- 25 Mart 2014
- 1.395
- 1.781
- 53
2grupmu olucak???anlamadimki....Eveeett kaçaklar grubu olarak kişilerimizi açıklıyoruuummm :)
aeben
@Daydream15
@_SARAYCA_
@Selinanya
@Masmavi_
@mirjam
@firuzeew
perigunlugu
@ay__060
@tatlibikiz
Antepia27
engineer333
@koza16
Katılmak istemeyen varsa şimdiden söylesinAyrıcaaa cuma günki kilonuzu istiyorummmmmmmmmmmm :)
ooo kimlerii görüyorumm.. nerelerdesin bakalımm
.Ooo bi kaçak üyemiz de geldi...
yaa tabiki öyle sonuçta bi de hiç tanımadığımız kişilerin yanına mı gitcez nasıl motive olabiliriz ki zatenBen de hiçççç birinizin gitmesini istemem.olur da liste için başka takıma geçmek isterseniz bi şey demem.ama korkum ne biliyomusunuz?burdakı ortamı yakalayamayıp ruhdan düşmeniz.
Aynen canimBen hiç birşey anlamadım bu liste ne listesi geçmişide okudum oysaki
Himmm bu kotu iste . Kendi istegiyle ayrilan uye ne zamandan sonra takima tekrar girebiliyor aynura ?Böyle şey mümkün deyil ablam . püsküüte geçen söyledik de mümkün olmadığını söylüyor...hani silmek eski gelmeyen üyeleri...
Peri anlattı şimdi listede olan arkadaşlarla listede olmayan(kaçamaklar îsmini koydular) yarış olucakAynen canim
Nerden buldun kiz@_SARAYCA_ @Daydream15aeben @mucizelerprensesi @mavvmavv @kremsokola @Masmavi_ @mirjam
@firuzeewperigunlugu @sosyalfen @ay__060 @Lucia7
@OoOturtleOoO @gubsej
@kiskiskis @no name @siderolites @-Pamuk-tubaturem06 @msgulerr @caliskangarfield
kızlar alın size izinli listesi :)
Tamamdır canım.. Bu hafta harika gidip diğer listeyi yenmeliyiz unutmayınadımız kaçaklar mı oldu güzelmişcuma günü 82.3 kilom
tamam elimden geleni yapacağımTamamdır canım.. Bu hafta harika gidip diğer listeyi yenmeliyiz unutmayınyemek yerken iki kere düşün bu bana kilo yapar mı diye
çok da iyi olmuş çok da güzel olmuş süper fikir7.TAKIMIN KOCAMAN AİLESİ ÇOK İYİ Bİ FİKİRLE GELDİK...TATLI REKABETE VARMISINIZ...LİSTEDEKİLER VE LİSTE DIŞI OLANLAR YARIŞALIM MI NE DERSİNİZ?LİSTEDEKİLER MEZUN OLDUKCA DA EKLERİZ HERKESİ HERKES KARNE ALIR MUTLAKA....BU SIRADA DA TAKIM İÇİ MÜTHİŞ Bİ YARIŞ OLUR.PERİ VE SEÇECEYİ YARDIMCI LİSTE 2 Yİ KONTROL EDER,BENLE DE ASLI LİSTE 1İ...HER CUMA DA KENDİ ARAMIZDA YARIŞIRIZ...BAKALIM HANGİ GRUP 1.OLACAK...NASIL Bİ FİKİR?
@_SARAYCA_ @Daydream15aeben @mucizelerprensesi @mavvmavv @kremsokola @Masmavi_ @mirjam
@firuzeewperigunlugu @sosyalfen @ay__060 @Lucia7 @OoOturtleOoO @gubsej @kiskiskis @no name @siderolites[/USE
R] [USER=575987]@-Pamuk-tubaturem06 @msgulerr @caliskangarfiel
kızlar alın size izinli listesi :)[/USER]
İşte buuuduuuurrrrtamam elimden geleni yapacağımbakalım nasıl olacakk bu yarış sonucu bence zaten biz kazanacağız
Hülüsum bizde oyle dusunuyoruzda o vakit gelen uye yeni gelmis gibi oluyor ve puskuutun tuttugu kayitlar karisiyor . Birde kiloyu al al gel listedede ver ver derece yapancak girebildim ne var ne yok...
dolmuşta ve şimdi şöyle bir baktım da...kalabalıktan dolayı sorun çıkmış...
izne çıkmış ve aylardır uğramayan üyelerin silinmesi için belirli bir süre olsaymış bu sorun çözülürmüş aslında... tekrar gelecekse de gelir ve kaldığı kilodan başlar yada takımda yer
açılınca başlar... böyle sorunlara da gerek kalmaz diye düşünüyorum...
7.TAKIMIN KOCAMAN AİLESİ ÇOK İYİ Bİ FİKİRLE GELDİK...TATLI REKABETE VARMISINIZ...LİSTEDEKİLER VE LİSTE DIŞI OLANLAR YARIŞALIM MI NE DERSİNİZ?LİSTEDEKİLER MEZUN OLDUKCA DA EKLERİZ HERKESİ HERKES KARNE ALIR MUTLAKA....BU SIRADA DA TAKIM İÇİ MÜTHİŞ Bİ YARIŞ OLUR.PERİ VE SEÇECEYİ YARDIMCI LİSTE 2 Yİ KONTROL EDER,BENLE DE ASLI LİSTE 1İ...HER CUMA DA KENDİ ARAMIZDA YARIŞIRIZ...BAKALIM HANGİ GRUP 1.OLACAK...NASIL Bİ FİKİR?
Asli sende basak burcuydun dimi ? Yandik yandik liste disilarKuru kuruya olmaz birinci olamayan gruba ceza da isterizİşi daha ciddiye bindirmek lazım fazladan spor mu versek hepsine o haftalık
Al bendende okadarBen kendime güvenmiyorum
Saraycamda dedektifim benim . Perinin yardimcisi sen olurmusuneee listeler nerede hani :)
Rabiş nerelerdesin sen kuzum sesin solugun yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?