Ben burdayım kızlar
Ben tam kilomu bilmiyorum ama yarın tartılayim 69 oldum yine sanırım
böyle daha iyi olur hiç olmazsa dikkat ederim. Kaçaklar grubu daha mı azimli ne?
Oohhh ohhh harikaaa.. Bence biz birinciyiz şimdiden belliperigunlugu cuma kilom 74 Gizemcim...
Ben paylaştım canım dur bakayım mesajlardan..hülyacım sen mi paylaşmıştın çok etkili bir video yarım saatlik diye jillian değildi ama. zenci bi adam vardı heralde linki bulamadım bi yardım ediverin
@Mor Vampir evet canım tek yıllarda yine b grubu sınavına giriyor adaylar a grubu sınavları için ama alım olmuyor. Çift yıllarda b grubu kadrolarına alım oluyor.
30 dk cardiyo yaptımDaydream- ablamın önerdiği ve 30 dk da inanılmaz ter boşalttığım videosunu yapıyorum 3 gündür. Bence etkili.
Ayrildi elifimaeben abla zeynep'e noldu ?
Enginer canim
Kisaca kendini tanitabilirmisin ? Beni mazur gorun cok taniyamadim Sizleri .
Bende tanitayim ; 39 yasindayim 3 yavrum var yavru dedigime bakmayin kazik kadarlar ennkucugu 15 yasinda..
4 sene once 6. Takimdan 20 kilo vererek mezun oldum .epeyde korudum . Asla eski kiloma geri donmedim ama bi 10 kiloya yakin geri geldi su siralar . .
Buralardayim hep arkadaslar
,dostlarim var . Amacim 5- 6 kilo vermek .( bi veremedim gitti dimi aynura)
Asli sende basak burcuydun dimi ? Yandik yandik liste disilar
Yeni yarisimiz hayirli olsun boynuz kulagi gecer derler kacaklarda asilleri geecerse hic sasirmamak lazim
Daha kucukmussun enginer.
Daha kucukmussun enginer.
20 yasinda kizim var benim.
Tabiki abla diyebilirsiniz .
Gencsiniz daha kilo vermeniz kolay olur . Saglikli beslenip bunu hayatiniza yayin . Sizin yasinizdan daha uzun diyet hayatim var benim ve onca tecrube , hayatiniz boyunca uyguluycaginiz saglikli beslenmeyle kilolarinizi verin yoksa al ver den , sagliginizi kaybetmekden baska bisi olmaz gecici diyetler.
Ayrildi elifim...
Sen ne zaman yola cikiyorsun elifim ?
Kilo durumun ne kiz ?
BurdayızSevgili 1. listedeki asil arkadaşlarım NERDESİNİZ ya kaçaklar takımı işgal etmiş durumda
buralardayım ablacım fırsat buldukça geliyorum kesin dönüş yapayım diyorum fakat ramazanda verebilir miyim bilmiyorum kitubiş kiz nerelerdesin . Nasilsin kuzum ?
buralardayım ablacım fırsat buldukça geliyorum kesin dönüş yapayım diyorum fakat ramazanda verebilir miyim bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?