Inşallah canım ya1 ayda 6 kilo verebilirsin azmedersen...o zaman rahat rahat bulursun elbise Habincim..
habinarcım geçmiş olsun inş bulursun 1aya kadar geçen sene ben kardeşim sünnet düğünü yaptı büyük beden elbise bulmuştum 46 beden herkes çok beğenmişti gerçi şimdi bakıyorumda sumo güreşçisi gibiymişimMenümü yazayım
Sahur
Domates Salatalık 2 dl salam peynir 1 dl pide
Çay
Iftar
Alabalık 1 porsiyon
Salata
2 dl ekmek
Ara
Kayısı 4 tane
Ara çay
Yok Ankaradayım
Keçiören'de
Aynı yerdeymişsiniz ne güzel :)Keçiörendeyim abla..Ama ne gariptir bu evde internet çekmiyor. Yarından itibaren eve internet bağlatcam boyle geçmez ramazan .
Demek ki sana duş kilo verdiriyotakılıyorum hemşom. ama ilginç değil mi sizce de? suyu da hiç sevmem duşta bile daral gelir ne yapsam her cuma duştan sonra mı tartılsam
iyi tatiller vorenes yazamadım kuzum sana çok güzel geçer tatilin inş.Bi de soğukki ankara .burda üşüyorum dienleri şimdi anlıyorum. Balkonda cekiomuş. Menümü yazıp içeri kaçıyiiim dondum
Habine yakinsinKeçiörendeyim abla..Ama ne gariptir bu evde internet çekmiyor. Yarından itibaren eve internet bağlatcam boyle geçmez ramazan .
Kızım her giydiğim elbiseyle fotoğrafımı çektihabinarcım geçmiş olsun inş bulursun 1aya kadar geçen sene ben kardeşim sünnet düğünü yaptı büyük beden elbise bulmuştum 46 beden herkes çok beğenmişti gerçi şimdi bakıyorumda sumo güreşçisi gibiymişim
Bu saatte uyunur mu kızzzz..Menun guzel habinim..
Ay okumaya yetisrmiyorum ne dusuk ceneniz var
Adam 2 . Uykusunu aldi ben daha yataga gidecem
Neler götürdün iftarda?...anacığının yanında kimbilir neler yemişsindir....iyi tatiller kuzum :)Bi de soğukki ankara .burda üşüyorum dienleri şimdi anlıyorum. Balkonda cekiomuş. Menümü yazıp içeri kaçıyiiim dondum
Aeben cim hayırdır geçmişi okuyamadım bi problemmi var yaso abla yeğenlerinden bahsettiMenun guzel habinim..
Habinar ve vorones arkadaşlar geçmiş olsun.
Aeben cim hayırdır geçmişi okuyamadım bi problemmi var yaso abla yeğenlerinden bahsettiMenun guzel habinim..
benide yeseydin kızSahur
yarım çörek
domates salatalık
1 dilim güllaç
2 dilim peynir
İftar
1 karnıyarık
2 kaşık pilav
2 cigkofte
1 tavuk pirzola küçük
2 kaşık kuru fasulye
ayran
Çay 2kasik sadedondurma 1 dilim baklava
spor malesef yok . Ama yediklerimi üzerine uyumamaya uzanmamaya direniorum
Haklısın ama bugünlük böyle oldu diper günler gayet iyiydi iftarRabisim
İstahina engel olamiyorsan biraz yiyip namaza kalk.
Evlerindeler kari koca karsilikli yatiyolarcanım gündüz işteydim eve geldim yemek toparlanma namaz derken anca geldim pc başına canım kaynın çoçuklar nasıl soracam unuttum kendi derdimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?