Sende ye bol bol ben su içtim mi kendime gelirimAhh kıyamam canım ya, iftarı güzelce yap bol bol ye, güçten düşme sakın
Ahaha yok gülüm ben oruçlu değilim, sofraya oturunca gözüm dönmezde seninki dönebilir amaSende ye bol bol ben su içtim mi kendime gelirim
Ahaha Aslı'cım pardon da biz uçurucaz, tozumuzda boğulmayın da(ergen mod on)
A ay__060 tatlım okudun mu geçmişi bilemedim ama listedekiler sayısı fazla geldi kural ihlali yaptık. Birde izinde ve deneme haftasında olanlar var onları da ekleyince çok mu çok oluyorzBizde düşündük dedik ki şuan listede olanlar 1 takım, listedışı takılanlar,izinli ve deneme haftasında olanlarda 2. takım olsun. Yani cuma yaışmalarından genel yarışmalarda asıl liste, kendi aramızda 2 liste olarak yarşıcaz. Mezun olanlarımıza yine karne vericez 2. Takımın adı Kaçaklar ve yönetim de @perigunlugu Gizem'de. Senin nezninde ne oluyor burda yahu diyenlere de açıklama olsun Hala 7. takımız ama aramızda yarış var ve sende artık dikkat ediyorsun çünkü Kaçaklardasın. Cuma günkü bildirimi söyle bakalım da listeye ekleyelim fıstıgım.
Biliyorum bebeğim sağol da ne kadar kacarsam o kadar iyidir diye düşündüm birde içim burkuldu kız disarda kalinca üzüldüm ama napalım hata bende ben aldim kiloyu CMa tartilmadim bu cuma tarltilir girerim kuşumAhaha Aslı'cım pardon da biz uçurucaz, tozumuzda boğulmayın da(ergen mod on)
A ay__060 tatlım okudun mu geçmişi bilemedim ama listedekiler sayısı fazla geldi kural ihlali yaptık. Birde izinde ve deneme haftasında olanlar var onları da ekleyince çok mu çok oluyorzBizde düşündük dedik ki şuan listede olanlar 1 takım, listedışı takılanlar,izinli ve deneme haftasında olanlarda 2. takım olsun. Yani cuma yaışmalarından genel yarışmalarda asıl liste, kendi aramızda 2 liste olarak yarşıcaz. Mezun olanlarımıza yine karne vericez 2. Takımın adı Kaçaklar ve yönetim de @perigunlugu Gizem'de. Senin nezninde ne oluyor burda yahu diyenlere de açıklama olsun Hala 7. takımız ama aramızda yarış var ve sende artık dikkat ediyorsun çünkü Kaçaklardasın. Cuma günkü bildirimi söyle bakalım da listeye ekleyelim fıstıgım.
Neden Rabiş oruçtan mı?Kimse yok mu? Çok ıssız buralar sesim yankı yapıyoooor
Bugün bir ölü zombi gibi halsiz fersiZim a dostlar...
Feyzanur çok isterdik ama belki biliyorsundur takımımız Fazlasıyla kalabalık...menülerinize yorum yapmamızı mı istiyorsunuz...?E-brulim ve bende size katılmak istiyoruz ama kendi takımımızdan ayrılmak istemiyoruz, sizinkinde menü felan paylaşabiliriz değil mi
evet sadece sohbet kısmına katılsak menü paylaşsak yorum alsak felan ,çünkü bizim takımda çok az paylaşım varFeyzanur çok isterdik ama belki biliyorsundur takımımız Fazlasıyla kalabalık...menülerinize yorum yapmamızı mı istiyorsunuz...?
Muhabbete gelecekseniz herzaman kapımız açıkevet sadece sohbet kısmına katılsak menü paylaşsak yorum alsak felan ,çünkü bizim takımda çok az paylaşım var
Evet bugün baya zorlandım,iftarı açtım AnneNeden Rabiş oruçtan mı?
menü paylaşabilirmiyiz ?Muhabbete gelecekseniz herzaman kapımız açık
4 patlıcanı nasıl yidin gızzzMerhaba arkadaslar,nasilsiniz??menumi vereyim...
sabah:cay kek..
oglen:1cilek,5 kiraz
aksam:1kofte,5patates,4patlican,1domates kizartmasi,2siyah ekmek,sprite.salata,yogurt corbasi...
bu kadar...
Harika gidiyorsun ya maşallah nazar diğmesin :)@_SARAYCA_ m bugün 73,6 (-500 gram)
Menüm
Sahur:1haşlanmış yumurta,3 diyet zeytin
Iftar:marul salata,yarım kase haşlanmış hindi,avuçiçi pide,yoğurt
Bacım süper gidiyosun...kilo durumun nasıl ?iyi akşamlar hanımlar misafirliğe gidicem gitmeden menümü yazayım oradan tlf takip ederim bakalım bugünki menümü beğenecekmisiniz
sahur
3 zeytin
2veya3 dili çav ekmeği
peynir
dom salatalık
2 3 kaşık kfasulye
iftar
1 kase mercimek çorbası
2 tavuk pirzola
bol salata
1 dl çav ekmeği herkese iyi geceler
Sizin takımda menülere yorum yapılmıyor mu?menü paylaşma konusunamenü paylaşabilirmiyiz ?
tamam canım sağ ol :)Sizin takımda menülere yorum yapılmıyor mu?menü paylaşma konusuna_AYNURA_ gelince cevap verir..
Hoşgeldiniztamam canım sağ ol :)
Sende ye bol bol ben su içtim mi kendime gelirim
Ahaha yok gülüm ben oruçlu değilim, sofraya oturunca gözüm dönmezde seninki dönebilir amaBırak dönsün ya ne kasıcaksın
evet sadece sohbet kısmına katılsak menü paylaşsak yorum alsak felan ,çünkü bizim takımda çok az paylaşım var
Merhaba arkadaslar,nasilsiniz??menumi vereyim...
sabah:cay kek..
oglen:1cilek,5 kiraz
aksam:1kofte,5patates,4patlican,1domates kizartmasi,2siyah ekmek,sprite.salata,yogurt corbasi...
bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?