Merhaba, ben seni tanıyo gibiyim yani uzun zamandır tanıyomuşum gibiMerhaba uzumcum . Tanisamadik sizlerlede.
Aksamin super canim sahurun biraz fazla olmus . Ekmek gozume batiyoryanlis anlasilmasin ekmek dusmani degilim ama o menude bence gereksiz olmus .
Aaaa benden kopya çekiyormuşsun demeeek :)))Bencede , reglim bitti orucuma basladim sukur ..benide o listeye alabilirsiniz .
Fakat benim bi maruzatim var . Takim sayisi cok kalabalik oldugundan ben yeni gelen arkadaslari cok tanimiyorum ve diyetlerini duzenlerini bilmedigimden yorumda yapamiyorum, zaten zamanimda olmuyor
Ayni seyler takim kaptani ve yardimcilari icinde gecerli . Takim sayisi daha azken takim icinde farkli uygulamalar yapiyorduk . Menuler daha iyi takip ediliyordu , eşlesme yapiliyirdu vs vs. Yasemin bunu defalarca tekrar hatirlatti ama aynura ve peri fazla gelemediklerinden ve gelincede ancak yazilanlri bitirip menulere goz attiklarindan bunlara zamanlari olmuyor.
Eskiden peri bir mesajda tum menuleri toplar yorum yapardi bende Ordan kopya cekerdim ne yalan diyim.
Ne cok lafi dolandirdimKisa ve öz takim Kalabalik olunca
eskisi gibi otokontrol yok
Yetkililere duyrulur
Menün süper ama su spor yazmamışsın. Birde menünü görünce canım tavuk istediselamlar
dün listeye gircem mi giremicem mi telaşından yazmayı unutmuşum
menüm: sahur:
haşlanmış 2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 bardak süt
biraz domates salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
ara: 1 avuç fıstık
bi avuç üzüm
akşam:
1 kase çorba
1 hurma
1 kuru kayısı
1 kase yoğurt
2 parça ızgara tavuk
bol salata
Ohhh maşallaaaahh.. Şimdi herkese bildirim gidecek etiketlediğin için bakalım geri dönenler olacak mıSarayca @Daydream15 aeben mucizelerprensesi mavvmavv kremsokola Masmavi_ mirjam firuzeew perigunlugu @sosyalfen A ay__060 Lucia7 OoOturtleOoO G gubsej kiskiskis N no name siderolites @-Pamuk- tubaturem06 @msgulerr @caliskangarfield
kızlar alın size izinli listesi :)
hayırlı yolculuklar canım...güle güle git gel inşallah...Bütün işlerimi bitirdim..tüm hazırlıklar tamam.evime eylülde dönecem. Nedense içim buruk. Umarım güzel günler geçirerek evime dönerim. Her bir şeyi düşünmekten yoruldum .o çürür bu temiz kalsin. Kapı pencere iç dış kontrol . Hele ki götürulecekler ... Umarım eksiksizdir. . Baskülü de aldım ya. Daha da bısi demiyorum kendime
Supersin saraycam...ama bunların çoğu gelmeyecek ki...boşuna yer tutuyoSarayca @Daydream15 aeben mucizelerprensesi mavvmavv kremsokola Masmavi_ mirjam firuzeew perigunlugu @sosyalfen A ay__060 Lucia7 OoOturtleOoO G gubsej kiskiskis N no name siderolites @-Pamuk- tubaturem06 @msgulerr @caliskangarfield
kızlar alın size izinli listesi :)
Vallaha benim kızında var,çok işime yarıyo.dışarı çıkardığımda rahat yürüyorumSelam kızlar
Bir konuda fikriniz almak istiyorum tatilde kullanmak için baston cocuk arabalardan almak istiyorum yukte hafif paradan hafif fakat 20 kilo taşıma kapasitesi olsun ne çok şey istedim demi
Canım markası ne ve 20 kilo ve üzeri tasirmiVallaha benim kızında var,çok işime yarıyo.dışarı çıkardığımda rahat yürüyorum
Üzümüm inanki sporun yürüyüşün yerini vermiyo ev işleri...bak artık sıkı rekabet olacak...amann yemeye ve spora dikkat...perigunlugu Aman unutuyorum yazmayı, su 2 litre civarı içiyorum. Malesef ramazanda spora vakit ayıramıyorum. İki çocuk, sahura kadar uyumamak, gündüz de uyuyamamak, ev işleri bana zaten kalori harcatıyodur diye düşünüyorum
Amanin kaptan naptin ben varım7.TAKIMIN KOCAMAN AİLESİ ÇOK İYİ Bİ FİKİRLE GELDİK...TATLI REKABETE VARMISINIZ...LİSTEDEKİLER VE LİSTE DIŞI OLANLAR YARIŞALIM MI NE DERSİNİZ?LİSTEDEKİLER MEZUN OLDUKCA DA EKLERİZ HERKESİ HERKES KARNE ALIR MUTLAKA....BU SIRADA DA TAKIM İÇİ MÜTHİŞ Bİ YARIŞ OLUR.PERİ VE SEÇECEYİ YARDIMCI LİSTE 2 Yİ KONTROL EDER,BENLE DE ASLI LİSTE 1İ...HER CUMA DA KENDİ ARAMIZDA YARIŞIRIZ...BAKALIM HANGİ GRUP 1.OLACAK...NASIL Bİ FİKİR?
