Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayııııııır o kadar kilo veriyorum nereden gidiyor ben anlamaadım gitsinler ben istemiyorum

Çok aşırı yemedim aslında ama şuan patlamaya hazır bomba gibiyim
Kalkem de squatımı yapem :) Bugün ki menüm
Sahur
1 kase dut
Haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık maydanozlu lor
1 bardak çay,domates
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata,2 bardak ayran
Bir avuç tavuk,1 tane biber ve domates kızartması,1 küçük karnıyarık
Karpuz
Ara
1 fincan sütlü kahve,2 tane hurma
3 litre su
Spor
80 squat

Suyu çok içmişsin o Yüzden Şiş hissediyorsun...iftarın çok karışmışşşş..

E-brulim ve bende size katılmak istiyoruz ama kendi takımımızdan ayrılmak istemiyoruz, sizinkinde menü felan paylaşabiliriz değil mi
Tatlım E-brulim ile görüşmüştüm takım kaptanları ile görüşmeniz gerekiyor onların onayı doğrultusunda yapabiliriz. Muhabbete katılmak için elbette birşeye gerek yok her zaman gelebilirsiniz ama menü paylaşımı oldu mu belki problem teşkil edebilir. O yüzden iki takımın kaptanınında olurunu almak gerek
İftar
Cacık
3-5 kaşık acebek
Çok az kavun
Salata

Harikasıın canım faaarrrk atıcaaazzz kaçaklar olaraaaak

Biliyorum bebeğim sağol da ne kadar kacarsam o kadar iyidir diye düşündüm birde içim burkuldu kız disarda kalinca üzüldüm ama napalım hata bende ben aldim kiloyu CMa tartilmadim bu cuma tarltilir girerim kuşum
şittt kaçmak yok yeter kaçtığın, hergün burdasın menün, sporunla beraber. Hem dışarda değilsin napıcan listeyi ya burası daha eğlenceli

Ablam süper işte bu. Sadece sahurdaki kurufasulye olmasa da olurdu, gaz yapmadı mı ya

baaak iştee kaçaklar olarak böyleee istikrarlıyız ve birbirimizi gaza getiriyorruuuzzzzzzz

ben biraz aceleci davrandım

Menüm:

sabah ve öğle pirinç lapası+ domtes+salatalık+yogurt

Akşam: yarım ezogelin+1 kepçe sulu köfte+salata

Abimler vardı iftarda lapamı yiyemedim . Daha sporumu yapıcam eritirim akşamı, inşallah sabah eksi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…