Börülcemiş ablam, Bende diyorum yiyin diye sonuçta 17 saatlik açlık var işin ucundaEcebek ne aykizim ?
1200 gr kir mi çıktı acaba
Allah bozmasın bebeğim, sen sevgilinle mutluysan ve ikiniz arasında bir problem yoksa dışardakileri bırak dışarda kalsınlar. Yüreğine hiç dert etme. Benimde ilişkimde sıkıntılı zamanlarım oldu hala da olur, insanız sonuçta. Bu hep böyledir ilişkilerin içinde olanlardansa, dışındaki olanlar daha çok etkiliyor. Önemli olan size birşey olmasın
Menüne yorum yapmadım zati, akşam yanına bari biraz yogurt yeseydin.
Ayy evet ya hep başkası yazarken emziriyor o diyesim geliyordu, aynısını bende yaptımEmzirme sürecini bilmiyorum, daha gonca gülüm ben Soğan çorbasını araştırıyam da bende bir deniyim. Gerçi içinde un olan çorbalara mesafeliyim ama neyse
kız kese yapmadım en fazla 2 güne duş alırım ne kiri 1200 kilo1200 gr kir mi çıktı acaba
100 200 oluyo benim en fazla bilemedim şimdi
1200 gr kir mi çıktı acaba
100 200 oluyo benim en fazla bilemedim şimdi
sorma abla ya valla sorduğuma utandım resmenKız kırk yıl düşünsem aklıma gelmez kir olayı hahahhhha..
Tartının yeri sabit miydi? 1200 çok duşla alakalı değil...wc ye falan çıktıysan ondan olur dicem ama oda çokkız kese yapmadım en fazla 2 güne duş alırım ne kiri 1200 kiloyapma böyle hemşerim. ama yeni uyanmıştım onun da etkisi olur mu hiç bilmem ki?
Yeni uyanıp banyoya mi girdinkız kese yapmadım en fazla 2 güne duş alırım ne kiri 1200 kiloyapma böyle hemşerim. ama yeni uyanmıştım onun da etkisi olur mu hiç bilmem ki?
Bende yazayim menumu
Sahur ;
2 hurma , yarim
Yumurta . Azda peynir .
İftar .
2 hurma
Tavuklu bamya .
Coban salata.
Az pide .
1ks yogurt .
Tatli niyetinede kiraz yedim . Gunduz markette kirazlari gorunce cok canim cekmisti ...
Bugun azda olsa yurumuztum .
Su az 1.5 ancak ...
Dahada toparliycam
İnsallah menulerimi.
Kulaklari cinlasin etipufun dedigi gibi yemediklerimi ( manta ve ev baklavasi )saydirmayin şimdi
Ayy bi de açıklama yapıyo yaaakız kese yapmadım en fazla 2 güne duş alırım ne kiri 1200 kiloyapma böyle hemşerim. ama yeni uyanmıştım onun da etkisi olur mu hiç bilmem ki?
Rabişşş cokkk yemissin iftardaÇok aşırı yemedim aslında ama şuan patlamaya hazır bomba gibiyim
Kalkem de squatımı yapem :) Bugün ki menüm
Sahur
1 kase dut
Haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık maydanozlu lor
1 bardak çay,domate
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata,2 bardak ayran
Bir avuç tavuk,1 tane biber ve domates kızartması,1 küçük karnıyarık
Karpuz
Ara
1 fincan sütlü kahve,2 tane hurma
3 litre su
Spor
80 squat
Bende tam yaziyordum bu hatunun sesi niye cikmiyor diye .bu konu beni aşar fatmacım inanki yorum yapamayacambenim kiloda bi artı bi eksi gidip geliyor hayırlısı liste dışındakiler bizi geçeçek
Tartının yeri sabit miydi? 1200 çok duşla alakalı değil...wc ye falan çıktıysan ondan olur dicem ama oda çok
Yeni uyanıp banyoya mi girdin
Ayy bi de açıklama yapıyo yaaa
İvit canım geçicezzzbu konu beni aşar fatmacım inanki yorum yapamayacambenim kiloda bi artı bi eksi gidip geliyor hayırlısı liste dışındakiler bizi geçeçek
Iyi geceler hanımlar
Şimdi yatağa girdim ve deprem oldu burda sallandık tırstım valla
Yoğun bir günün ardından
Kız kardeşimin düğünü var 1 ay sonra
Bende koşturmaca bitermi hiç
Düğünden bir hafta sonra canım kardeşim askere gidiyo
Ondan sonraki haftada tatile gidiyorum Allah nasip ederse
Tabi her hafta sonu yazlıktayım
Yaz tatili koşturmayla geçiyo resmen
Ben düğünde ne giyecem hiççç bir fikrim yok
Bugün elbise araştırmasına başladım 3 saat gezdim Oruç Oruç hiçbirşey bulamadım
Abiyeler 42 bedenden sonra iğrenç bi hal alıyo
Ne giyecem ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?