Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Viyyy hatta biyyy ne çok yemişsin kız okumaktan yoruldum

Peki o 35 kisiyi nerden biliyoruz ? Puskuuttemi liste ?

Aynuram balim kurallar belli , peki simdiden sonra kendi gelenleri genemi cevirmemek adina takima alacaksin ???
Yani bunu o vakitler dusunmemiz lazimdi . Yeni gelenlerin cogu gidiyor diye gelen arkadaslari kabul ettik saggolsunlar onlarda bizi birakip gitmediler .

Bakin kizlar denemehaftasindaki uyelerimizin zaten giris kilolarini aldik dimi ? İlersi icin sonrada listeye girseler baslangic kilolari degismeyecek .
Bizler gibi liste disi devem etsinler , mezun olan arkadaslarimizin yerinede zamanla aliriz olmazmi ?

Hulyam bi oneri getirmissin yeni bir takim ve peri kaptan olsun diye . Bu topiklerde 8 . Senem Uzulerek belirteyimki bir sure sonra istedigimiz gibi olmaz bu durum ...

Benim goruslerim boyle .
Paylasim alanindan izinin cikacagini pek sanmiyorum helede puskut hayir dedikten sonra .

Ben de ondan korkuyorum zaten,o hayır dediyse.umarım herkes geniş düşünür.sonuçta önemli olan bi kadının kilo vermesi deyil mi?bizim takımda kilo veriliyo mu?veriliyo...bitti gitti.
2.takım konusunda aynı fikirdeyim.idare etmek zor olur.kızlarda kabul ederse liste dışı olurlar.hatta onları da listenin sonuna alırız...ki benim gönlüm herkesin listeye girmesinden yana.heleki iyi kilo veriyosa

Bi de o liste püsküütte...

Kiz balli tuz beni listeden kapi disari etmeyi dusunmuyon dimi....valla kuserim bak.....

Tamamını okuyamadm yazılanların ama birtakım sorunlar olmuş sanırım listede megilim şuan ama listeye giremesem bile başka bi takımda devam etmek istemem burayı çok sevdim çünkü
Ben de hiçççç birinizin gitmesini istemem.olur da liste için başka takıma geçmek isterseniz bi şey demem.ama korkum ne biliyomusunuz?burdakı ortamı yakalayamayıp ruhdan düşmeniz.

Şey yapalim; iki liste biri listedekiler digeri liste disi olanlar ve birbirimizle yarisalim nasil ama
Ciddiyim .

Not : aynuram puskut hayir demesede hayir oyu cikar. Umarim yaniliyorumdur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…