Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım liste dışındakilerde sorun yok, bildiğim kadarıyla, şu an listede 16 kişi var , birde listeye girmek için bekleyenler var, 15 kişiden fazlası için izin istiyor aynura :)

O sayının bi önemi yok ki.benim demek istediyim biz öyle bi takımız ki izinde olan arkadaşlarlmız bile ayrılmıyo takımdan...

canım liste dışındakilerde sorun yok, bildiğim kadarıyla, şu an listede 16 kişi var , birde listeye girmek için bekleyenler var, 15 kişiden fazlası için izin istiyor aynura :)
Yok onu biliyorum da izinli olarak göstermiş beni ama değilim. Paylaşımda izinli üyeleri de katarsak grup epey kalabalık görünüyor o yüzden dedim.

O sayının bi önemi yok ki.benim demek istediyim biz öyle bi takımız ki izinde olan arkadaşlarlmız bile ayrılmıyo takımdan...
Orası öyle tabi takım ve sohbet çok güzel neden gidilsin ki İzine çıkan kişi ne kadar zaman dönmezse listeden çıkarılabilir bunun bir süresi var mı?

Aebenim bence evet oyu çoksa bile yine de liste dışı devam edenler için tekrar liste yapılsın. Biz de aynı listede gibi menu verip yüzdeye katılalim. Yoksa benim kilo vereceğim filan yok
Bencede , reglim bitti orucuma basladim sukur ..benide o listeye alabilirsiniz .
Fakat benim bi maruzatim var . Takim sayisi cok kalabalik oldugundan ben yeni gelen arkadaslari cok tanimiyorum ve diyetlerini duzenlerini bilmedigimden yorumda yapamiyorum, zaten zamanimda olmuyor

Ayni seyler takim kaptani ve yardimcilari icinde gecerli . Takim sayisi daha azken takim icinde farkli uygulamalar yapiyorduk . Menuler daha iyi takip ediliyordu , eşlesme yapiliyirdu vs vs. Yasemin bunu defalarca tekrar hatirlatti ama aynura ve peri fazla gelemediklerinden ve gelincede ancak yazilanlri bitirip menulere goz attiklarindan bunlara zamanlari olmuyor .
Eskiden peri bir mesajda tum menuleri toplar yorum yapardi bende Ordan kopya cekerdim ne yalan diyim .
Ne cok lafi dolandirdim Kisa ve öz takim Kalabalik olunca
eskisi gibi otokontrol yok

Yetkililere duyrulur

selamlar
dün listeye gircem mi giremicem mi telaşından yazmayı unutmuşum
menüm: sahur:
haşlanmış 2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 bardak süt
biraz domates salatalık
1 kk peynir
3 zeytin

ara: 1 avuç fıstık
bi avuç üzüm

akşam:
1 kase çorba
1 hurma
1 kuru kayısı
1 kase yoğurt
2 parça ızgara tavuk
bol salata

Merhaba uzumcum . Tanisamadik sizlerlede .
Aksamin super canim sahurun biraz fazla olmus . Ekmek gozume batiyor yanlis anlasilmasin ekmek dusmani degilim ama o menude bence gereksiz olmus .

Aynuram pukuut izinde olanlarida takimdan kabul ediyor . Onun dusuncesine gore zaten izin uzatilmamali hatta hic verilmemeli bu benim hic isime gelnesede hakli sonucda uzun suredir izinde olan biZlerin haline bakilinca bu anlasiliyor

Daha oncede bu konuda yazmistim bence belli bir sure takimdan izinli olupda bir daha ugramayan İzindeki uyeleri takim kaptaninin insiyatifinden izinli olmaktan cikarip ayrildi diye kayitlara gecirecek bir yeni kural lazim .
Su an izindeki uyeleri bilmedigim icin isim veremiyorum ama saraycam ben hulyam firuzem gibi degilde aylardir izinli oldugu halde takima gelneyen gelneyecegide brlli olan uyeler izinli listesinden cikmali !

İste bu kural eksik selinim ve bizim basimizi agritiyor .

Hulyam yine huzun cokmus yuregine bacim ... Yalan dunya gecici gercek dunyada nasil olsa bulusacaksin . Yalniz değilsin esin, yavrun ablalarin yegenlerin var , onlarla doldur hayatini .

Aynura tattos ve tatli kiz mezun canim .Selinde hic listeye girmedi ... İzinli listemizde degiller ..
Bu arkadaslar disinda izinli uyelerimiz kimler ? 30 kusur kisiden bahsediliyorya onlari soruyorum bu arkadaslar zaten burdalar ...

Aynuram pukuut izinde olanlarida takimdan kabul ediyor . Onun dusuncesine gore zaten izin uzatilmamali hatta hic verilmemeli bu benim hic isime gelnesede hakli sonucda uzun suredir izinde olan biZlerin haline bakilinca bu anlasiliyor
Böyle şey mümkün deyil ablam . püsküüte geçen söyledik de mümkün olmadığını söylüyor...hani silmek eski gelmeyen üyeleri...

Aynura tattos ve tatli kiz mezun canim .Selinde hic listeye girmedi ... İzinli listemizde degiller ..
Bu arkadaslar disinda izinli uyelerimiz kimler ? 30 kusur kisiden bahsediliyorya onlari soruyorum bu arkadaslar zaten burdalar ...
Ablam bilmiyorum ama eskiden çoktu izine ayırdığımız.peki neden mi izne ayırdık?baktık kilo vermiyo menüsü iyi deyil kibarca çıkardıj takımdan.ne yapalım laylaylom takılıp takım yüzdesini mahv etmesine izin mi verelim...

Abla sen hiç merak etme biz arka planda kızlarımızı bölüştük ve bi kaç haftadır not alıyoruz menü vermeyen üyeleri ve uyarıyoruz takımda.sadece o bölüşümü buradan bildirmek istemedik...artık uzun süre yeni üyeye ihtiyaç yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…