Bence çook güzel ben varım kaptanım7.TAKIMIN KOCAMAN AİLESİ ÇOK İYİ Bİ FİKİRLE GELDİK...TATLI REKABETE VARMISINIZ...LİSTEDEKİLER VE LİSTE DIŞI OLANLAR YARIŞALIM MI NE DERSİNİZ?LİSTEDEKİLER MEZUN OLDUKCA DA EKLERİZ HERKESİ HERKES KARNE ALIR MUTLAKA....BU SIRADA DA TAKIM İÇİ MÜTHİŞ Bİ YARIŞ OLUR.PERİ VE SEÇECEYİ YARDIMCI LİSTE 2 Yİ KONTROL EDER,BENLE DE ASLI LİSTE 1İ...HER CUMA DA KENDİ ARAMIZDA YARIŞIRIZ...BAKALIM HANGİ GRUP 1.OLACAK...NASIL Bİ FİKİR?
Niye kızzz?ben liste birin tüm üyelerine güveniyorummm...ne haberrrŞu an kendi başımı yakıyorum ama neyse
Niye kızzz?ben liste birin tüm üyelerine güveniyorummm...ne haberrr
Tüüüü....bari itiraf etme kııızBen kendime güvenmiyorum
benim "kilo alanı atalım" demem gibi oldu kendi kendimizi yakıyoruzŞu an kendi başımı yakıyorum ama neyse
Hemeeen yapıyoruz şimdiden bu listedeki ilk kilonuzu alalımeee listeler nerede hani :)
Hemeeen yapıyoruz şimdiden bu listedeki ilk kilonuzu alalımherkes kirli çamaşırlarını döksün bakalım
En son cuma bildirim yaptıysan o günü alalım hatta bence hazır elimizde bir kilo olur tam bir hafta geçmiş olur önümüzdeki cuma dailk kilom şimdiki kilom mu :)
En son cuma bildirim yaptıysan o günü alalım hatta bence hazır elimizde bir kilo olur tam bir hafta geçmiş olur önümüzdeki cuma da
Evet çok iyi...bi ismi olsun dimi amaTakım içinde kaçak liste kuruyorum. Hatta bizim listenin adı kaçaklar olsun
Evet evet herkes cumaki kilosunu yazsın mutlaka ki cuma bildirimde haksızlık olmasınEn son cuma bildirim yaptıysan o günü alalım hatta bence hazır elimizde bir kilo olur tam bir hafta geçmiş olur önümüzdeki cuma da
Allah rahmet eylesin....mekanlari cennet olsun insallah..Arkadaşlar günün en karanlık anı Güneş doğmadan hemen önceki andır...dertlerimiz var,sorunlarımız var...Bu günümüze Hamd edip yarınımızla ilgili güzel Şeyler umut ederek yaşanır kılınıyor hayat...o Yüzden Bardağın dolu tarafını görmek gerek....ben anamı babamı henüz 22 Yaşındayken dağ gibi abimi toprağa verdim...Düşünsenize ailenizden 3 kişinin olmadığını...Onların yokluğu Hergün, nefes aldığım Heran kalbimi yaralıyor...gelmeyeceklerini bile bile hayatı kahredeceğime birgün yine onlarla olacağımı umut ederek dayanıyorum bu Acılara...kafanıza Herşeyi takmayın derim..,neyse gece gece dolmuşum demek..iyi geceler...
Amin!!!Hakikaten çok kötü ya...ben her duamda ilk önce rabbime annemi babamı benden zamansız alma,beni zamansız sahipsiz bırakma .ben de ailesiyle var olan biriyim...Rabbim hepimizin aile bireylerini korusun inşallah...
Beni de yazzTakım içinde kaçak liste kuruyorum. Hatta bizim listenin adı kaçaklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?