Öylemi.. İnşallah çözülürCanım takımdaki yarışmacı sayısı ve bekleyen sayısıyla ilgili bi sıkıntı var çözülecek inşallah...
Yok hulyacim hala baslamadi ramazanı evde gecirmek niyetinde. Nasip işte.. Rabbim helal kazanç kapıları açsın inşallahEşin işe başladı mı Eminem?
Âmin Eminem geç olsunda güç Olmasın...Yok hulyacim hala baslamadi ramazanı evde gecirmek niyetinde. Nasip işte.. Rabbim helal kazanç kapıları açsın inşallah
Amin insallah Hülyam sağolasın. ..Âmin Eminem geç olsunda güç Olmasın...
amin eminecim rabbim hayırlı kazançlar nasip edecek bir iş nasip eder eşine...Yok hulyacim hala baslamadi ramazanı evde gecirmek niyetinde. Nasip işte.. Rabbim helal kazanç kapıları açsın inşallah
ya aynura demekki sahur yapılmalı demiiiOoo gece kuşları burdaymış.dün annemlerde sahur yaptım ve dünü çok şükür rahat geçirdim çok.bunu sahur yapmama bağladım,bu gün de uyandım güzel güzel ailecek sahurumuzu yaptık.şimdi de ezanı bekliyorum ama gözler kapanıyo...
Hülyam yaaa bitanesin paylaşımdakı mesajına çok sevindim.çok iyi derleyip toparlamışsın.Allah razı olsun senden bitanemmmmAmin insallah Hülyam sağolasın. ..
Afiyet olsun Aynuram. Uykun geliyorsa uyu, zorlama kendini. Ben de yarın işe gideceğim güya ama hala pc başındayım. Hiç uykum yok.Ooo gece kuşları burdaymış.dün annemlerde sahur yaptım ve dünü çok şükür rahat geçirdim çok.bunu sahur yapmama bağladım,bu gün de uyandım güzel güzel ailecek sahurumuzu yaptık.şimdi de ezanı bekliyorum ama gözler kapanıyo...
Galiba ablaaaaya aynura demekki sahur yapılmalı demiiisuyunu iç
Ne demek Aynuram ,teşekkür ederim..Hülyam yaaa bitanesin paylaşımdakı mesajına çok sevindim.çok iyi derleyip toparlamışsın.Allah razı olsun senden bitanemmmm
Bak ne güzel ezan vaktimiz aynı...neyse bende hayırlı geceler diliyorum dişimi fırçalayım yarın iş ver öpüldünüz ezan okunacak birazdan.....
Iyi uykuşlar Yasom...benim 1 saatim var daha..beklemedeyim...güzel Şeyler düşünerek uyu sabah mutlu uyan olur muneyse bende hayırlı geceler diliyorum dişimi fırçalayım yarın iş ver öpüldünüz ezan okunacak birazdan.....
Az kaldı zaten.son 6dakika,namazımı kılıp öyle uyuycam.profilde çok güzel çıkmışsınAfiyet olsun Aynuram. Uykun geliyorsa uyu, zorlama kendini. Ben de yarın işe gideceğim güya ama hala pc başındayım. Hiç uykum yok.
Allah kabul etsin, bizlere de dua et :*Az kaldı zaten.son 6dakika,namazımı kılıp öyle uyuycam.profilde çok güzel çıkmışsınmenü vermeye başladın mı daha?
İnşallah canım benim...daha annemlerde olduğum için çok bakamıyorum menülere ama dikkate alırım...Allah kabul etsin, bizlere de dua et :*
Teşekkür ederim Aynuram. :)
Düzenli olarak başlamadım; doktora gidip geliyordum, ama yarın RESMEN başlıyorum. Acımasız yorumlarını eksik etme tamam mı? Ben baya saldım çünkü.Sopana ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?