Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biliyorum bebeğim sağol da ne kadar kacarsam o kadar iyidir diye düşündüm birde içim burkuldu kız disarda kalinca üzüldüm ama napalım hata bende ben aldim kiloyu CMa tartilmadim bu cuma tarltilir girerim kuşum

E-brulim ve bende size katılmak istiyoruz ama kendi takımımızdan ayrılmak istemiyoruz, sizinkinde menü felan paylaşabiliriz değil mi
Feyzanur çok isterdik ama belki biliyorsundur takımımız Fazlasıyla kalabalık...menülerinize yorum yapmamızı mı istiyorsunuz...?

iyi akşamlar hanımlar misafirliğe gidicem gitmeden menümü yazayım oradan tlf takip ederim bakalım bugünki menümü beğenecekmisiniz
sahur
3 zeytin
2veya3 dili çav ekmeği
peynir
dom salatalık
2 3 kaşık kfasulye
iftar
1 kase mercimek çorbası
2 tavuk pirzola
bol salata
1 dl çav ekmeği herkese iyi geceler

Bacım süper gidiyosun...kilo durumun nasıl ?

Sende ye bol bol ben su içtim mi kendime gelirim

Ahaha yok gülüm ben oruçlu değilim, sofraya oturunca gözüm dönmezde seninki dönebilir ama Bırak dönsün ya ne kasıcaksın

Birbirinize köstek olmayııın

evet sadece sohbet kısmına katılsak menü paylaşsak yorum alsak felan ,çünkü bizim takımda çok az paylaşım var

Hoşgeldiiin. Kapımız her zaman açık Başka takıma yazmak için illa o takımın üyesi olmak gerekmiyor sonuçta :) Takımların da birbirine destek olması lazım.

Merhaba arkadaslar,nasilsiniz??menumi vereyim...
sabah:cay kek..
oglen:1cilek,5 kiraz
aksam:1kofte,5patates,4patlican,1domates kizartmasi,2siyah ekmek,sprite.salata,yogurt corbasi...
bu kadar...

Kııııız biz kapışcaz diyoruz, kaçaklara fark atıcaz diyoruz sen sprite içip 5 patates 4 patlıcan yiyorsuuun Onlar yemek kaşığı dimi tane değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…