canım liste dışındakilerde sorun yok, bildiğim kadarıyla, şu an listede 16 kişi var , birde listeye girmek için bekleyenler var, 15 kişiden fazlası için izin istiyor aynura :)Canım be hiç listeye girmedim ki, geldiğimden beri dışardan takılıyorum size. İzinli değilim ama benim yerime @ay__060 koyarsak sayıda yine bir değişme olmuyor.
Birde izne ayrıldıktan ne kadar sonra gelmeyen kişiyi listeden çıkarabiliyorsun?
O sayının bi önemi yok ki.benim demek istediyim biz öyle bi takımız ki izinde olan arkadaşlarlmız bile ayrılmıyo takımdan...Canım be hiç listeye girmedim ki, geldiğimden beri dışardan takılıyorum size. İzinli değilim ama benim yerime @ay__060 koyarsak sayıda yine bir değişme olmuyor.
Birde izne ayrıldıktan ne kadar sonra gelmeyen kişiyi listeden çıkarabiliyorsun?
Ay dimi amaBeni ne cabuk unuttun ya
Yok onu biliyorum da izinli olarak göstermiş beni ama değilim. Paylaşımda izinli üyeleri de katarsak grup epey kalabalık görünüyor o yüzden dedim.canım liste dışındakilerde sorun yok, bildiğim kadarıyla, şu an listede 16 kişi var , birde listeye girmek için bekleyenler var, 15 kişiden fazlası için izin istiyor aynura :)
Orası öyle tabi takım ve sohbet çok güzel neden gidilsin kiO sayının bi önemi yok ki.benim demek istediyim biz öyle bi takımız ki izinde olan arkadaşlarlmız bile ayrılmıyo takımdan...
Bencede , reglim bitti orucuma basladim sukur ..benide o listeye alabilirsiniz .Aebenim bence evet oyu çoksa bile yine de liste dışı devam edenler için tekrar liste yapılsın. Biz de aynı listede gibi menu verip yüzdeye katılalim. Yoksa benim kilo vereceğim filan yok
Merhaba uzumcum . Tanisamadik sizlerledeselamlar
dün listeye gircem mi giremicem mi telaşından yazmayı unutmuşum
menüm: sahur:
haşlanmış 2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 bardak süt
biraz domates salatalık
1 kk peyni
3 zeytin
ara: 1 avuç fıstık
bi avuç üzüm
akşam:
1 kase çorba
1 hurma
1 kuru kayısı
1 kase yoğurt
2 parça ızgara tavuk
bol salata
Aynuram pukuut izinde olanlarida takimdan kabul ediyorO sayının bi önemi yok ki.benim demek istediyim biz öyle bi takımız ki izinde olan arkadaşlarlmız bile ayrılmıyo takımdan...
İste bu kural eksik selinim ve bizim basimizi agritiyorYok onu biliyorum da izinli olarak göstermiş beni ama değilim. Paylaşımda izinli üyeleri de katarsak grup epey kalabalık görünüyor o yüzden dedim.
Orası öyle tabi takım ve sohbet çok güzel neden gidilsin kiİzine çıkan kişi ne kadar zaman dönmezse listeden
çıkarılabilir bunun bir süresi var mı?
Hosgeldin ankaraya etipuffBiraz uyuyorum. Takımın gece bekçisi7 de kalkcam. Uçak 11 de ama önce ona ulaşmak için yol tepmek lazım. seviyorum sizi. Ankaradan yazarım artikk.
Hulyam yine huzun cokmus yuregine bacimArkadaşlar günün en karanlık anı Güneş doğmadan hemen önceki andır...dertlerimiz var,sorunlarımız var...Bu günümüze Hamd edip yarınımızla ilgili güzel Şeyler umut ederek yaşanır kılınıyor hayat...o Yüzden Bardağın dolu tarafını görmek gerek....ben anamı babamı henüz 22 Yaşındayken dağ gibi abimi toprağa verdim...Düşünsenize ailenizden 3 kişinin olmadığını...Onların yokluğu Hergün, nefes aldığım Heran kalbimi yaralıyor...gelmeyeceklerini bile bile hayatı kahredeceğime birgün yine onlarla olacağımı umut ederek dayanıyorum bu Acılara...kafanıza Herşeyi takmayın derim..,neyse gece gece dolmuşum demek..iyi geceler...
İnşallah canım benim...daha annemlerde olduğum için çok bakamıyorum menülere ama dikkate alırım...
bu arada az önce saydımda izinde olup hala takımda olan 9üyemiz var...
aeben
@Daydream15
@mirjam
@perigunlugu
@firuzeew
Selinanya
@masmavi
Sarayca
@tatlibikiz
hatta @tattoos_ 10.kişi
Böyle şey mümkün deyil ablam . püsküüte geçen söyledik de mümkün olmadığını söylüyor...hani silmek eski gelmeyen üyeleri...Aynuram pukuut izinde olanlarida takimdan kabul ediyor. Onun dusuncesine gore zaten izin uzatilmamali hatta hic verilmemeli bu benim hic isime gelnesede hakli sonucda uzun suredir izinde olan biZlerin haline bakilinca bu anlasiliyor
Ablam bilmiyorum ama eskiden çoktu izine ayırdığımız.peki neden mi izne ayırdık?baktık kilo vermiyo menüsü iyi deyil kibarca çıkardıj takımdan.ne yapalım laylaylom takılıp takım yüzdesini mahv etmesine izin mi verelim...Aynura tattos ve tatli kiz mezun canim .Selinde hic listeye girmedi ... İzinli listemizde degiller ..
Bu arkadaslar disinda izinli uyelerimiz kimler ? 30 kusur kisiden bahsediliyorya onlari soruyorum bu arkadaslar zaten burdalar ...
Abla sen hiç merak etme biz arka planda kızlarımızı bölüştük ve bi kaç haftadır not alıyoruz menü vermeyen üyeleri ve uyarıyoruz takımda.sadece o bölüşümü buradan bildirmek istemedik...artık uzun süre yeni üyeye ihtiyaç yok...Bencede , reglim bitti orucuma basladim sukur ..benide o listeye alabilirsiniz .
Fakat benim bi maruzatim var . Takim sayisi cok kalabalik oldugundan ben yeni gelen arkadaslari cok tanimiyorum ve diyetlerini duzenlerini bilmedigimden yorumda yapamiyorum, zaten zamanimda olmuyor
Ayni seyler takim kaptani ve yardimcilari icinde gecerli . Takim sayisi daha azken takim icinde farkli uygulamalar yapiyorduk . Menuler daha iyi takip ediliyordu , eşlesme yapiliyirdu vs vs. Yasemin bunu defalarca tekrar hatirlatti ama aynura ve peri fazla gelemediklerinden ve gelincede ancak yazilanlri bitirip menulere goz attiklarindan bunlara zamanlari olmuyor.
Eskiden peri bir mesajda tum menuleri toplar yorum yapardi bende Ordan kopya cekerdim ne yalan diyim.
Ne cok lafi dolandirdimKisa ve öz takim Kalabalik olunca
eskisi gibi otokontrol yok
Yetkililere duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?