Oylarını kullansalar yarın bile bite bilirNe zaman bitecek oylama peki abla ne zamana belli olur durum?
Şimdi aydınlandım sağol abla dediğin gibi yüzdeler bölünüyor zaten bakalım ne olacak halimizYok tatlım sor tabi.çünki izinden ayrıkdıkları kilo da olmaları gerek liste ye girmek için ama kilo almışlar
Viyyy hatta biyyyMerhaba arkadaslar,nasilsiniz??2gundu gelemiyorum...dunki menumi vereyim...
Sahur:2yumurta,1ekmek,salata,cay,hurma,seker,1litre su.
iftar:yogurt corbasi,domates dolmasi,4-5kasik pilav,salata,sprite,1kavun,cay,hurma,seker,keks,su cok az oldu...spor yok,ama dun butun gun ayaktaydim...
neee iseeee
gecelim bu gunun menusine...
Sahur:1yumurta,1ekmek,cay,hurma.yarim litre su.
oruc olacagjmi dusunduyum anda kotu surprizle karsilasdim rengli oldumhic hoslanmiyorum bu donemimden...
ne ise oglen cay ve kek..
aksam karniyarik,2kasik pilav,salata,sprite,cay,hurma,2erik,10kiraz,gidip gelipde su icdim...spor yine yok ...rengliyi fena gecirdiyim icin vakit tapdikca uzaniyorum..
bu arada balli tuzum bizde...
Kız sen zaten listedesin niye tedirgin oluyon.yoksa başka takımdamı gözün var?Şimdi aydınlandım sağol abla dediğin gibi yüzdeler bölünüyor zaten bakalım ne olacak halimiz
Peki o 35 kisiyi nerden biliyoruz ? Puskuuttemi liste ?Abla ne yapayım çok istiyolarsa onlar da alsınlar,zayıflasınlar ne güzel.bi arkadaş yazmıştı az önce sonuçta ortalama da hiç bi fark olmuyo.kabul etmiyorum bunu.tekrar diyorum eyer ki biz kimseye flrsat sağlamadan üyeleri davet etsek tamam haklısın derdim,asıl bizi sevmiş beyenmiş bi üyeyi geri çevirnek etik deyil bence...
izinli listesi diye de bi şey yok ablam
Viyyy hatta biyyyne çok yemişsin kız okumaktan yoruldum
Yok abla ya bu takım çok güzel dağılmasın ne bileyimKız sen zaten listedesin niye tedirgin oluyon.yoksa başka takımdamı gözün var?
He valla ayniyiz
Bi şey de diyemiyorum.sana ne ben kilo veriyomuyum sen ona bak diyo...aynısınız işte..
2gunun menusi bu....onun icin okuyamamissindir kesinViyyy hatta biyyyne çok yemişsin kız okumaktan yoruldum
He he ondan2gunun menusi bu....onun icin okuyamamissindir kesin
Ben de ondan korkuyorum zaten,o hayır dediyse.umarım herkes geniş düşünür.sonuçta önemli olan bi kadının kilo vermesi deyil mi?bizim takımda kilo veriliyo mu?veriliyo...bitti gitti.Peki o 35 kisiyi nerden biliyoruz ? Puskuuttemi liste ?
Aynuram balim kurallar belli , peki simdiden sonra kendi gelenleri genemi cevirmemek adina takima alacaksin ???
Yani bunu o vakitler dusunmemiz lazimdi. Yeni gelenlerin cogu gidiyor diye gelen arkadaslari kabul ettik saggolsunlar onlarda bizi birakip gitmediler .
Bakin kizlar denemehaftasindaki uyelerimizin zaten giris kilolarini aldik dimi? İlersi icin sonrada listeye girseler baslangic kilolari degismeyecek .
Bizler gibi liste disi devem etsinler , mezun olan arkadaslarimizin yerinede zamanla aliriz olmazmi ?
Hulyam bi oneri getirmissin yeni bir takim ve peri kaptan olsun diye . Bu topiklerde 8 . Senem Uzulerek belirteyimki bir sure sonra istedigimiz gibi olmaz bu durum...
Benim goruslerim boyle .
Paylasim alanindan izinin cikacagini pek sanmiyorum helede puskut hayir dedikten sonra.
Tesekkur ederim canim,bende sizleri seviyomHe valla ayniyizseverim de incitanemi
Bi de o liste püsküütte...Peki o 35 kisiyi nerden biliyoruz ? Puskuuttemi liste ?
Aynuram balim kurallar belli , peki simdiden sonra kendi gelenleri genemi cevirmemek adina takima alacaksin ???
Yani bunu o vakitler dusunmemiz lazimdi. Yeni gelenlerin cogu gidiyor diye gelen arkadaslari kabul ettik saggolsunlar onlarda bizi birakip gitmediler .
Bakin kizlar denemehaftasindaki uyelerimizin zaten giris kilolarini aldik dimi? İlersi icin sonrada listeye girseler baslangic kilolari degismeyecek .
Bizler gibi liste disi devem etsinler , mezun olan arkadaslarimizin yerinede zamanla aliriz olmazmi ?
Hulyam bi oneri getirmissin yeni bir takim ve peri kaptan olsun diye . Bu topiklerde 8 . Senem Uzulerek belirteyimki bir sure sonra istedigimiz gibi olmaz bu durum...
Benim goruslerim boyle .
Paylasim alanindan izinin cikacagini pek sanmiyorum helede puskut hayir dedikten sonra.
Kiz balli tuz beni listeden kapi disari etmeyi dusunmuyon dimi....valla kuserim bak.....Ben de ondan korkuyorum zaten,o hayır dediyse.umarım herkes geniş düşünür.sonuçta önemli olan bi kadının kilo vermesi deyil mi?bizim takımda kilo veriliyo mu?veriliyo...bitti gitti.
2.takım konusunda aynı fikirdeyim.idare etmek zor olur.kızlarda kabul ederse liste dışı olurlar.hatta onları da listenin sonuna alırız...ki benim gönlüm herkesin listeye girmesinden yana.heleki iyi kilo veriyosa
Ben de hiçççç birinizin gitmesini istemem.olur da liste için başka takıma geçmek isterseniz bi şey demem.ama korkum ne biliyomusunuz?burdakı ortamı yakalayamayıp ruhdan düşmeniz.Tamamını okuyamadm yazılanların ama birtakım sorunlar olmuş sanırım listede megilim şuan ama listeye giremesem bile başka bi takımda devam etmek istemem burayı çok sevdim çünkü
Ne kaldı kız zaten.o cıssslatı yemezsen bi de poponu kaldırıp spor yaparsan 2haftaya mezun olursunKiz balli tuz beni listeden kapi disari etmeyi dusunmuyon dimi....valla kuserim bak.....
Şey yapalim; iki listeBen de ondan korkuyorum zaten,o hayır dediyse.umarım herkes geniş düşünür.sonuçta önemli olan bi kadının kilo vermesi deyil mi?bizim takımda kilo veriliyo mu?veriliyo...bitti gitti.
2.takım konusunda aynı fikirdeyim.idare etmek zor olur.kızlarda kabul ederse liste dışı olurlar.hatta onları da listenin sonuna alırız...ki benim
gönlüm herkesin listeye girmesinden yana.heleki iyi kilo veriyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?