Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sarayca m bugün 73,6 (-500 gram)

Menüm

Sahur:1haşlanmış yumurta,3 diyet zeytin

Iftar:marul salata,yarım kase haşlanmış hindi,avuçiçi pide,yoğurt

maşallah çok iyi, 74 sınırını kırmışsın,

benim sorunum 65 lerde şımarıyorum ve ve devam etmekte zorlanıyorum, bunu farkettim, bir kaç kıyafetim var bu kiloda tam oluyor, onun verdiği rahatlıktan sanırım,ama biliyorum ki 65 fazla, bu sınırı kıracağım, perşembeye kadar, iftar gayet başarılıyım ama sahurda 2 gündür iyi değilim...

dün sahurda ekmek ve peynir yedim, ayrıca 5 adet hurma bu gün 65.8 çıktım

ama bu günden itibaren yine sağlıklı yaşama devam

iftar
güveç
salata
ayran

gayet başarılı canım, ayrıca sahurda yumurta tok tutar tavsiye ederim :)

Abla diyim bari, direkt aeben diyemicem sanırım. Zamanla daha iyi tanışırız inşallah :) evet emzirmek baya kalori kaybettiriyormuş. Ama kilom sabit nerdeyse 1 haftadır. anlamadım niye öyle oldu, çok yemiyorum bana göre ama hareketimi artırmam lazım sanırım

Sevgili 1. listedeki asil arkadaşlarım NERDESİNİZ ya kaçaklar takımı işgal etmiş durumda

kaçaklardan korkun

Ya bizim kızların hepsi uçmuş gitmiş ortada yok, siz tam grup burdasınız valla kıskandım

elimizden çekeceğiniz var,
mutfa ğa geçiyorum 5 tane erkek benden yemek bekler hepimize hayırlı iftarlar iftardan sonra menümü veririm inşallah
Allah yardımcın olsun canım, 5 erkek kolay değil aman yeterki sağlık sağlık olsun.
İftara acebek ile cacık var
Acebegi bilen var mı
sayende öğrendik canım, ben börülceyide bilmiyorum gerçi, hiç yemedim sanırım
börülceymiş :)
canım sanada şimdiden iyi yolculujklar, her sene gidiyor musunuz?

Ahaha yok gülüm ben oruçlu değilim, sofraya oturunca gözüm dönmezde seninki dönebilir ama Bırak dönsün ya ne kasıcaksın

şimdiden rekabet başlamış bakıyorum da

Bu da itiraf olur belki, ya da kendinizden bir parça bulursunuz çok yazasım geldi.

Her gün tartılmıyorum ama iki günde bir falan tartılıyorum. Benim banyomda tartıya çıkmadan önce durduğunuz yer hemen aynanın önü sizin önünüzde değil ama tam da yandan gösteriyor böyle. Allah'ım nasıl korkunç böyle çıktığımda istiyosam 5 kilo az çıkayım yine beni mutlu etmez çünkü aynada kendimi görüyorum. Bu sefer biraz uzun baktım, Bana baksanız zaten hepinizin bakacağı yer belli kızz o nasıl bel çevresi dersiniz, simit derler ya hani her yerden çıkar pantolonu ayrı çirkin gösterir üstünüzü ayrı kötü gösterir o işte. Kalçam ve bacaklarım çok kalın ama en azından düzgünler öyle simitlerim gibi fışkırmıyorlar. Belki kilom bir çoğunuza göre az gelebilir. Ama ayna hiç öyle göstermiyor. Konuma döneyim Niye simit? Ayy nasıl bir benzetme bu ya simitte çok severim şu an soğudum.
Benim geçen yaz tam bu dönemlerde aldığım bir elbise vardı. Üzerime oluyor esnek zaten biraz ama o kadar kötü duruyorki çok ince olduğu için kumaş tüm kusurlarınızı ortaya döküyor.Ben tüm o çirkin görüntüye rağmen almıştım onu. Kendime ibret olsun diye, içine düzgün girebildiğim zamanı görebileyim diye. Her yaz deli gibi kilo veririm ama nedense hiç istediğim vucuda erişemedim çünkü hep kışın yazın verebileceğimden daha çok kilo alıyorum. İçim burkuldu üzüldüm. Her yaza aynı niyetle başlıyorum bir çok kez sinirlerimi yıprattım bunun için. Her ne kadar siz bana çok destek olsanız da ben düzgün beslensem de bu süreci normal bir psikolojiyle atlatamıyorum. Tek odağım vucudum oluyor değişim bekliyorum. Ama bu sefer sabrediyorum biliyorum 10 kilo da versem o elbisenin içine düzgünce istediğim gibi giremicem çok daha fazlasını yapmam gerekiyor ama napayım istiyorum işte. Bu da benim en kötü özelliğim asla dolu yeri görmem nerede bir boşluk varsa beynim oraya odaklanır hayatımdaki herşeyi 10 kat daha da zorlaştırır.

Ben kaçaklardan değil senden korkuyorum her gün kilo veriyorsun

canım senin kilon fazla değil, simitlerden kurtulmak için bol bol egzersiz yapmalısın, jillianın 6w6six pack videoları var, tam sana göre, karın bel ve simitleri çalıştırıyor, 6 hafta yapacaksın ve değişime kendin bile inanmıyacaksın, ah benim vaktim ve enerjim olsa ne sporlar yapardım

Taze fasulyeye benziyor biraz ablam tadı apayrı tabi
Resmini attim ÇIĞ ve pişmiş hali

Ben de vakit var ama enerji yok onu napıcaz, spor yapmaya başlayınca pes edip bırakıyorum

Ben de vakit var ama enerji yok onu napıcaz, spor yapmaya başlayınca pes edip bırakıyorum
kız daha yaşın kaç, hadi aç videoyu bir dene bakalım,

bu level 1 3 hafta bunu yapacaksın haftanın 6 günü yapabilirsin, hadi kalk, simitlerine yavaş yavaş elveda de, ayrıca 10 kilo versende spor yapmayınca o simitler seni terketmez, söylemedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…