Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar agustos ayında ailece bir tatil yapmak istiyoruz herşey dahil tatil köyü öneriniz varmı

İyi geceler kızlar moralim bozuk çok garip günler geçiriyorum iyi mi kötü mü bende anlayamadığım şeyler oluyor kendi içimde .. Aklımı toparlayamıyorum bir türlü...

Sabah:
2 kırmızı biber
1 dl tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates

Öğle:
Makarna

Akşam:
5-6 sarma

Beni ne o listeye, ne bu listeye almamışsınız ama

Sahur:
1.5 az tereyağında yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim kadar ekmek
Domates salatalık
1 bardak süt

İftar:
1 hurma, 1 k. kayısı
1 kase soğan çorbası
1 tabak kıymalı az yağlı nohut
1.5 bardak ayran

Ara:
Yarım mısır, 3 parça karpuz

Su şimdiden 1.5 litre oldu. Spor, birazdan yapmayı düşünüyorum inşallah. Hayırlı geceler

Hayır olsun tatlım, anlatmak istersen biliyorsun hepimiz açarız kollarımızı. Aklıma ilk nedense aşık mı oluyosun diye geldi

Menüm,

Sahur:
1 Biber Dolması- Bulgurla yapıldı
Domates
2 Haşlanmış Yumurta

İftar:
4 Köfte
3 Kaşık Patlıcan Yemeği
Yarım Kase Sütlaç

1.5 lt su
Aslımm sahurda iftarda yemek olmuş, biber dolması dokunmadı mı midene. Benimki hazmetmiyor da
Beni ne o listeye, ne bu listeye almamışsınız ama
Aaaa özür ablacım ya atlamışız seni Hemen ekliyoruz tabiki de Kaçaklardasın ve biz daha iddialıyız

Bence gayet güzel menün sadece mısır olmasa daha iyi olabilirdi, yada karpuzla gözüme fazla geldi. Soğan çorbası nasıl birşey geçende görmüştüm sanırım menünde. Sanırım biz bilmiyoruz bu çorbayı

Bu arada mekik, plank, crunch hatta squat bile tam anlamıyla bilerek yapılmazsa ciddi sıkıntılar çıkartabilir. Tabiki de yapa yapa en iyisine ulaşılır ama iyice araştırılmalıdır.

Hayır olsun tatlım, anlatmak istersen biliyorsun hepimiz açarız kollarımızı. Aklıma ilk nedense aşık mı oluyosun diye geldi

Yok Selinim aşığım zaten uzun süredir devam eden bir ilişkimde var mutluyuz huzurluyuz ama ufak tefek bizim dışımızda olan ama bizi etkileyen olaylar var bende çok kafama takıyorum içim sıkıntı dolu baksana menüme zaten o bile saçma sapan olmuş

Emzirsem de fazla mı :) her menümün başına emziriyorum diye not düşücem, bütün kk öğrensin bebemin ilk ay sadece anne sütü aldığını
Imm ben ilk defa yaptım canım bu çorbayı. Soğanı az yağda pembeleşinceye kdar kavurup bir kaşık un ekledim. Suyunu ekleyip terbiyesini yaptım. Güzel oldu. Yaparım artık arada. Ben de spor yapmak istiyorum squat ı çok duydum burdan. Onu araştırıcam birazdan

Afiyet olsun fatmacim .

Yaaa benimki oruc tutmakla diyilki...oruc tutdugum hafta baya iyi verdim,ama simdi rengliyim yiyip icmem normal diyil onun icin umudum yok...sporda yapmiyorum...yarindan basliyacam,...bakalim nasil olucak...

menü paylaşabilirmiyiz ?
Feyzacim kizlar ne der kaptanimiz ne der bilmem
sohbete herzaman bekleriz takimimizda gonlumuzunde kapisi herzaman acik . Fakat kendi takiminizi bol bol paylaşim yapip canlandirmak yerine buraya menu vs yazmaniz cok dogru gelmiyor bana . Lutfen yanlis anlamayin .
Sohbete her zaman bekleriz .

İnci sen asliya bakma ye ay balam ye

kendi takımımıza da sürekli paylaşım yapıcaz zaten ama
E-brulim ile ne kadar yapsakta paylaşıma çok az katılıyorlar . biz yine elimizden geleni yapıcaz takımımız için ama bizimde motive olmaya ihtiyacımız var tabi önce kaptanlarla konuşcaz bakalım ne diycekler

Allah bozmasın bebeğim, sen sevgilinle mutluysan ve ikiniz arasında bir problem yoksa dışardakileri bırak dışarda kalsınlar. Yüreğine hiç dert etme. Benimde ilişkimde sıkıntılı zamanlarım oldu hala da olur, insanız sonuçta. Bu hep böyledir ilişkilerin içinde olanlardansa, dışındaki olanlar daha çok etkiliyor. Önemli olan size birşey olmasın
Menüne yorum yapmadım zati, akşam yanına bari biraz yogurt yeseydin.
Ayy evet ya hep başkası yazarken emziriyor o diyesim geliyordu, aynısını bende yaptım Emzirme sürecini bilmiyorum, daha gonca gülüm ben Soğan çorbasını araştırıyam da bende bir deniyim. Gerçi içinde un olan çorbalara mesafeliyim ama neyse

merhaba kızlar, dün tüm ailemi iftara davet ermiştim sağolsunlar kırmadılar beni geldiler 90km yolu :) babam, dedemler, amacamlar ve halamlar
dün de menü vermedim önce onu yazayım

sahur
1 kepçe mercimek çorbası
1 haşlanmış yumurta , yumurta kadar 1 haşlanmış patates
Peynir domates biber

İftar
1 kase yoğurt çorbası, yarmalı
2 kaşık güveç
2 kaşık firik pilavı
Bol salata
1 bardak demirhindi şerbeti
Baş parmak kadar az tatlılı kalburabastı (sadece tadına baktım ilk defa yapmıştım)
3 litreden fazlaca su

Bugünkü menüm
Sahur yok, kalkamadım yorgun olunca galiba eşim bir ara su içirdi ondan bile emin değilim

İftar
1 kase yoğurt çorbası, yarmalı
2 kaşık güveç
2 kaşık ev yapımı erişte
Bol salata
3 litreden fazlaca su
Bol salata
1/2 bardak demirhindi şerbeti
1 bardak ayran

Su yine fazlaca şimdilik 2 litre bitti şimdi işteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…