Yaso abla mekik birden mükemmel çekilmiyor zamanla profosyenelleşiyorsunbel fıtığına iyimi geliyor nediyonuz sonra kadını felç edeceksiniz yapmayın lütfen onun için profesyenel bir yardımla yapması gerekiyor arkadaşlar.
Beni ne o listeye, ne bu listeye almamışsınız amaAhaha Aslı'cım pardon da biz uçurucaz, tozumuzda boğulmayın da(ergen mod on)
@ay__060 tatlım okudun mu geçmişi bilemedim ama listedekiler sayısı fazla geldi kural ihlali yaptık. Birde izinde ve deneme haftasında olanlar var onları da ekleyince çok mu çok oluyorzBizde düşündük dedik ki şuan listede olanlar 1 takım, listedışı takılanlar,izinli ve deneme haftasında olanlarda 2. takım olsun. Yani cuma yaışmalarından genel yarışmalarda asıl liste, kendi aramızda 2 liste olarak yarşıcaz. Mezun olanlarımıza yine karne vericez 2. Takımın adı Kaçaklar ve yönetim de @perigunlugu Gizem'de. Senin nezninde ne oluyor burda yahu diyenlere de açıklama olsun Hala 7. takımız ama aramızda yarış var ve sende artık dikkat ediyorsun çünkü Kaçaklardasın. Cuma günkü bildirimi söyle bakalım da listeye ekleyelim fıstıgım.
Hayır olsun tatlım, anlatmak istersen biliyorsun hepimiz açarız kollarımızı. Aklıma ilk nedense aşık mı oluyosun diye geldiİyi geceler kızlar moralim bozuk çok garip günler geçiriyorum iyi mi kötü mü bende anlayamadığım şeyler oluyor kendi içimde .. Aklımı toparlayamıyorum bir türlü...
Sabah:
2 kırmızı biber
1 dl tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
Öğle:
Makarna
Akşam:
5-6 sarma
Aslımm sahurda iftarda yemek olmuş, biber dolması dokunmadı mı midene. Benimki hazmetmiyor daMenüm,
Sahur:
1 Biber Dolması- Bulgurla yapıldı
Domates
2 Haşlanmış Yumurta
İftar:
4 Köfte
3 Kaşık Patlıcan Yemeği
Yarım Kase Sütlaç
1.5 lt su
Aaaa özür ablacım ya atlamışız seniBeni ne o listeye, ne bu listeye almamışsınız ama
Sahur:
1.5 az tereyağında yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim kadar ekmek
Domates salatalık
1 bardak süt
İftar:
1 hurma, 1 k. kayısı
1 kase soğan çorbası
1 tabak kıymalı az yağlı nohut
1.5 bardak ayran
Ara:
Yarım mısır, 3 parça karpuz
Su şimdiden 1.5 litre oldu. Spor, birazdan yapmayı düşünüyorum inşallah. Hayırlı geceler
Kaçaklar temel atıyor, kaldı mı başka firariiEveeett kaçaklar grubu olarak kişilerimizi açıklıyoruuummm :)
aeben
@Daydream15
@_SARAYCA_
Selinanya
@Masmavi_
@mirjam
@firuzeew
@perigunlugu
@ay__060
@tatlibikiz
@fatmanurkaya
@engineer333
@koza16
N Neshve
Katılmak istemeyen varsa şimdiden söylesinAyrıcaaa cuma günki kilonuzu istiyorummmmmmmmmmmm :)
Hayır olsun tatlım, anlatmak istersen biliyorsun hepimiz açarız kollarımızı. Aklıma ilk nedense aşık mı oluyosun diye geldi
Emzirsem de fazla mı :) her menümün başına emziriyorum diye not düşücem, bütün kk öğrensin bebemin ilk ay sadece anne sütü aldığınıBence gayet güzel menün sadece mısır olmasa daha iyi olabilirdi, yada karpuzla gözüme fazla geldi. Soğan çorbası nasıl birşey geçende görmüştüm sanırım menünde. Sanırım biz bilmiyoruz bu çorbayı
Bu arada mekik, plank, crunch hatta squat bile tam anlamıyla bilerek yapılmazsa ciddi sıkıntılar çıkartabilir. Tabiki de yapa yapa en iyisine ulaşılır ama iyice araştırılmalıdır.
