Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya aynura demekki sahur yapılmalı demiii suyunu iç

Afiyet olsun Aynuram. Uykun geliyorsa uyu, zorlama kendini. Ben de yarın işe gideceğim güya ama hala pc başındayım. Hiç uykum yok.

İftar menümü yazıp kaçayım ben de,
Haşlanmış soslu tavuk, ve kahvaltılık yedik bugün annemle; salatalık, domates, yeşillik, çay... ım şey... bir parça da pide. =)))

neyse bende hayırlı geceler diliyorum dişimi fırçalayım yarın iş ver öpüldünüz ezan okunacak birazdan.....
Iyi uykuşlar Yasom...benim 1 saatim var daha..beklemedeyim...güzel Şeyler düşünerek uyu sabah mutlu uyan olur mu

Az kaldı zaten.son 6dakika,namazımı kılıp öyle uyuycam.profilde çok güzel çıkmışsın menü vermeye başladın mı daha?
Allah kabul etsin, bizlere de dua et :*
Teşekkür ederim Aynuram. :)
Düzenli olarak başlamadım; doktora gidip geliyordum, ama yarın RESMEN başlıyorum. Acımasız yorumlarını eksik etme tamam mı? Ben baya saldım çünkü. Sopana ihtiyacım var.

İnşallah canım benim...daha annemlerde olduğum için çok bakamıyorum menülere ama dikkate alırım...

bu arada az önce saydımda izinde olup hala takımda olan 9üyemiz var...
aeben
Daydream-
mirjam
perigunlugu
firuzeew
Selinanya
M masmavi
@_SARAYCA_
tatlibikiz
hatta @tattoos_ 10.kişi

Arkadaşlar günün en karanlık anı Güneş doğmadan hemen önceki andır...dertlerimiz var,sorunlarımız var...Bu günümüze Hamd edip yarınımızla ilgili güzel Şeyler umut ederek yaşanır kılınıyor hayat...o Yüzden Bardağın dolu tarafını görmek gerek....ben anamı babamı henüz 22 Yaşındayken dağ gibi abimi toprağa verdim...Düşünsenize ailenizden 3 kişinin olmadığını...Onların yokluğu Hergün, nefes aldığım Heran kalbimi yaralıyor...gelmeyeceklerini bile bile hayatı kahredeceğime birgün yine onlarla olacağımı umut ederek dayanıyorum bu Acılara...kafanıza Herşeyi takmayın derim..,neyse gece gece dolmuşum demek..iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…