- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Sen iste ben her seyi yaparim benim bi tanecik balli tuzum...ama simdi uyuyayim,bence sende uyu,senin cadiyla benim cadi sabah erken kalkicak...Ne kaldı kız zaten.o cıssslatı yemezsen bi de poponu kaldırıp spor yaparsan 2haftaya mezun olursun
Notunu anlamadim...Şey yapalim; iki listebiri listedekiler digeri liste disi olanlar ve birbirimizle yarisalim nasil ama
Ciddiyim.
Not : aynuram puskut hayir demesede hayir oyu cikar. Umarim yaniliyorumdur.
Şey yapalim; iki listebiri listedekiler digeri liste disi olanlar ve birbirimizle yarisalim nasil ama
Ciddiyim.
Not : aynuram puskut hayir demesede hayir oyu cikar. Umarim yaniliyorumdur.
Evet evet ilk seni atacakmis inciiiKiz balli tuz beni listeden kapi disari etmeyi dusunmuyon dimi....valla kuserim bak.....
İncim puskut 15 kisiyi gecmemize hayir demisya . O demesede diger kaptanlarin coguda hayir der demek istedim ...Notunu anlamadim...
Hadi yat abla şimdi dur bakalım nolcak hayırlı geceler..Yemin ederim şu an oturup ağlayasım var.sanki çocuklarımı biri benden koparmak istiyo...ama uyumam gerek.2saat sonra sahura kalkıcaz...bakalım hayırlısı neyse o olsun...
Niye yaaa?kime ne zararı var bizim çok kişi olmanızın?ben gidip onların taklmından mı üye topluyom?bu nasıl düşünce ola bilir ki. Kabul et mi yo rummmmİncim puskut 15 kisiyi gecmemize hayir demisya . O demesede diger kaptanlarin coguda hayir der demek istedim ...
Su akar yolunu bulur aynura uzulme , kimseninde bir yere gittigi yokYemin ederim şu an oturup ağlayasım var.sanki çocuklarımı biri benden koparmak istiyo...ama uyumam gerek.2saat sonra sahura kalkıcaz...bakalım hayırlısı neyse o olsun...
Ben zaten inanmıyorum bizi birinin bırakacağına...Su akar yolunu bulur aynura uzulme , kimseninde bir yere gittigi yok.
Hep derimya ; kapimizda gonlumuzde acik.
Git uyu hadi . Okadar takilacak bir durum yok ortada sonucta kural buysa uyulacakNiye yaaa?kime ne zararı var bizim çok kişi olmanızın?ben gidip onların taklmından mı üye topluyom?bu nasıl düşünce ola bilir ki. Kabul et mi yo rummmm
Ablası Kurallarda 15üye üstünün oylamaya sunulması gerektiyi yazıyo...biz de şu an kurallara uyuyozGit uyu hadi . Okadar takilacak bir durum yok ortada sonucta kural buysa uyulacak.
Uyalim bakalimAblası Kurallarda 15üye üstünün oylamaya sunulması gerektiyi yazıyo...biz de şu an kurallara uyuyoz
Taam taam uyuyom..iyi geceler canlarımmm benim. ..Uyalim bakalimhadi git uyu .
İyi geceler fıstığım...bu arada çok dikkatlisin hoşuma gitti..Hadi yat abla şimdi dur bakalım nolcak hayırlı geceler..
İyi geceler abla ayy teekkür ederimİyi geceler fıstığım...bu arada çok dikkatlisin hoşuma gitti..
Bende 10. Dakikada terlemeye başladım yazmıştım ya eşim inanamadı nasıl yani yarım saatte mi bu kadar terledin diye..bende sıkılınca başka video yapıyorum ama sonra tekrar bu adamın videolarından yapıyorum..ilk Başlarda şişme olabilir...sonra sıklaşma...geçen instagramda bi hoca öğrencisinin fotosunu koymuş...adamın kilosu sabit ama öyle bi vücut yapmış ki sanırsın 10 kilo vermiş...Şaşırıyorum nasıl bu kadar terledim diye, jillianda da terlerdim ama bu bir acayip. Bir yandan da hareketlerin aynı oluşu hoşuma gidiyor, en azından gelecek hareketi biliyorum. 3-4 güne sıkılır başka videolara geçerim. Bu daha çok bacak çalıştıyor ya ablam, inceltmek yerine şişirmez di mi?
bende merak ettim, yarın yapabilirim, amaç bol terlemek zaten :)Bende 10. Dakikada terlemeye başladım yazmıştım ya eşim inanamadı nasıl yani yarım saatte mi bu kadar terledin diye..bende sıkılınca başka video yapıyorum ama sonra tekrar bu adamın videolarından yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?