Ezgi mezun olmamış mıydı?İnşallah canım benim...daha annemlerde olduğum için çok bakamıyorum menülere ama dikkate alırım...
bu arada az önce saydımda izinde olup hala takımda olan 9üyemiz var...
@aeben
@Daydream15
@mirjam
perigunlugu
@firuzeew
Selinanya
@masmavi
Sarayca
@tatlibikiz
hatta @tattoos_ 10.kişi
Hakikaten çok kötü ya...ben her duamda ilk önce rabbime annemi babamı benden zamansız alma,beni zamansız sahipsiz bırakma .ben de ailesiyle var olan biriyim...Rabbim hepimizin aile bireylerini korusun inşallah...Arkadaşlar günün en karanlık anı Güneş doğmadan hemen önceki andır...dertlerimiz var,sorunlarımız var...Bu günümüze Hamd edip yarınımızla ilgili güzel Şeyler umut ederek yaşanır kılınıyor hayat...o Yüzden Bardağın dolu tarafını görmek gerek....ben anamı babamı henüz 22 Yaşındayken dağ gibi abimi toprağa verdim...Düşünsenize ailenizden 3 kişinin olmadığını...Onların yokluğu Hergün, nefes aldığım Heran kalbimi yaralıyor...gelmeyeceklerini bile bile hayatı kahredeceğime birgün yine onlarla olacağımı umut ederek dayanıyorum bu Acılara...kafanıza Herşeyi takmayın derim..,neyse gece gece dolmuşum demek..iyi geceler...
Kilo almış tekrar Mavişim..Ezgi mezun olmamış mıydı?
Tatilinin tadını çıkar Aynuram sen.
Çok haklısın...bende çok acı şeyler yaşadım bazen kendime kızıyorum önemsiz şeylere üzüldüğüm için...ölüm çok büyük bir yara,hep kanar,hiç dinmezArkadaşlar günün en karanlık anı Güneş doğmadan hemen önceki andır...dertlerimiz var,sorunlarımız var...Bu günümüze Hamd edip yarınımızla ilgili güzel Şeyler umut ederek yaşanır kılınıyor hayat...o Yüzden Bardağın dolu tarafını görmek gerek....ben anamı babamı henüz 22 Yaşındayken dağ gibi abimi toprağa verdim...Düşünsenize ailenizden 3 kişinin olmadığını...Onların yokluğu Hergün, nefes aldığım Heran kalbimi yaralıyor...gelmeyeceklerini bile bile hayatı kahredeceğime birgün yine onlarla olacağımı umut ederek dayanıyorum bu Acılara...kafanıza Herşeyi takmayın derim..,neyse gece gece dolmuşum demek..iyi geceler...
AminŞu an dışarıda bi yaprak bile kıpırdamıyo,uyuyorum bende.iyi geceler...güneşimiz hayırlı günlere doğsun inşallah...
Beni ne cabuk unuttun yaİnşallah canım benim...daha annemlerde olduğum için çok bakamıyorum menülere ama dikkate alırım...
@aeben
@Daydream15
@mirjam
perigunlugu
@firuzeew
Selinanya
@masmavi
Sarayca
@tatlibikiz
hatta @tattoos_ 10.kişi
Kendimi atıcam yaniBir üstteki mesajın bak ne diyorr
Kız her gün güllaç mı yiyosun seeen ?Önce menümü verip sonra geçmiş okiyim
Sabah
1 kase çilekli cevizli yoğurt.
2 dilim peynir
yarım poğaça ev yapımı
çay
Akşam
2 mercimek köfte
1 peynirli sigara Böreği
1 dilim peynir domates salatalık
1 buyuk dilim güllaç ( az şekerli bol meyveli yaptım)
çay
Spor 1 saat bisiklet ( son gündü bugün)
Yorum yapılamayasi cisli bir menü ancak miktarlar azşükür
Muhtemelen kaptanın zorlanmasından ziyade bizde az kişi var orda çok adil değil diye düşünüyor olabilirkerTekrar ediyorum takımda üye sayısının çok olması biz yönetimi rahatsız etmeli,biz rahat deyilsek başka kaptanlar bundan niye rahatsız anlamıyorum
Canım be hiç listeye girmedim ki, geldiğimden beri dışardan takılıyorum size. İzinli değilim ama benim yerime A ay__060 koyarsak sayıda yine bir değişme olmuyor.İnşallah canım benim...daha annemlerde olduğum için çok bakamıyorum menülere ama dikkate alırım...
@aeben
@Daydream15
@mirjam
perigunlugu
@firuzeew
Selinanya
@masmavi
Sarayca
@tatlibikiz
hatta @tattoos_ 10.kişi
Bütün işlerimi bitirdim..tüm hazırlıklar tamam.evime eylülde dönecem. Nedense içim buruk. Umarım güzel günler geçirerek evime dönerim. Her bir şeyi düşünmekten yoruldum .o çürür bu temiz kalsin. Kapı pencere iç dış kontrol . Hele ki götürulecekler ... Umarım eksiksizdir. . Baskülü de aldım ya. Daha da bısi demiyorum kendime
Kilo veriyorum diye bi sey diyemiyor canim benim...vermesem o zaman basima neler gelir anlatamam kesin...Ballı tuzun bu kadar yemene ses çıkarmadı mı dünkü iftarda
EvettttSizi çok özlediim
Sizde beni özlediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?