- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Ay ben mezun olmaliyiimmmmm .ama nasılO bi kişi devorones inşallah bu hafta mezun olacak 15olucaz da.diyer kişiler kim bi düşünelim,hani denemedekiler.
engineer
uzum
fatmanurkaya
koza
İzindekiler de
firuze
peri
Evet ablam listedeolup izne ayrılanlar da takımdaymış gibi görünüyo.o yüz den 35üyemiz varmış...ama ben ne yapayım üye izne çıktı diye başka üye almayayım mı?ama o izinde olan üyelerin yerine 7.takımdan mezun olan üyelerin de sayına baksalar keşketamamen çekememzlik gibi geldi biz kimseye buraya gel diye çağırmıyozki çağırdıklarımızda kaçtı . listeye alınıp sonra izinde gösterilenlerde sanırsam listededemi gözüküyor açıkçası bölünmek istemem . hiç bişey anlamadım kafam durdu 35 kişi gözüküyomuşuz aktif 19 üyemiz varmış.
Verocum lütfen yeme o cısları da bu hafta güzel güzel mezun ol.yarın gidiyosun dimi?tartını koydun mu bavula?Ay ben mezun olmaliyiimmmmm .ama nasılbak bugün pişirdiğim yaptığım şeyleri yaziyim.
1 tepsi güllaç
1 tepsi cevizli ev baklavası
2 tepsi cevizli kayseri açma çörek
1 tabak kadar mercimek köfte
1 yufkadan peynirli sigara Böreği
Bunlarin hepsi şu an elimin altında
mezun olma şerefine yaptımtartıda 56.4 gördüm bugün
Kaptan bişiler anlatıp durun bak . Beni başka yere gonderirsen ağlarım gene.Evet ablam listedeolup izne ayrılanlar da takımdaymış gibi görünüyo.o yüz den 35üyemiz varmış...ama ben ne yapayım üye izne çıktı diye başka üye almayayım mı?ama o izinde olan üyelerin yerine 7.takımdan mezun olan üyelerin de sayına baksalar keşke
Yok yemem yesem de soz kontrolü kaybetmem. Daha valizı hazırlayamadım anca mutfağı temizledim atılacaklari attım falan. Birazdan kalkiyim . İyi hatırlattin baskülü de koyucam söyledim de eşime evde var falan dedi de hepsi bir olmuyo banane götürcem ben dedimVerocum lütfen yeme o cısları da bu hafta güzel güzel mezun ol.yarın gidiyosun dimi?tartını koydun mu bavula?
Kız sen listeden mezun ol da otur oturduğun yerde nerde gidiyonKaptan bişiler anlatıp durun bak . Beni başka yere gonderirsen ağlarım gene.mezun olmamak için de yerim haaa. . 7 benim ugurlu sayım . Gitmem başka yeré
Oh akıllım benimmm...Herkese iyi akşamlar :)) Geçmişe şöyle bir baktım da liste konusu sorun olmuş sanırım. Ben de denemede oldugum için kendi fikrimi yazayım. Evet benim bu hafta 4. haftam ve herkes gibi ben de listeye girmek takımım için yararlı olmak, o sorumluluğu almak isterim. Ama illa listede olucam diye başka takıma geçmem dışardan devam ederim. Benim için yani liste tabi önemli ama asıl önemli olan bu ortam sıcaklık,samimiyett :)) Listeye hiç giremesem de ben dışardan 7.takım da devam etmek isterimm
Evet ablam listedeolup izne ayrılanlar da takımdaymış gibi görünüyo.o yüz den 35üyemiz varmış...ama ben ne yapayım üye izne çıktı diye başka üye almayayım mı?ama o izinde olan üyelerin yerine 7.takımdan mezun olan üyelerin de sayına baksalar keşke
Tekrar ediyorum takımda üye sayısının çok olması biz yönetimi rahatsız etmeli,biz rahat deyilsek başka kaptanlar bundan niye rahatsız anlamıyorum
Ne zaman bitecek oylama peki abla ne zamana belli olur durum?İki takım işi de zor olur,yazışmak falan...ben kızlarımın hiç birini bi yere ayırmak istemiyorum...paylaşımda kaptanlar oylarını kullansalar belli olur akla kara
Yok kuzum benim,izne ayrılıp burda olan üyemiz aeben fieruze daydream peri mirjam masmavi burdalar yani.ama gidenler de var senin bilmediyin...onlarla birlikteNasıl 35 abla biz listede 16 yız 2 de izinli yok mu onlarla 18 ? Anlamadım ki ben
Çok kafam karıştı burdalarsa neden izindeler peki abla?Yok kuzum benim,izne ayrılıp burda olan üyemiz aeben fieruze daydream peri mirjam masmavi burdalar yani.ama gidenler de var senin bilmediyin...onlarla birlikte
Bizim takımımız aylardı derecede zaten,arada 1 2 hafta iyi olmadı.sonra hep derece...üyenin çok olmasının da yüz deye hiç alakası yok sonuçta ortalama bölünüyoHaklısın abla sen sorumluluk aldıktan sonra kabul etmemeleri ilginç ... Sanırm çok kişi kilo verip öyle birinci oluyoruz diye mi hissedildi bilmiyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam takımızım 3 hafta üst üste birinci olmuştu
Yok tatlım sor tabi.çünki izinden ayrıkdıkları kilo da olmaları gerek liste ye girmek için ama kilo almışlarÇok kafam karıştı burdalarsa neden izindeler peki abla?
Çok yordum de mi sen gece gece ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?