Fatmacim kacaklar listesinde dn guvendigim adaylardan birisinYeni yarisimiz hayirli olsun boynuz kulagi gecer derler kacaklarda asilleri geecerse hic sasirmamak lazim
Eveeett kaçaklar grubu olarak kişilerimizi açıklıyoruuummm :)
aeben
@Daydream15
Sarayca
Selinanya
@Masmavi_
@mirjam
@firuzeew
perigunlugu
@ay__060
@tatlibikiz
Antepia27
@engineer333
@koza16
Katılmak istemeyen varsa şimdiden söylesinAyrıcaaa cuma günki kilonuzu istiyorummmmmmmmmmmm :)
Tabiki de geçicez biz yeni kan olucazYeni yarisimiz hayirli olsun boynuz kulagi gecer derler kacaklarda asilleri geecerse hic sasirmamak lazim
Selin avatarin super uymuşTabiki de geçicez biz yeni kan olucaz
Hangi semttesin vero ?Burdayım kizzz . Ankaram dan kucak dolusu sevgiler.. İftar kalabalık olacak .oy aciktim.orucum dagelirim gene
Ayu bana rabiş diyorsunuz ya çok mutlu oluyorumRabiş nerelerdesin sen kuzum sesin solugun yok ?
Aykizim sende yoksun ortalarda.
Yasom bugun nobettemi goremedim ?
Yok rabişim yeni listedeki herkes ya denemede olan yada izinde yada didardan devam eden arkadaslarYooo listede olan arkadaşlarda yazılmış
Ezgi bende squat yapıyorum biliyon mubugün 7.günüm sanki biyassscık değişim var gibi
Dilim Alisik rabiş demeyede ondan . Yakin bir arkadasimin ismiAyu bana rabiş diyorsunuz ya çok mutlu oluyorumAblam gelmişti cuma günü dün akşam gitti Buralardayım
Çok güzel fikir bence...Yok rabişim yeni listedeki herkes ya denemede olan yada izinde yada didardan devam eden arkadaslar...
Listeye giremeyen arkadaslar uzulmasin diye takim icinde ayri liste yaptik arkadaslar vede takimin butununu hareketlendirelim diye
tubiş kiz nerelerdesin . Nasilsin kuzum ?Kızlar merhaba nasılsınızzz
Eveeett kaçaklar grubu olarak kişilerimizi açıklıyoruuummm :)
aeben
@Daydream15
Sarayca
Selinanya
@Masmavi_
@mirjam
@firuzeew
perigunlugu
@ay__060
@tatlibikiz
Antepia27
@engineer333
@koza16
Katılmak istemeyen varsa şimdiden söylesinAyrıcaaa cuma günki kilonuzu istiyorummmmmmmmmmmm :)
sonuç listelerinden baktım,Nerden buldun kizsaraycam hakkat sen tam dedektifsin
sonuç listelerinden baktım, aynura püsküüt ile konuşsun diskalifiyeleri,
Al bendende okadar
Bende saraycamnan hulyaya guveniyom
Saraycamda dedektifim benim . Perinin yardimcisi sen olurmusun?
Yeni yarisimiz hayirli olsun boynuz kulagi gecer derler kacaklarda asilleri geecerse hic sasirmamak lazim
Evet kimisi sevmiyor tek rabia bana resmi geliyor rabişş çok sıcak ve içtenDilim Alisik rabiş demeyede ondan . Yakin bir arkadasimin ismi. Aslinda tereddur ettim yazarken belki sevmessin diye . Hosuna gittiyse mutlu oldum rabiş .
Enginer canimyaa tabiki öyle sonuçta bi de hiç tanımadığımız kişilerin yanına mı gitcez nasıl motive olabiliriz ki zaten
asiller nerede hakkaten,Kacaklari pek iddali gordum , asiller nerde
Biz bulduk bile yardımcıyıSaraycamda dedektifim benim . Perinin yardimcisi sen olurmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?