Uyku sersemi yanlış mı gördün acaba 3 ü 4 mü gördün ki?aynı yer ablam wc ye de çıkmadım sadece duş ve 20 dakika
evetkuzum ben ramazanda gece çalışınca gündüz uyuyorum bugün de kötüydüm biraz hatta baya bi kötüydüm tüm gün uyudum saat 6 gibi eşim gelince uyandım o dedi suya gir iyi gelir diye
yaparım tabi utandım kızzz
Eminem topla kendiniBugün menu vermicem yine çünkü hiç iç açıcı değil
Tartı da hiç iç açıcı değil regl oldum sanırım o yüzden acayip bi rakam gördüm moralim bozuldu.
Inşallah cumaya kadar 68i görürüm
Görciiiizzzzgeçirtmeyyüükkkkk
1 ayda 6 kilo verebilirsin azmedersen...o zaman rahat rahat bulursun elbise Habincim..Iyi geceler hanımlar
Şimdi yatağa girdim ve deprem oldu burda sallandık tırstım valla
Yoğun bir günün ardından
Kız kardeşimin düğünü var 1 ay sonra
Bende koşturmaca bitermi hiç
Düğünden bir hafta sonra canım kardeşim askere gidiyo
Ondan sonraki haftada tatile gidiyorum Allah nasip ederse
Tabi her hafta sonu yazlıktayım
Yaz tatili koşturmayla geçiyo resmen
Ben düğünde ne giyecem hiççç bir fikrim yok
Bugün elbise araştırmasına başladım 3 saat gezdim Oruç Oruç hiçbirşey bulamadım
Abiyeler 42 bedenden sonra iğrenç bi hal alıyo
Ne giyecem ben yaaaa
Canım yaaa şaka yaptım utanma hala gülüyorum bu arada.aynı yer ablam wc ye de çıkmadım sadece duş ve 20 dakika
evetkuzum ben ramazanda gece çalışınca gündüz uyuyorum bugün de kötüydüm biraz hatta baya bi kötüydüm tüm gün uyudum saat 6 gibi eşim gelince uyandım o dedi suya gir iyi gelir diye
yaparım tabi utandım kızzz
Kötüde olsa menünü yaz Eminem,,,hadi..Bugün menu vermicem yine çünkü hiç iç açıcı değil
Tartı da hiç iç açıcı değil regl oldum sanırım o yüzden acayip bi rakam gördüm moralim bozuldu.
Inşallah cumaya kadar 68i görürüm
Rabisim
Bende tam yaziyordum bu hatunun sesi niye cikmiyor diye .
Mucuks bacim.
yok ablam yaaa hatta 3,5 numara gözlüklerim gözümde olmadığı için tartuyı gözüme soktum resmenUyku sersemi yanlış mı gördün acaba 3 ü 4 mü gördün ki?
Baskulun ya once ya sonra yanlis tartmis
Görsen aebenim her gün plan yapıp her gün bozuyorum bi türlü adapte olamiyorum ne lazım bilmiyorumEminem topla kendini.
Yok AnkaradayımHabin nerde deprem oldu kiz ? Golbasindamisin ?
Keçiörendeyim abla..Ama ne gariptir bu evde internet çekmiyor. Yarından itibaren eve internet bağlatcam boyle geçmez ramazan .Hangi semttesin vero ?
takılıyorum hemşom. ama ilginç değil mi sizce de? suyu da hiç sevmem duşta bile daral gelir ne yapsam her cuma duştan sonra mı tartılsamCanım yaaa şaka yaptım utanma hala gülüyorum bu arada.
Olur öyle tartı iftara yakın eksiliyo birden. 73 iyi işte ne güzel
Menun guzel habinimMenümü yazayım
Sahur
Domates Salatalık 2 dl salam peynir 1 dl pide
Çay
Iftar
Alabalık 1 porsiyon
Salata
2 dl ekmek
Ara
Kayısı 4 tane
Ara çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?