Ilk temennimiz o zaten Aynuram...hayır oyu çıkarsa bu B planımız olsun öneri olarak...İki takım işi de zor olur,yazışmak falan...ben kızlarımın hiç birini bi yere ayırmak istemiyorum...paylaşımda kaptanlar oylarını kullansalar belli olur akla kara
Yap valla süresi kısa yormuyor ama kuru yerin kalmıyor :)bende merak ettim, yarın yapabilirim, amaç bol terlemek zaten :)
Ballı tuzun bu kadar yemene ses çıkarmadı mı dünkü iftardaMerhaba arkadaslar,nasilsiniz??2gundu gelemiyorum...dunki menumi vereyim...
Sahur:2yumurta,1ekmek,salata,cay,hurma,seker,1litre su.
iftar:yogurt corbasi,domates dolmasi,4-5kasik pilav,salata,sprite,1kavun,cay,hurma,seker,keks,su cok az oldu...spor yok,ama dun butun gun ayaktaydim...
neee iseeee
gecelim bu gunun menusine...
Sahur:1yumurta,1ekmek,cay,hurma.yarim litre su.
oruc olacagjmi dusunduyum anda kotu surprizle karsilasdim rengli oldumhic hoslanmiyorum bu donemimden...
ne ise oglen cay ve kek..
aksam karniyarik,2kasik pilav,salata,sprite,cay,hurma,2erik,10kiraz,gidip gelipde su icdim...spor yine yok ...rengliyi fena gecirdiyim icin vakit tapdikca uzaniyorum..
bu arada balli tuzum bizde...
bu hafta öyle oldu kuzum ya biraz sıkıntılarım var inş çözülür yada hepten olmazda burdan biraz uazaklaşabilirim gibi görünüyor hayırlısı bakalım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. sen nasılsın nesıl gidiyo ilacını inş alıyorsundur?Yasom nasılsın
artık eskisi gibi uğramiyo musun bana mı öyle geliyo
Allah yardımcın olsun. Inşallah sıkıntın ne işe çözüme kavuşur.bu hafta öyle oldu kuzum ya biraz sıkıntılarım var inş çözülür yada hepten olmazda burdan biraz uazaklaşabilirim gibi görünüyor hayırlısı bakalım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. sen nasılsın nesıl gidiyo ilacını inş alıyorsundur?
amin canım inş dua edin lütfen ....Allah yardımcın olsun. Inşallah sıkıntın ne işe çözüme kavuşur.
Ben de iyiyim çok şükür coluk çocuk es mekik dokuyoruz işte.
Ilacimi alıyorum evet. Acaba ilaçtan mi uyku isteğim kayboldu artık 2 3 saatlik uyku bana yetiyo. Sence ilaçla mi alakalıdır.
Artık uyku isteği halsizlik pek hissetmiyorum
Evet ben de ramazan sonu baktiricam inşallah.amin canım inş dua edin lütfen ....
oruca alıştın bence ilaçlada alakalıdır ama halsizliğinin en büyük sebebi bence kansızlık kan değerlerinde düzeldiyse rahatlamıştır. umarım ramazanı sıkıntısız atlatırız şimdilik benimde iyi gidiyor havalar burda serin şükür ramazan sonu bi tahlil daha yaptırırım sende baktır çünkü troidtte dalgalanmalar çok oluyor sende biliyorsun.
Sağol canım benim sayende
canım burdaki heyecan ve enerji ciddi anlamda motivasyonumu attırdı inşallah böyle devam ederim zaten sorunum bilgi eksikliği değil motivasyonumun çabuk bozulması bunuda burada sizinle aşacağim inşallah bende takıma girip takımımın başarısı için bulunmak isterim olmazsada böyle sizinle de çok güzel muhabbetlerEvet evet ilk seni atacakmis inciii
Kiz saka saka kimseyi bir yere salmayiz...
Fatmacim en son sen geldin sanirim canim, hikayen beni cok etkiledi ,sakin listeye giremedim diye bizden ayrilma.
Eşin işe başladı mı Eminem?Allah yardımcın olsun. Inşallah sıkıntın ne işe çözüme kavuşur.
Ben de iyiyim çok şükür coluk çocuk es mekik dokuyoruz işte.
Ilacimi alıyorum evet. Acaba ilaçtan mi uyku isteğim kayboldu artık 2 3 saatlik uyku bana yetiyo. Sence ilaçla mi alakalıdır.
Artık uyku isteği halsizlik pek hissetmiyorum
Canım takımdaki yarışmacı sayısı ve bekleyen sayısıyla ilgili bi sıkıntı var çözülecek inşallah...Kızlar ne oylaması ben pek bi fransız kaldım konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?