Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hakikaten çok kötü ya...ben her duamda ilk önce rabbime annemi babamı benden zamansız alma,beni zamansız sahipsiz bırakma .ben de ailesiyle var olan biriyim...Rabbim hepimizin aile bireylerini korusun inşallah...

Çok haklısın...bende çok acı şeyler yaşadım bazen kendime kızıyorum önemsiz şeylere üzüldüğüm için...ölüm çok büyük bir yara,hep kanar,hiç dinmez
Allah kimseye göstermesin...

Ben de sahurumu yaziyim. .İnşallah orucum olur. Boşa tutmam.
2 dilim peynir 1 zeytin
yarım çörek
domates salatalık
1 dilimden az güllaç

Bütün işlerimi bitirdim..tüm hazırlıklar tamam.evime eylülde dönecem. Nedense içim buruk. Umarım güzel günler geçirerek evime dönerim. Her bir şeyi düşünmekten yoruldum .o çürür bu temiz kalsin. Kapı pencere iç dış kontrol . Hele ki götürulecekler ... Umarım eksiksizdir. . Baskülü de aldım ya. Daha da bısi demiyorum kendime

Biraz uyuyorum. Takımın gece bekçisi 7 de kalkcam. Uçak 11 de ama önce ona ulaşmak için yol tepmek lazım. seviyorum sizi. Ankaradan yazarım artikk.

Bir üstteki mesajın bak ne diyorr
Kendimi atıcam yani
Kız her gün güllaç mı yiyosun seeen ?
Tekrar ediyorum takımda üye sayısının çok olması biz yönetimi rahatsız etmeli,biz rahat deyilsek başka kaptanlar bundan niye rahatsız anlamıyorum
Muhtemelen kaptanın zorlanmasından ziyade bizde az kişi var orda çok adil değil diye düşünüyor olabilirker

Canım be hiç listeye girmedim ki, geldiğimden beri dışardan takılıyorum size. İzinli değilim ama benim yerime A ay__060 koyarsak sayıda yine bir değişme olmuyor.

Birde izne ayrıldıktan ne kadar sonra gelmeyen kişiyi listeden çıkarabiliyorsun?

İyi yolcular, inşallah güzel bir tatil geçirirsin Özletme kendini

Ayy neyi unuttum, Günaydın güzel takımım. Yeni bir hafta, içimize dışımıza aydınlık getirsin. Rabbim içimize ferahlıklar nasip etsin.

@Daydream15 ablam Allah sana sabır versin. Mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin. Sana uzun ömürler versin, Ata'yla mutlu mutlu seneleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…