- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Hoşgeldin bu arada tanışmıyoruz ama :) Bence eğer oruç tutuyorsan en güzel ramazanda verilir önemli olan sadece iftarda kendine sahip çıkmak. Mesela gün içinde canım neler çekiyor normalde olsa yerim ama oruçken yiyemiyorum
canım bende ziraat mühendisiyim yaklaşık 18 yıl önce öğretmen olarak atandım ogünden beri çalışıyorum bir an gençliğime gittim heyecanlandımmerhaba tabi tanıtırım :) maşallah çok güzel kilolar vermişsin aeben abla demem de bir mahsur var mı ? çoğu gitmiş azı kalmış 20 kilodan sonra o 5-6 kiloyu da çok rahat verebileceğine inanıyorum :)
22 yaşındayım 169 boyum 82.3 kiloydum en son ben de baya diyet süreçlerinden sonra sağlıklı beslenmeyi kendime seçtim hedefim 62 kilo olmak çok uzun zamandır 70 'ten aşağısını göremedim malesef kilo verdim sonra eski yeme düzeni derken eski kiloma geri döndüm aynayla beden olarak bir türlü barışamadım herkesin söylediği o güzel yüzüne bu kilolar hiç yakışmıyor cümleleri benim tekrar azimli olmama yardımcı oldu. Aynı zamanda ziraat mühendisiyim kpss tercihi yaptım atanmayı bekliyorum inşallah . Eğer bir iş sahibi olursam da yeni bir hayata sağlıklı, fit bir bedenle başlamak istiyorum
O ne demek kızSevgili 1. listedeki asil arkadaşlarım NERDESİNİZ ya kaçaklar takımı işgal etmiş durumda
Abla daha önce gelmismiydin buraya ben sanki önceden hatirliyorum seni yada başka yerdencanım bende ziraat mühendisiyim yaklaşık 18 yıl önce öğretmen olarak atandım ogünden beri çalışıyorum bir an gençliğime gittim heyecanlandım
canım bende ziraat mühendisiyim yaklaşık 18 yıl önce öğretmen olarak atandım ogünden beri çalışıyorum bir an gençliğime gittim heyecanlandım
O ne demek kız
E uzak kalinca bizi bekleyen kotu sonu biliyoruz ondanYa bizim kızların hepsi uçmuş gitmiş ortada yok, siz tam grup burdasınız valla kıskandım
canım diyet günlüklerınde idim belki oradan görmüşsündürAbla daha önce gelmismiydin buraya ben sanki önceden hatirliyorum seni yada başka yerden
Çok iddalıyızzzz :) ablamın getirdiği hurmalar her zaman tatlı istediğimi sıfıra indirmeyi başarıyor bu hafta tartıda -2 kg görmem gerek...Bu cuma iddalıyız bizim kazanmamız lazım
Allah allah olabilir ablam adaşımda mi gördüm acabacanım diyet günlüklerınde idim belki oradan görmüşsündür
mutfa ğa geçiyorum 5 tane erkek benden yemek bekler hepimize hayırlı iftarlar iftardan sonra menümü veririm inşallahcanım diyet günlüklerınde idim belki oradan görmüşsündür
Ooo bayildim size full motivasyonÇok iddalıyızzzz :) ablamın getirdiği hurmalar her zaman tatlı istediğimi sıfıra indirmeyi başarıyor bu hafta tartıda -2 kg görmem gerek...
İftara acebek ile cacık var
Acebegi bilen var mı
Evetbörülceymiş :)
Bu cuma iddalıyız bizim kazanmamız lazım
Ahh kıyamam canım ya, iftarı güzelce yap bol bol ye, güçten düşme sakınKimse yok mu? Çok ıssız buralar sesim yankı yapıyoooor
Bugün bir ölü zombi gibi halsiz fersiZim a dostlar...
E-brulim ve bende size katılmak istiyoruz ama kendi takımımızdan ayrılmak istemiyoruz, sizinkinde menü felan paylaşabiliriz değil miİki büyük takım gibi olacak. Ufak gruplar değil. O yazdığm liste bir grup mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?