Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba uzumcum . Tanisamadik sizlerlede .
Aksamin super canim sahurun biraz fazla olmus . Ekmek gozume batiyor yanlis anlasilmasin ekmek dusmani degilim ama o menude bence gereksiz olmus .
Merhaba, ben seni tanıyo gibiyim yani uzun zamandır tanıyomuşum gibi aslında bu takıma geldiğimde gördüm ilk.. Aeben abla kaç yaşındasın sorması ayıp. Ben 27,eğer çok fark yoksa abla demicem.
Sizin fikirleriniz önemli benim için, ekmek konusunda ben bebek emzirdiğim için, bu zamana kadar da homini gırtlak ekmek yediğim için, bi anda çok azaltmak istemiyorum. Bu konuda izin istiyorum sizden, yani genel olarak takımdaki ablalardan

Aaaa benden kopya çekiyormuşsun demeeek :))) tamam daha çok yardımcı olucam kopya çekmene yarından sonra tatilim bende ohhh rahat rahat takılıcaaaamm
Menün süper ama su spor yazmamışsın. Birde menünü görünce canım tavuk istedi
Ohhh maşallaaaahh.. Şimdi herkese bildirim gidecek etiketlediğin için bakalım geri dönenler olacak mı

ancak girebildim ne var ne yok...
dolmuşta ve şimdi şöyle bir baktım da...kalabalıktan dolayı sorun çıkmış...
izne çıkmış ve aylardır uğramayan üyelerin silinmesi için belirli bir süre olsaymış bu sorun çözülürmüş aslında... tekrar gelecekse de gelir ve kaldığı kilodan başlar yada takımda yer açılınca başlar... böyle sorunlara da gerek kalmaz diye düşünüyorum...

hayırlı yolculuklar canım...güle güle git gel inşallah...

Selam kızlar
Bir konuda fikriniz almak istiyorum tatilde kullanmak için baston cocuk arabalardan almak istiyorum yukte hafif paradan hafif fakat 20 kilo taşıma kapasitesi olsun ne çok şey istedim demi

7.TAKIMIN KOCAMAN AİLESİ ÇOK İYİ Bİ FİKİRLE GELDİK...TATLI REKABETE VARMISINIZ...LİSTEDEKİLER VE LİSTE DIŞI OLANLAR YARIŞALIM MI NE DERSİNİZ?LİSTEDEKİLER MEZUN OLDUKCA DA EKLERİZ HERKESİ HERKES KARNE ALIR MUTLAKA....BU SIRADA DA TAKIM İÇİ MÜTHİŞ Bİ YARIŞ OLUR.PERİ VE SEÇECEYİ YARDIMCI LİSTE 2 Yİ KONTROL EDER,BENLE DE ASLI LİSTE 1İ...HER CUMA DA KENDİ ARAMIZDA YARIŞIRIZ...BAKALIM HANGİ GRUP 1.OLACAK...NASIL Bİ FİKİR?

Selam kızlar
Bir konuda fikriniz almak istiyorum tatilde kullanmak için baston cocuk arabalardan almak istiyorum yukte hafif paradan hafif fakat 20 kilo taşıma kapasitesi olsun ne çok şey istedim demi
Vallaha benim kızında var,çok işime yarıyo.dışarı çıkardığımda rahat yürüyorum

perigunlugu Aman unutuyorum yazmayı, su 2 litre civarı içiyorum. Malesef ramazanda spora vakit ayıramıyorum. İki çocuk, sahura kadar uyumamak, gündüz de uyuyamamak, ev işleri bana zaten kalori harcatıyodur diye düşünüyorum

Üzümüm inanki sporun yürüyüşün yerini vermiyo ev işleri...bak artık sıkı rekabet olacak...amann yemeye ve spora dikkat...

Amanin kaptan naptin ben varım

Bu haftadan itibaren aynuranın dediği gibi bizde liste oluşturucaz artık takım içinde iki liste kapışıcaaazzz daha çok kilo vermeliyiz

Bence çok güzel bi fikir olmuş ama zaten bu takımın demirbaşları ne derse ona uyarım

Kuru kuruya olmaz birinci olamayan gruba ceza da isteriz İşi daha ciddiye bindirmek lazım fazladan spor mu versek hepsine o haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…