilik yer açılıyo başka kim var mezun olabilecek durumda
Olsun biz dışardanda hallederiiizzz... Beraber kendi aramızda liste yapalım mı ? listeye giremesekte kendi aramızda yüzdemizi hesaplarız
Takımımız bu kadar aktifken üyelerde haliyle direk buraya geliyor orası doğru ama demekki onlarında beklentisi şu yönde; direk bize gelen üyeyi katılmak isteyenlere yönlendirelim. Yani bana öyleymiş gibi geldi. aeben ablanında dediği gibi bizde bu kadar üye varken başka takımda az olması tam dengeyi sağlamıyor gibi ama senin dediğin gibi de amaç zayıflamak sonuçta 3 eksik 5 fazla farketmez. İllaki mezun olan izne ayrılanlarda olacak yine sayımız düşer

Yok kuzum regl olmadım hafif bi wc sorunu 3-4 günüm daha var diğerine..sen 65 ben 74 sınırını bi geçsek çok iyi olacak...

oyy ben her şeyi yanlış anlıyorum ya kayısı vs. iyi gelir, bende gün aşırı kayısılı form içiyorum

2 kilo verdim ya, şimardım gene, gece yemeseydim 64 .9 olurdum belki, yinede 2-3 gün sonra ikimizde kırarız bu sınırı, bide spor yapabilseydim

Kesin Yazmış Seabahar Yasom....halbuki toplam kişi sayısına bölünüyor adaletsiz bi durum yok..ve Aynuranın dediği gibi uzun zamandır kimseyi çağırmıyoruz takıma takip edip muhabbeti beğenip geliyor herkes...Takım'lar arası oylama yapılsın o zaman mevcut durum devam etsin yeni gelenleri başka takımlara gönderelim...ama zor görünüyor..

bence burası yeni üye için çok iyi, bir kere kaptan çok ilgili, yeni üyeyi yönlendiriyor, sizler çok iyisiniz, daha ne olsun, şahsen ben diğer takımlarda böyle olduğunu düşünmüyorum...

bence burası yeni üye için çok iyi, bir kere kaptan çok ilgili, yeni üyeyi yönlendiriyor, sizler çok iyisiniz, daha ne olsun, şahsen ben diğer takımlarda böyle olduğunu düşünmüyorum...

İşte tam da bu yüzden listeye giremeyen arkadaşların gideceğini düşünmüyorum

Ne kadar fazlan var ? Kurallar değişmişti hani %5in üstündeyse beklemeden girilebiliyordu
1 2 kg ya tam da bilmiyorum iftar sahur değişiyor ya
Ama 67.1 kg ile ayrilmistim izne.
Bu kiloyu o hafta harici hiç göremedim listeyi bu yüzden istiyorum.
Liste dışında adapte olamadım bi türlü yaa 67 yi bi görsem giricektim ama 2 haftadır olmuyo

Bence ramazan güzel bir fırsat iftardan önce baya farkediyo kaçamak yapmazsan, dikkat et biraz halledersin :)
Bir de dişini sık listeye girene kadar sonra zaten mecbur verirsin

Bence ramazan güzel bir fırsat iftardan önce baya farkediyo kaçamak yapmazsan, dikkat et biraz halledersin :)
Bir de dişini sık listeye girene kadar sonra zaten mecbur verirsin
Ramazanda istediğim gibi kilo veremedim yaa troit kaynaklı biraz da işi sıkı tutmadım. Ne bilim böyle takımın dolu olduğunu liste değere bindi hele kim kilo verirse o gircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…