- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Yarış mi var giiiz anlat heleZaten listede olanları eklemiyoruz liste dışı yarışanlar arasında liste oluşturuyoruzx. Biraz karışık oldu
Koza listeye girmemişmiydiKim var ki listede olup burda da olan :S
O zaman bilmedigimiz bi liste
Kaç tane yapıyorsun canm günde
Yapmadan önce ısınma yapıyor musun
Ve yaptiktan sonra soğuma yapıyor musun:)
Yarış mi var giiiz anlat hele
Yok canım girmediKoza listeye girmemişmiydi
Isınma soğuma yapmalisin canm kaslarini çok yorarsinperigunlugu tamam anladım şimdi...@tatlibikiz ne ısınma ne soğuma hiiç birini yapmıyorum 30 günlük bir program var onu yapıyorum
Ayhh ben hiç almasam mi napsam öyle bi hakkımız var mıolmaz oluurr muuu sende yarışımızda olllll :)
Normal listemiz yine her cuma hazırlanıp paylaşılacak ama bizde liste dışı olanlar ve denemede olup listeye giremeyenlerle takım içinde ikinci bir liste oluşturuyoruz. İki listemiz olacak bu durumda. İlk listemizi (yani paylaşılan ve diğer takımlarla yarışılan) aynura ve aslı, diğer listemizde bende olacak bir yardımcı ile beraber. Her cuma kendi aramızda yarışıcaz. Kaybeden takıma spor cezası
Yok canım girmedi
Tabiikii vaar ama olsan süper olurIsınma soğuma yapmalisin canm kaslarini çok yorarsin
Ayhh ben hiç almasam mi napsam öyle bi hakkımız var mı
Gerçekten çok güzEl fikirolmaz oluurr muuu sende yarışımızda olllll :)
Normal listemiz yine her cuma hazırlanıp paylaşılacak ama bizde liste dışı olanlar ve denemede olup listeye giremeyenlerle takım içinde ikinci bir liste oluşturuyoruz. İki listemiz olacak bu durumda. İlk listemizi (yani paylaşılan ve diğer takımlarla yarışılan) aynura ve aslı, diğer listemizde bende olacak bir yardımcı ile beraber. Her cuma kendi aramızda yarışıcaz. Kaybeden takıma spor cezası
Yok canım girmedi
Nasıl yapıcam canım tarif et sana zahmetIsınma soğuma yapmalisin canm kaslarini çok yorarsin
Ayhh ben hiç almasam mi napsam öyle bi hakkımız var mı
2 ser kişilik takımlar mj olcak birbirlerini arasında mi yariscakTabiikii vaar ama olsan süper olur
İki büyük takım gibi olacak. Ufak gruplar değil. O yazdığm liste bir grup mesela2 ser kişilik takımlar mj olcak birbirlerini arasında mi yariscak
Tatlım googleye egzersiz soğuma hareketleri yaz çıkarNasıl yapıcam canım tarif et sana zahmet
Hmmm anladım güzelim. .İki büyük takım gibi olacak. Ufak gruplar değil. O yazdığm liste bir grup mesela
Tamam canım teşekkür ederim.Tatlım googleye egzersiz soğuma hareketleri yaz çıkar
Isınmak için de ben youtube deki 40 dakikada 500 kalori videosu var onu yapıyorum
20 dakikasini falan inanılmaz ter artırıyor zaten
Sonra youtubeye tekrar 100 squat yaz 10 dakikalık bi video var
10 dakikada 10 çeşit 10 ar tane squat yaptırıyor sana :)
İyilik,güzellik sen nasılsın nüşüm?Selam kızlar nasılsınız
İyilik,güzellik sen nasılsın nüşüm?
ooo kimlerii görüyorumm.. nerelerdesin bakalımmKızlar merhaba nasılsınızzz
Ooo bi kaçak üyemiz de geldi...Kızlar merhaba nasılsınızzz
adımız kaçaklar mı oldu güzelmişEveeett kaçaklar grubu olarak kişilerimizi açıklıyoruuummm :)
@aeben
@Daydream15
@_SARAYCA_
@Selinanya
@Masmavi_
@mirjam
@firuzeew
perigunlugu
@ay__060
tatlibikiz
@fatmanurkaya
engineer333
@koza16
Katılmak istemeyen varsa şimdiden söylesinAyrıcaaa cuma günki kilonuzu istiyorummmmmmmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?