- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Ya tane diyilki canim,dilimlenmis halda pisirmisdik oyle yedimBirbirinize köstek olmayııın
Hoşgeldiiin. Kapımız her zaman açıkBaşka takıma yazmak için illa o takımın üyesi olmak gerekmiyor sonuçta :) Takımların da birbirine destek olması lazım.
Kııııız biz kapışcaz diyoruz, kaçaklara fark atıcaz diyoruz sen sprite içip 5 patates 4 patlıcan yiyorsuuunOnlar yemek kaşığı dimi tane değil
baaak iştee kaçaklar olarak böyleee istikrarlıyız ve birbirimizi gaza getiriyorruuuzzzzzzz
Anladım canım..Nazik dilim kizartmasi idi...hepsi diyildi..
Yasom komşuna söyledin mi geçen günkü olayı..menüm
sahur 1yumurta domates salatalık lor peyniri 3 yeşil zeytin yarım dilim tb ekmeği 3 kaşık yoğurt
iftar tarhana çorbası bir tabak semizotu yoğurtlu el kadar pide 2 parça kavun
dün 2.5 lt su içmiştim hatta biraz daha fazla şimdide içmeye devam spor yok yapmam gerekiyo önce namaz kılayımda sonrada sesiz bi spor yapacam
Ben squata devam ediyorum canımm . Bu programa da bakayımm belki yaparımmÖhöööm öhömmm
Yeni programlarım yarın başlıcam
Ya bana katılan kîmse yok mu? Ne güzel kozayla yapcektik squatı ama oda giremiyor Eki Görüntüle 1568799 Eki Görüntüle 1568801
Anladım canım..
Harikasın canım plank vidyosunu bi izle anlarsın çok etkili bir hareketİlkinin nasıl bir hareket oldugunu bilmiyorum ama yarından itibaren mekik yaparımmYazamasam da squatta 7.günüm. Senin yanındayım Feraceli
Benim çol hoşuma gidiyor böyle programlarBen squata devam ediyorum canımm . Bu programa da bakayımm belki yaparımm
Aydanım bu hafta iftarların çoktu ,Zaten geç saatte oluyor iftar ve o saatte yenenler kiloya dönüşür kontrol edilmezse...nedeni çok açık umutsuz olmanın...şu önümüzdeki 3 iftarı daha az yiyerek geçir derim...Ben bu haftamdan hic umutlu diyilim....bilmiyorum niye....
Süper canım bel fıtığı olan bu hareketleri yapabilirimÖhöööm öhömmm
Yeni programlarım yarın başlıcam
Ya bana katılan kîmse yok mu? Ne güzel kozayla yapcektik squatı ama oda giremiyor Eki Görüntüle 1568799 Eki Görüntüle 1568801
bel fıtığı ve sırt bel ağrılarına mekik süper geliyorSüper canım bel fıtığı olan bu hareketleri yapabilirim
İnternet sıkıntı rahat rahat internet buldugumda bakıp başlayınca yazarıım sanaHarikasın canım plank vidyosunu bi izle anlarsın çok etkili bir hareket
tamam canımİnternet sıkıntı rahat rahat internet buldugumda bakıp başlayınca yazarıım sanaAma mekiğe başlarım yarın
evet söyledim . dedimki geçen rahatsız ettim kusura bakmayın farkında değildim saatin ama dedim çokta kırdınız beni yukarı vurmakla ben senin dedim 2senedir sabah 6da bağırmalarınla ve çoçuklarının sesleriyle uyanıyorum dedim bozuldu ama ama dedi_;dedim hiç bişey demeYasom komşuna söyledin mi geçen günkü olayı..
En iyisini yapmışsın Yasom...bugün yine Yürüevet söyledim . dedimki geçen rahatsız ettim kusura bakmayın farkında değildim saatin ama dedim çokta kırdınız beni yukarı vurmakla ben senin dedim 2senedir sabah 6da bağırmalarınla ve çoçuklarının sesleriyle uyanıyorum dedim bozuldu ama ama dedi_;dedim hiç bişey demebişey demesinede müsade etmeden çıktım eve nekadar kötüyüm ay bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?