Ramazanda istediğim gibi kilo veremedim yaa troit kaynaklı biraz da işi sıkı tutmadım. Ne bilim böyle takımın dolu olduğunu liste değere bindi hele kim kilo verirse o gircek
Geçmişi okuyamadım
Hayırdır niye dağılıyoruz
Sayımızmı fazla
Aynen öyle yer açıldıkça yer kapışılıcak
İvet kural ihlali yaptık yaramaz çocuklar gibi15 kişiyi geçtik. Dağılmaya da biliriz liste dışı diğer arkadaşlar devam edebilir onların kararı.
Yani yeni gelenler artık listeye alınmayacak o zaman
Kaptan birde kilosu sabit olanı listeden çıkarıyor Muş
Sıkı yönetim geldi sanırsam
Iyi olmuş daha dikkatli oluruz
Kızlar bu arada kpss ile ilgili bir kaç sorum var bilgisi olan var mı kpss hakkında ?
Aynuram Seabahara şöyle bir öneri götürsek olur mu acaba? Şimdi listeye girmeyi bekleyen arkadaşlar bir takım oluştursa mesela 13. Takım gibi... Peri takım kaptanı olmak istiyordu.perigunlugu o Takımı'n kaptanı olsa ve o takım bizim KARDEŞ takımımız olsa...hem dağılmamış oluruz her 2 takımda da muhabbete katılırız...ne dersiniz?
Olur aslında...ne dersiniz?@perigunlugu
Muhtemelen zaten bu takımın aktifliğini görüp hiç katılmak isteyenlere yazmayıp takıma geliyorlar. zaten diyetin başlangıçta motive kısmı en önemlisi, 7. takımda da motivenin zirvesi var kim gitmek ister ki burdanbence burası yeni üye için çok iyi, bir kere kaptan çok ilgili, yeni üyeyi yönlendiriyor, sizler çok iyisiniz, daha ne olsun, şahsen ben diğer takımlarda böyle olduğunu düşünmüyorum...
Benimde regl olmama bir kaç gün kaldı iyice abarttım yeme işini. Bir türlü dikiş tutturamadım sürekli bir sıkıntı çıkıyor aman şimdi diyeti düşünemem diyorum dikkat etmiyorum hiç
aynı hareketlerin devamı olsa da zevkli ama bide dediğin gibi çok güzel ter attırıyor...sevindim yaptığına..ben başka videolarını da yaptım ama en iyisi bu ..Mor Vampirella evet canım tek yıllarda yine b grubu sınavına giriyor adaylar a grubu sınavları için ama alım olmuyor. Çift yıllarda b grubu kadrolarına alım oluyor.
30 dk cardiyo yaptımDaydream- ablamın önerdiği ve 30 dk da inanılmaz ter boşalttığım videosunu yapıyorum 3 gündür. Bence etkili.
Evet abla ama ben kpss topiği bulup sordum ordakilere sağol yine de :)KPSS b grubu mu canm
Aldın abla listedeyim benGüzelim benim seni listeye aldık mı bu hafta?
Çok tatlı bir önerii :)Aynuram Seabahara şöyle bir öneri götürsek olur mu acaba? Şimdi listeye girmeyi bekleyen arkadaşlar bir takım oluştursa mesela 13. Takım gibi... Peri takım kaptanı olmak istiyordu.perigunlugu o Takımı'n kaptanı olsa ve o takım bizim KARDEŞ takımımız olsa...hem dağılmamış oluruz her 2 takımda da muhabbete katılırız...ne dersiniz?
Şaşırıyorum nasıl bu kadar terledim diye, jillianda da terlerdim ama bu bir acayipaynı hareketlerin devamı olsa da zevkli ama bide dediğin gibi çok güzel ter attırıyor...sevindim yaptığına..ben başka videolarını da yaptım ama en iyisi bu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?