iyi akşamlar hanımlar misafirliğe gidicem gitmeden menümü yazayım oradan tlf takip ederim bakalım bugünki menümü beğenecekmisiniz
sahur
3 zeytin
2veya3 dili çav ekmeği
peynir
dom salatalık
2 3 kaşık kfasulye
iftar
1 kase mercimek çorbası
2 tavuk pirzola
bol salata
1 dl çav ekmeği herkese iyi geceler
Yaaa benimki oruc tutmakla diyilki...oruc tutdugum hafta baya iyi verdim,ama simdi rengliyim yiyip icmem normal diyil onun icin umudum yok...sporda yapmiyorum...yarindan basliyacam,...bakalim nasil olucak...Aydanım bu hafta iftarların çoktu ,Zaten geç saatte oluyor iftar ve o saatte yenenler kiloya dönüşür kontrol edilmezse...nedeni çok açık umutsuz olmanın...şu önümüzdeki 3 iftarı daha az yiyerek geçir derim...
Feyzacim kizlar ne der kaptanimiz ne der bilmemmenü paylaşabilirmiyiz ?
Ecebek ne aykizim ?İftar
Cacık
3-5 kaşık acebek
Çok az kavun
Salata
İnci sen asliya bakma ye ay balam yeBirbirinize köstek olmayııın
Hoşgeldiiin. Kapımız her zaman açıkBaşka takıma yazmak için illa o takımın üyesi olmak gerekmiyor sonuçta :) Takımların da birbirine destek olması lazım.
Kııııız biz kapışcaz diyoruz, kaçaklara fark atıcaz diyoruz sen sprite içip 5 patates 4 patlıcan
yiyorsuuunOnlar yemek kaşığı dimi tane değil
kendi takımımıza da sürekli paylaşım yapıcaz zaten amaFeyzacim kizlar ne der kaptanimiz ne der bilmem
sohbete herzaman bekleriz takimimizda gonlumuzunde kapisi herzaman acik . Fakat kendi takiminizi bol bol paylaşim yapip canlandirmak yerine buraya menu vs yazmaniz cok dogru gelmiyor bana. Lutfen yanlis anlamayin .
Sohbete her zaman bekleriz.
Allah bozmasın bebeğim, sen sevgilinle mutluysan ve ikiniz arasında bir problem yoksa dışardakileri bırak dışarda kalsınlar. Yüreğine hiç dert etme. Benimde ilişkimde sıkıntılı zamanlarım oldu hala da olur, insanız sonuçta. Bu hep böyledir ilişkilerin içinde olanlardansa, dışındaki olanlar daha çok etkiliyor. Önemli olan size birşey olmasınYok Selinim aşığım zaten uzun süredir devam eden bir ilişkimde var mutluyuz huzurluyuz ama ufak tefek bizim dışımızda olan ama bizi etkileyen olaylar var bende çok kafama takıyorum içim sıkıntı dolu baksana menüme zaten o bile saçma sapan olmuş
Ayy evet ya hep başkası yazarken emziriyor o diyesim geliyordu, aynısını bende yaptımEmzirsem de fazla mı :) her menümün başına emziriyorum diye not düşücem, bütün kk öğrensin bebemin ilk ay sadece anne sütü aldığını
Imm ben ilk defa yaptım canım bu çorbayı. Soğanı az yağda pembeleşinceye kdar kavurup bir kaşık un ekledim. Suyunu ekleyip terbiyesini yaptım. Güzel oldu. Yaparım artık arada. Ben de spor yapmak istiyorum squat ı çok duydum burdan. Onu araştırıcam birazdan
Afiyet olsun bocugumİftar :
1 adet Mücver
Yarım kase mercimek çorbası
1 kase tuzsuz az yağlı bol limonlu salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?