Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yooo listede olan arkadaşlarda yazılmış
Ezgi bende squat yapıyorum biliyon mu bugün 7.günüm sanki biyassscık değişim var gibi
Yok rabişim yeni listedeki herkes ya denemede olan yada izinde yada didardan devam eden arkadaslar ...

Listeye giremeyen arkadaslar uzulmasin diye takim icinde ayri liste yaptik arkadaslar vede takimin butununu hareketlendirelim diye

Ayu bana rabiş diyorsunuz ya çok mutlu oluyorum Ablam gelmişti cuma günü dün akşam gitti Buralardayım
Dilim Alisik rabiş demeyede ondan . Yakin bir arkadasimin ismi . Aslinda tereddut ettim yazarken belki sevmessin diye . Hosuna gittiyse mutlu oldum rabiş .

Yok rabişim yeni listedeki herkes ya denemede olan yada izinde yada didardan devam eden arkadaslar ...

Listeye giremeyen arkadaslar uzulmasin diye takim icinde ayri liste yaptik arkadaslar vede takimin butununu hareketlendirelim diye
Çok güzel fikir bence...

65.4 kg
Nerden buldun kiz saraycam hakkat sen tam dedektifsin
sonuç listelerinden baktım,
sonuç listelerinden baktım, aynura püsküüt ile konuşsun diskalifiyeleri,
Al bendende okadar

Bende saraycamnan hulyaya guveniyom

ya bu gün çok acıkmıştım ama ,yarış için azıcık yiyeceğim

Saraycamda dedektifim benim . Perinin yardimcisi sen olurmusun ?

periye bayrama kadar yardım ederim de, bayramdan sonra taşınma vs.. durumundan dolayı yardımcı olamam,

Yeni yarisimiz hayirli olsun boynuz kulagi gecer derler kacaklarda asilleri geecerse hic sasirmamak lazim

yaa tabiki öyle sonuçta bi de hiç tanımadığımız kişilerin yanına mı gitcez nasıl motive olabiliriz ki zaten
Enginer canim
Kisaca kendini tanitabilirmisin ? Beni mazur gorun cok taniyamadim Sizleri .
Bende tanitayim ; 39 yasindayim 3 yavrum var yavru dedigime bakmayin kazik kadarlar ennkucugu 15 yasinda ..
4 sene once 6. Takimdan 20 kilo vererek mezun oldum .epeyde korudum . Asla eski kiloma geri donmedim ama bi 10 kiloya yakin geri geldi su siralar . .
Buralardayim hep arkadaslar
,dostlarim var . Amacim 5- 6 kilo vermek .( bi veremedim gitti dimi aynura )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…