Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada bir şey fazlaca dikkatimi çekti, bugün duşa girmeden tartıldım 74,2kg duştan çıkınca tartıldım 73kg biri bana bunu açıklayabilir mi? Valla anlamadım 20 dakikada ne değişti çok merak ettim valla
özellikle tecrübeli ablalarım bi el atın hele bu işe Daydream- aeben yasom7272 ablalar

1200 gr kir mi çıktı acaba
100 200 oluyo benim en fazla bilemedim şimdi

Bende yazayim menumu

Sahur ;
2 hurma , yarim
Yumurta . Azda peynir .

İftar .
2 hurma
Tavuklu bamya .
Coban salata.
Az pide .
1ks yogurt .

Tatli niyetinede kiraz yedim . Gunduz markette kirazlari gorunce cok canim cekmisti ...

Bugun azda olsa yurumuztum .
Su az 1.5 ancak ...

Dahada toparliycam
İnsallah menulerimi .

Kulaklari cinlasin etipufun dedigi gibi yemediklerimi ( manta ve ev baklavasi )saydirmayin şimdi

selinim ben yapmıştım soğan çorbasını hatta içine 2 diş sarımsak da eklemiştim çok da güzel oldu. 1 litre suya tam dolu olmayan yemek kaşığı un ekledim onu da bölsen 1 kaseye 1 tatlı kaşığı düşmez zaten ekmek yemeyince dengeleniyor bence. çorba yapmak istiyorum ama bildiğim çeşitler 4 güne bir tekrarlıyor neredeyse yeni şeyler denemek gerek

kız kese yapmadım en fazla 2 güne duş alırım ne kiri 1200 kilo yapma böyle hemşerim. ama yeni uyanmıştım onun da etkisi olur mu hiç bilmem ki?
Tartının yeri sabit miydi? 1200 çok duşla alakalı değil...wc ye falan çıktıysan ondan olur dicem ama oda çok

O yemediklerimizi herzaman yemesek ne olur sanki?

Rabişşş cokkk yemissin iftarda .

Iyi geceler hanımlar
Şimdi yatağa girdim ve deprem oldu burda sallandık tırstım valla
Yoğun bir günün ardından
Kız kardeşimin düğünü var 1 ay sonra
Bende koşturmaca bitermi hiç
Düğünden bir hafta sonra canım kardeşim askere gidiyo
Ondan sonraki haftada tatile gidiyorum Allah nasip ederse
Tabi her hafta sonu yazlıktayım
Yaz tatili koşturmayla geçiyo resmen
Ben düğünde ne giyecem hiççç bir fikrim yok
Bugün elbise araştırmasına başladım 3 saat gezdim Oruç Oruç hiçbirşey bulamadım
Abiyeler 42 bedenden sonra iğrenç bi hal alıyo
Ne giyecem ben yaaaa

Bugün menu vermicem yine çünkü hiç iç açıcı değil
Tartı da hiç iç açıcı değil regl oldum sanırım o yüzden acayip bi rakam gördüm moralim bozuldu.
Inşallah cumaya kadar 68i görürüm

Tartının yeri sabit miydi? 1200 çok duşla alakalı değil...wc ye falan çıktıysan ondan olur dicem ama oda çok

aynı yer ablam wc ye de çıkmadım sadece duş ve 20 dakika

Yeni uyanıp banyoya mi girdin

evet kuzum ben ramazanda gece çalışınca gündüz uyuyorum bugün de kötüydüm biraz hatta baya bi kötüydüm tüm gün uyudum saat 6 gibi eşim gelince uyandım o dedi suya gir iyi gelir diye

Ayy bi de açıklama yapıyo yaaa

yaparım tabi utandım kızzz

Habin nerde deprem oldu kiz ? Golbasindamisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…