Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Önce menümü verip sonra geçmiş okiyim
Sabah
1 kase çilekli cevizli yoğurt.
2 dilim peynir
yarım poğaça ev yapımı
çay

Akşam
2 mercimek köfte
1 peynirli sigara Böreği
1 dilim peynir domates salatalık

1 buyuk dilim güllaç ( az şekerli bol meyveli yaptım )
çay
Spor 1 saat bisiklet ( son gündü bugün )

Yorum yapılamayasi cisli bir menü ancak miktarlar az şükür

O bi kişi de vorones inşallah bu hafta mezun olacak 15olucaz da.diyer kişiler kim bi düşünelim,hani denemedekiler.
engineer
uzum
fatmanurkaya
koza
İzindekiler de
firuze
peri
Ay ben mezun olmaliyiimmmmm .ama nasıl bak bugün pişirdiğim yaptığım şeyleri yaziyim.
1 tepsi güllaç
1 tepsi cevizli ev baklavası
2 tepsi cevizli kayseri açma çörek
1 tabak kadar mercimek köfte
1 yufkadan peynirli sigara Böreği
Bunlarin hepsi şu an elimin altında
mezun olma şerefine yaptım tartıda 56.4 gördüm bugün

Evet ablam listedeolup izne ayrılanlar da takımdaymış gibi görünüyo.o yüz den 35üyemiz varmış...ama ben ne yapayım üye izne çıktı diye başka üye almayayım mı?ama o izinde olan üyelerin yerine 7.takımdan mezun olan üyelerin de sayına baksalar keşke

Verocum lütfen yeme o cısları da bu hafta güzel güzel mezun ol.yarın gidiyosun dimi?tartını koydun mu bavula?

Kaptan bişiler anlatıp durun bak . Beni başka yere gonderirsen ağlarım gene. mezun olmamak için de yerim haaa. . 7 benim ugurlu sayım . Gitmem başka yeré

Verocum lütfen yeme o cısları da bu hafta güzel güzel mezun ol.yarın gidiyosun dimi?tartını koydun mu bavula?
Yok yemem yesem de soz kontrolü kaybetmem. Daha valizı hazırlayamadım anca mutfağı temizledim atılacaklari attım falan. Birazdan kalkiyim . İyi hatırlattin baskülü de koyucam söyledim de eşime evde var falan dedi de hepsi bir olmuyo banane götürcem ben dedim

Oh akıllım benimmm...

Nasıl 35 abla biz listede 16 yız 2 de izinli yok mu onlarla 18 ? Anlamadım ki ben

Tekrar ediyorum takımda üye sayısının çok olması biz yönetimi rahatsız etmeli,biz rahat deyilsek başka kaptanlar bundan niye rahatsız anlamıyorum

Haklısın abla sen sorumluluk aldıktan sonra kabul etmemeleri ilginç ... Sanırm çok kişi kilo verip öyle birinci oluyoruz diye mi hissedildi bilmiyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam takımızım 3 hafta üst üste birinci olmuştu

Bizim takımımız aylardı derecede zaten,arada 1 2 hafta iyi olmadı.sonra hep derece...üyenin çok olmasının da yüz deye hiç alakası yok sonuçta ortalama bölünüyo

Merhaba arkadaslar,nasilsiniz??2gundu gelemiyorum...dunki menumi vereyim...
Sahur:2yumurta,1ekmek,salata,cay,hurma,seker,1litre su.
iftar:yogurt corbasi,domates dolmasi,4-5kasik pilav,salata,sprite,1kavun,cay,hurma,seker,keks,su cok az oldu...spor yok,ama dun butun gun ayaktaydim...
neee iseeee
gecelim bu gunun menusine...
Sahur:1yumurta,1ekmek,cay,hurma.yarim litre su.
oruc olacagjmi dusunduyum anda kotu surprizle karsilasdim rengli oldumhic hoslanmiyorum bu donemimden...
ne ise oglen cay ve kek..
aksam karniyarik,2kasik pilav,salata,sprite,cay,hurma,2erik,10kiraz,gidip gelipde su icdim...spor yine yok ...rengliyi fena gecirdiyim icin vakit tapdikca uzaniyorum..
bu arada balli tuzum bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…