Böcük kiz zaten mercimek karbon , yuvarlama dedigin aşda hamurlu bisi degilmi ? Bide hic ekmek yemedim demisSelam kızlar:)
İftar : Yarım kase mercimek çorbası
1 kase yuvarlama
Hiç ekmek yemedim :)
canım çok üzüldüm hepimizin acıları var yüreğinde RABBİMin aldıklarına de ğil verdiklerini görünce şükrümüz artıyor eşine sana çoçuklarına hayırlı uzun bir ömür dilerimArkadaşlar günün en karanlık anı Güneş doğmadan hemen önceki andır...dertlerimiz var,sorunlarımız var...Bu günümüze Hamd edip yarınımızla ilgili güzel Şeyler umut ederek yaşanır kılınıyor hayat...o Yüzden Bardağın dolu tarafını görmek gerek....ben anamı babamı henüz 22 Yaşındayken dağ gibi abimi toprağa verdim...Düşünsenize ailenizden 3 kişinin olmadığını...Onların yokluğu Hergün, nefes aldığım Heran kalbimi yaralıyor...gelmeyeceklerini bile bile hayatı kahredeceğime birgün yine onlarla olacağımı umut ederek dayanıyorum bu Acılara...kafanıza Herşeyi takmayın derim..,neyse gece gece dolmuşum demek..iyi geceler...
Uzumcum 39 yasindayim canim . Abla demende hicbir mahsur yok demek istemiyorsanda sen bilir istedigin sekilde hitap edebilirsin ...Merhaba, ben seni tanıyo gibiyim yani uzun zamandır tanıyomuşum gibiaslında bu takıma geldiğimde gördüm ilk.. Aeben abla kaç yaşındasın sorması ayıp. Ben 27,eğer çok fark yoksa abla demicem.
Sizin fikirleriniz önemli benim için, ekmek konusunda ben bebek emzirdiğim için, bu zamana kadar da homini gırtlak ekmek yediğim için, bi anda çok azaltmak istemiyorum. Bu konuda izin istiyorum sizden, yani genel olarak takımdaki
ablalardan
canım gece göremedim yazamadım kusura bakma sahura kahvaltı yaptım gece menümü verince bakalım beğenecekmisin hayırlı günlerAntepia27 Fatmaa sahurda ne yiceksin?
Burdayım kizzz . Ankaram dan kucak dolusu sevgiler.. İftar kalabalık olacak .oy aciktim.orucum daİyi yolcular, inşallah güzel bir tatil geçirirsinÖzletme kendini
Yiyemedim abla onları da az az yedimBöcük kiz zaten mercimek karbon , yuvarlama dedigin aşda hamurlu bisi degilmi ? Bide hic ekmek yemedim demis
Nerde salata, yogurt ????????
Bebegm ben böyle uzaktan katılıym sizeEveeett kaçaklar grubu olarak kişilerimizi açıklıyoruuummm :)
aeben
@Daydream15
@_SARAYCA_
Selinanya
Masmavi_
mirjam
firuzeew
perigunlugu
A ay__060
tatlibikiz
Antepia27
engineer333
koza16
Katılmak istemeyen varsa şimdiden söylesinAyrıcaaa cuma günki kilonuzu istiyorummmmmmmmmmmm :)
Ben hiç birşey anlamadım bu liste ne listesi geçmişide okudum oysakiEveeett kaçaklar grubu olarak kişilerimizi açıklıyoruuummm :)
aeben
@Daydream15
@_SARAYCA_
Selinanya
Masmavi_
mirjam
firuzeew
perigunlugu
A ay__060
tatlibikiz
Antepia27
engineer333
koza16
Katılmak istemeyen varsa şimdiden söylesinAyrıcaaa cuma günki kilonuzu istiyorummmmmmmmmmmm :)
Benide ekle canım kilo 90Eveeett kaçaklar grubu olarak kişilerimizi açıklıyoruuummm :)
aeben
@Daydream15
@_SARAYCA_
Selinanya
Masmavi_
mirjam
firuzeew
perigunlugu
A ay__060
tatlibikiz
Antepia27
engineer333
koza16
Listeye girmek isteyenlerin listesi mi acabaaBen hiç birşey anlamadım bu liste ne listesi geçmişide okudum oysaki
Yalnız asıl takimdaki ekle kaçaklar asıl takimla yarışıyor pardon yanlış anladım oruç çocuk sıcak mazur görün emiBenide ekle canım kilo 90
Yooo listede olan arkadaşlarda yazılmışListeye girmek isteyenlerin listesi mi acabaa
Eveeett kaçaklar grubu olarak kişilerimizi açıklıyoruuummm :)
aeben
@Daydream15
@_SARAYCA_
Selinanya
Masmavi_
mirjam
firuzeew
perigunlugu
A ay__060
tatlibikiz
Antepia27
engineer333
koza16
Kim var ki listede olup burda da olan :SYooo listede olan arkadaşlarda yazılmış
Ezgi bende squat yapıyorum biliyon mubugün 7.günüm sanki biyassscık değişim var gibi
O zaman bilmedigimiz bi listeYooo listede olan arkadaşlarda yazılmış
Ezgi bende squat yapıyorum biliyon mubugün 7.günüm sanki biyassscık değişim var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?