Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ramazanda istediğim gibi kilo veremedim yaa troit kaynaklı biraz da işi sıkı tutmadım. Ne bilim böyle takımın dolu olduğunu liste değere bindi hele kim kilo verirse o gircek

Aynen öyle yer açıldıkça yer kapışılıcak

Geçmişi okuyamadım
Hayırdır niye dağılıyoruz
Sayımızmı fazla

İvet kural ihlali yaptık yaramaz çocuklar gibi 15 kişiyi geçtik. Dağılmaya da biliriz liste dışı diğer arkadaşlar devam edebilir onların kararı.

Yani yeni gelenler artık listeye alınmayacak o zaman
Kaptan birde kilosu sabit olanı listeden çıkarıyor Muş
Sıkı yönetim geldi sanırsam
Iyi olmuş daha dikkatli oluruz

Kızlar bu arada kpss ile ilgili bir kaç sorum var bilgisi olan var mı kpss hakkında ?

Olur aslında...ne dersiniz?@perigunlugu

Tabiiki yaparım hem kimseyi başka takıma gönderme yada bekletme gibi bir durumumuzda söz konusu olmaz. ben varım

bence burası yeni üye için çok iyi, bir kere kaptan çok ilgili, yeni üyeyi yönlendiriyor, sizler çok iyisiniz, daha ne olsun, şahsen ben diğer takımlarda böyle olduğunu düşünmüyorum...
Muhtemelen zaten bu takımın aktifliğini görüp hiç katılmak isteyenlere yazmayıp takıma geliyorlar. zaten diyetin başlangıçta motive kısmı en önemlisi, 7. takımda da motivenin zirvesi var kim gitmek ister ki burdan

Benimde regl olmama bir kaç gün kaldı iyice abarttım yeme işini. Bir türlü dikiş tutturamadım sürekli bir sıkıntı çıkıyor aman şimdi diyeti düşünemem diyorum dikkat etmiyorum hiç

Herkese iyi akşamlar :)) Geçmişe şöyle bir baktım da liste konusu sorun olmuş sanırım. Ben de denemede oldugum için kendi fikrimi yazayım. Evet benim bu hafta 4. haftam ve herkes gibi ben de listeye girmek takımım için yararlı olmak, o sorumluluğu almak isterim. Ama illa listede olucam diye başka takıma geçmem dışardan devam ederim. Benim için yani liste tabi önemli ama asıl önemli olan bu ortam sıcaklık,samimiyett :)) Listeye hiç giremesem de ben dışardan 7.takım da devam etmek isterimm

Mor Vampirella evet canım tek yıllarda yine b grubu sınavına giriyor adaylar a grubu sınavları için ama alım olmuyor. Çift yıllarda b grubu kadrolarına alım oluyor.

30 dk cardiyo yaptım Daydream- ablamın önerdiği ve 30 dk da inanılmaz ter boşalttığım videosunu yapıyorum 3 gündür. Bence etkili.

Merhaba arkadaşlar
Bugün geç saatlere kadar oturacagiz yani iftar yaptigimiz yerde sahur da yapacağım gelemem diye yazıyorum menumu
Sahur sade su
İftar 1 tabak taze fasulye 1 kase cacık 3 lokma pide kavurma ve cissss yedim ilk defa ve son inşallah su 4 bardak yatan kadar 4 içerim inşallah yine temizlik sporu yaptım kaptanim salı ailemin yanına gidiyorum bu hafta mola alsam olurmu

aynı hareketlerin devamı olsa da zevkli ama bide dediğin gibi çok güzel ter attırıyor...sevindim yaptığına..ben başka videolarını da yaptım ama en iyisi bu ..

Yorgunluktan öööö-lüüüü-yoooo-ruuuum canım içi ablam 2 gün kaldı çok yorulduk ama birbirimizi gördük sarıldık,güldük...şuan acayip yorgunum mutfakta bir dünya bulaşık var 1-2 saat dinlenip kalkıp bulaşıkları yıkıcam sonrada squat yapıcam
Bugün ki menüm
Sahur
1 kase dut,1 kare kavun
Yulaflı süt(3 kaşık yulaf,1 bardak süt)
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tane karnıyarık,1 tabak taze fasülye
2 bardak ayran,bol salata
Ara öğün
Sütlü kahve,2 tane hurma
3 litre su
Spor
75 squat

Çok tatlı bir önerii :)

aynı hareketlerin devamı olsa da zevkli ama bide dediğin gibi çok güzel ter attırıyor...sevindim yaptığına..ben başka videolarını da yaptım ama en iyisi bu ..
Şaşırıyorum nasıl bu kadar terledim diye, jillianda da terlerdim ama bu bir acayip . Bir yandan da hareketlerin aynı oluşu hoşuma gidiyor, en azından gelecek hareketi biliyorum. 3-4 güne sıkılır başka videolara geçerim. Bu daha çok bacak çalıştıyor ya ablam, inceltmek yerine şişirmez di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…