kız daha yaşın kaç, hadi aç videoyu bir dene bakalım,
bu level 1 3 hafta bunu yapacaksın haftanın 6 günü yapabilirsin, hadi kalk, simitlerine yavaş yavaş elveda de, ayrıca 10 kilo versende spor yapmayınca o simitler seni terketmez, söylemedi deme
bu gün 65.8 dimKaç kilodasin ablamm:)
Hayııııııır o kadar kilo veriyorum nereden gidiyor ben anlamaadım gitsinler ben istemiyorum
E gayet iyisin ablaa:)bu gün 65.8 dim
hadi tembelliği bırak ve kalk, sporunu yap, duşunu al ve gel buraya :)
Suyu çok içmişsin o Yüzden Şiş hissediyorsun...iftarın çok karışmışşşş..Çok aşırı yemedim aslında ama şuan patlamaya hazır bomba gibiyim
Kalkem de squatımı yapem :) Bugün ki menüm
Sahur
1 kase dut
Haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık maydanozlu lor
1 bardak çay,domates
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata,2 bardak ayran
Bir avuç tavuk,1 tane biber ve domates kızartması,1 küçük karnıyarık
Karpuz
Ara
1 fincan sütlü kahve,2 tane hurma
3 litre su
Spor
80 squat
TatlımE-brulim ve bende size katılmak istiyoruz ama kendi takımımızdan ayrılmak istemiyoruz, sizinkinde menü felan paylaşabiliriz değil mi
İftar
Cacık
3-5 kaşık acebek
Çok az kavun
Salata
şittt kaçmak yok yeter kaçtığın, hergün burdasın menün, sporunla beraber. Hem dışarda değilsin napıcan listeyi ya burası daha eğlenceliBiliyorum bebeğim sağol da ne kadar kacarsam o kadar iyidir diye düşündüm birde içim burkuldu kız disarda kalinca üzüldüm ama napalım hata bende ben aldim kiloyu CMa tartilmadim bu cuma tarltilir girerim kuşum
iyi akşamlar hanımlar misafirliğe gidicem gitmeden menümü yazayım oradan tlf takip ederim bakalım bugünki menümü beğenecekmisiniz
sahur
3 zeytin
2veya3 dili çav ekmeği
peynir
dom salatalık
2 3 kaşık kfasulye
iftar
1 kase mercimek çorbası
2 tavuk pirzola
bol salata
1 dl çav ekmeği herkese iyi geceler
Evet baya karıştı...Suyu çok içmişsin o Yüzden Şiş hissediyorsun...iftarın çok karışmışşşş..
diskalifiye ederiz seni heee gel mutlakaperigunlugu Ablacım internet sıkıntım var çok sık giremiyorum. Cuma 61,8 dim. Bu cuma internet bulursam kilomu yazıcam yazamazsan bilin ki netim yok
Ya kıyabilir misin banaadiskalifiye ederiz seni heee gel mutlaka
baaak iştee kaçaklar olarak böyleee istikrarlıyız ve birbirimizi gaza getiriyorruuuzzzzzzzşittt kaçmak yok yeter kaçtığın, hergün burdasın menün, sporunla beraber. Hem dışarda değilsin napıcan listeyi ya burası daha eğlenceli
Ablam süper işte bu. Sadece sahurdaki kurufasulye olmasa da olurdu, gaz yapmadı mı ya
Yok yaaa yapamam kiiii.. ama güzel bir eksiyle gelirseen offf offffffYa kıyabilir misin banaaCidden internet çok sıkıntı sosyal medyadan koptum ki ne koptum
ben biraz aceleci davrandımTatlımE-brulim ile görüşmüştüm takım kaptanları ile görüşmeniz gerekiyor onların onayı doğrultusunda yapabiliriz. Muhabbete katılmak için elbette birşeye gerek yok her zaman gelebilirsiniz ama menü paylaşımı oldu mu belki problem teşkil edebilir. O yüzden iki takımın kaptanınında olurunu almak gerek
Harikasıın canım faaarrrk atıcaaazzz kaçaklar olaraaaak
Yok yaaa yapamam kiiii.. ama güzel bir eksiyle gelirseen offf offffff
Nazik dilim kizartmasi idi...hepsi diyildi..4 patlıcanı nasıl yidin gızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?