Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tabi orası öyle haklısın

canım bende ziraat mühendisiyim yaklaşık 18 yıl önce öğretmen olarak atandım ogünden beri çalışıyorum bir an gençliğime gittim heyecanlandım

canım bende ziraat mühendisiyim yaklaşık 18 yıl önce öğretmen olarak atandım ogünden beri çalışıyorum bir an gençliğime gittim heyecanlandım

Ooo içimizdeki mühendis sayısı artmış haberimiz yok :) Bu gidişle sayı olarak üstün olucaz Sağlıkçılarla kapışıyorduk bir ara

Çok iddalıyızzzz :) ablamın getirdiği hurmalar her zaman tatlı istediğimi sıfıra indirmeyi başarıyor bu hafta tartıda -2 kg görmem gerek...
Ooo bayildim size full motivasyon
Hurmaya bende bayilirim seker yerine suyu tatlandırmak için almistim ama ara ogün yiye yiye bitirmiştim

Bu cuma iddalıyız bizim kazanmamız lazım

Ahaha Aslı'cım pardon da biz uçurucaz, tozumuzda boğulmayın da (ergen mod on)

A ay__060 tatlım okudun mu geçmişi bilemedim ama listedekiler sayısı fazla geldi kural ihlali yaptık. Birde izinde ve deneme haftasında olanlar var onları da ekleyince çok mu çok oluyorz Bizde düşündük dedik ki şuan listede olanlar 1 takım, listedışı takılanlar,izinli ve deneme haftasında olanlarda 2. takım olsun. Yani cuma yaışmalarından genel yarışmalarda asıl liste, kendi aramızda 2 liste olarak yarşıcaz. Mezun olanlarımıza yine karne vericez 2. Takımın adı Kaçaklar ve yönetim de perigunlugu Gizem'de. Senin nezninde ne oluyor burda yahu diyenlere de açıklama olsun Hala 7. takımız ama aramızda yarış var ve sende artık dikkat ediyorsun çünkü Kaçaklardasın. Cuma günkü bildirimi söyle bakalım da listeye ekleyelim fıstıgım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…