Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şey yapalim; iki liste biri listedekiler digeri liste disi olanlar ve birbirimizle yarisalim nasil ama
Ciddiyim .

Not : aynuram puskut hayir demesede hayir oyu cikar. Umarim yaniliyorumdur .

Bende öyle düşünüyorum bizi destekleyeceğini sanmam takımların.
Ama aeben ablanın dediği olabilir liste dışı olanlarında bir listesi olur yarşma falan hatta birbirimizi gaza getirmek adına hepimiz bir kişi seçip bizde yarışabiliriz çok yaratıcı bir gecedeyiz hepimiz

Kiz balli tuz beni listeden kapi disari etmeyi dusunmuyon dimi....valla kuserim bak.....
Evet evet ilk seni atacakmis inciii
Kiz saka saka kimseyi bir yere salmayiz ...

Fatmacim en son sen geldin sanirim canim, hikayen beni cok etkiledi ,sakin listeye giremedim diye bizden ayrilma .

İncim puskut 15 kisiyi gecmemize hayir demisya . O demesede diger kaptanlarin coguda hayir der demek istedim ...
Niye yaaa?kime ne zararı var bizim çok kişi olmanızın?ben gidip onların taklmından mı üye topluyom?bu nasıl düşünce ola bilir ki. Kabul et mi yo rummmm

Yemin ederim şu an oturup ağlayasım var.sanki çocuklarımı biri benden koparmak istiyo...ama uyumam gerek.2saat sonra sahura kalkıcaz...bakalım hayırlısı neyse o olsun...
Su akar yolunu bulur aynura uzulme , kimseninde bir yere gittigi yok .
Hep derimya ; kapimizda gonlumuzde acik .

Niye yaaa?kime ne zararı var bizim çok kişi olmanızın?ben gidip onların taklmından mı üye topluyom?bu nasıl düşünce ola bilir ki. Kabul et mi yo rummmm
Git uyu hadi . Okadar takilacak bir durum yok ortada sonucta kural buysa uyulacak .

Bende 10. Dakikada terlemeye başladım yazmıştım ya eşim inanamadı nasıl yani yarım saatte mi bu kadar terledin diye..bende sıkılınca başka video yapıyorum ama sonra tekrar bu adamın videolarından yapıyorum..ilk Başlarda şişme olabilir...sonra sıklaşma...geçen instagramda bi hoca öğrencisinin fotosunu koymuş...adamın kilosu sabit ama öyle bi vücut yapmış ki sanırsın 10 kilo vermiş...

bende merak ettim, yarın yapabilirim, amaç bol terlemek zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…