Bu haftadan itibaren aynuranın dediği gibi bizde liste oluşturucaz artık takım içinde iki liste kapışıcaaazzz daha çok kilo vermeliyizperigunlugu Aman unutuyorum yazmayı, su 2 litre civarı içiyorum. Malesef ramazanda spora vakit ayıramıyorum. İki çocuk, sahura kadar uyumamak, gündüz de uyuyamamak, ev işleri bana zaten kalori harcatıyodur diye düşünüyorum
Bence çok güzel bi fikir olmuş ama zaten bu takımın demirbaşları ne derse ona uyarım7.TAKIMIN KOCAMAN AİLESİ ÇOK İYİ Bİ FİKİRLE GELDİK...TATLI REKABETE VARMISINIZ...LİSTEDEKİLER VE LİSTE DIŞI OLANLAR YARIŞALIM MI NE DERSİNİZ?LİSTEDEKİLER MEZUN OLDUKCA DA EKLERİZ HERKESİ HERKES KARNE ALIR MUTLAKA....BU SIRADA DA TAKIM İÇİ MÜTHİŞ Bİ YARIŞ OLUR.PERİ VE SEÇECEYİ YARDIMCI LİSTE 2 Yİ KONTROL EDER,BENLE DE ASLI LİSTE 1İ...HER CUMA DA KENDİ ARAMIZDA YARIŞIRIZ...BAKALIM HANGİ GRUP 1.OLACAK...NASIL Bİ FİKİR?
Kuzum ben baküden yaşıyorum ve kocam almıştı onun için nerden aldığını bilmiyorum.hatta kilosunu da bilmiyorum...Canım markası ne ve 20 kilo ve üzeri tasirmi
7.TAKIMIN KOCAMAN AİLESİ ÇOK İYİ Bİ FİKİRLE GELDİK...TATLI REKABETE VARMISINIZ...LİSTEDEKİLER VE LİSTE DIŞI OLANLAR YARIŞALIM MI NE DERSİNİZ?LİSTEDEKİLER MEZUN OLDUKCA DA EKLERİZ HERKESİ HERKES KARNE ALIR MUTLAKA....BU SIRADA DA TAKIM İÇİ MÜTHİŞ Bİ YARIŞ OLUR.PERİ VE SEÇECEYİ YARDIMCI LİSTE 2 Yİ KONTROL EDER,BENLE DE ASLI LİSTE 1İ...HER CUMA DA KENDİ ARAMIZDA YARIŞIRIZ...BAKALIM HANGİ GRUP 1.OLACAK...NASIL Bİ FİKİR?
Evvvet çok iyi fikirrrr...yüzdesi az olan takım üyeleri her gün mutlaka 30dakika yürüyüş yapacak ve bildirecek...Kuru kuruya olmaz birinci olamayan gruba ceza da isterizİşi daha ciddiye bindirmek lazım fazladan spor mu versek hepsine o haftalık
Evvvet çok iyi fikirrrr...yüzdesi az olan takım üyeleri her gün mutlaka 30dakika yürüyüş yapacak ve bildirecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?