Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hülyacım sen mi paylaşmıştın çok etkili bir video yarım saatlik diye jillian değildi ama. zenci bi adam vardı heralde linki bulamadım bi yardım ediverin

firuzeew eminecim bu video Selin de yapıyor...

merhaba tabi tanıtırım :) maşallah çok güzel kilolar vermişsin aeben abla demem de bir mahsur var mı ? çoğu gitmiş azı kalmış 20 kilodan sonra o 5-6 kiloyu da çok rahat verebileceğine inanıyorum :)

22 yaşındayım 169 boyum 82.3 kiloydum en son ben de baya diyet süreçlerinden sonra sağlıklı beslenmeyi kendime seçtim hedefim 62 kilo olmak çok uzun zamandır 70 'ten aşağısını göremedim malesef kilo verdim sonra eski yeme düzeni derken eski kiloma geri döndüm aynayla beden olarak bir türlü barışamadım herkesin söylediği o güzel yüzüne bu kilolar hiç yakışmıyor cümleleri benim tekrar azimli olmama yardımcı oldu. Aynı zamanda ziraat mühendisiyim kpss tercihi yaptım atanmayı bekliyorum inşallah . Eğer bir iş sahibi olursam da yeni bir hayata sağlıklı, fit bir bedenle başlamak istiyorum

Daha kucukmussun enginer.
20 yasinda kizim var benim .
Tabiki abla diyebilirsiniz .
Gencsiniz daha kilo vermeniz kolay olur . Saglikli beslenip bunu hayatiniza yayin . Sizin yasinizdan daha uzun diyet hayatim var benim ve onca tecrube , hayatiniz boyunca uyguluycaginiz saglikli beslenmeyle kilolarinizi verin yoksa al ver den , sagliginizi kaybetmekden baska bisi olmaz gecici diyetler .

evett biraz küçüğüm tabiki öyledir tecrübelerinden faydalanmak isterim aeben abla , evet kalıcı olmuyor gerçekten sağlıklı beslenerek halledeceğim inşallah

Ayrildi elifim ...

Sen ne zaman yola cikiyorsun elifim ?

Kilo durumun ne kiz ?

ben iyiyim fıstık gibiyim cts gece patronun kızının nişanı vardı oraya gittik yaklaşık 2 senedir beni görmemişti çalışanlar. herkes 'ne kadar çok kilo vermişsin' dedi :))

63-64 arası takılıyorum.

yarın bavulları hazırlıcam ertesi gün yolculuk Allah'ın izniyle

buralardayım ablacım fırsat buldukça geliyorum kesin dönüş yapayım diyorum fakat ramazanda verebilir miyim bilmiyorum ki

Hoşgeldin bu arada tanışmıyoruz ama :) Bence eğer oruç tutuyorsan en güzel ramazanda verilir önemli olan sadece iftarda kendine sahip çıkmak. Mesela gün içinde canım neler çekiyor normalde olsa yerim ama oruçken yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…