Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya tane diyilki canim,dilimlenmis halda pisirmisdik oyle yedim

menüm
sahur 1yumurta domates salatalık lor peyniri 3 yeşil zeytin yarım dilim tb ekmeği 3 kaşık yoğurt
iftar tarhana çorbası bir tabak semizotu yoğurtlu el kadar pide 2 parça kavun
dün 2.5 lt su içmiştim hatta biraz daha fazla şimdide içmeye devam spor yok yapmam gerekiyo önce namaz kılayımda sonrada sesiz bi spor yapacam

Yasom komşuna söyledin mi geçen günkü olayı..

İlkinin nasıl bir hareket oldugunu bilmiyorum ama yarından itibaren mekik yaparımm Yazamasam da squatta 7.günüm. Senin yanındayım Feraceli

Ben bu haftamdan hic umutlu diyilim....bilmiyorum niye....
Aydanım bu hafta iftarların çoktu ,Zaten geç saatte oluyor iftar ve o saatte yenenler kiloya dönüşür kontrol edilmezse...nedeni çok açık umutsuz olmanın...şu önümüzdeki 3 iftarı daha az yiyerek geçir derim...

Yasom komşuna söyledin mi geçen günkü olayı..
evet söyledim . dedimki geçen rahatsız ettim kusura bakmayın farkında değildim saatin ama dedim çokta kırdınız beni yukarı vurmakla ben senin dedim 2senedir sabah 6da bağırmalarınla ve çoçuklarının sesleriyle uyanıyorum dedim bozuldu ama ama dedi_;dedim hiç bişey deme bişey demesinede müsade etmeden çıktım eve nekadar kötüyüm ay bende

En iyisini yapmışsın Yasom...bugün yine Yürü

bel fıtığına iyimi geliyor nediyonuz sonra kadını felç edeceksiniz yapmayın lütfen onun için profesyenel bir yardımla yapması gerekiyor arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…