Hemmen yazdım valla pide almış babam uzak yerden fırından sırf onun için gittim dedi falan doya doya yemedimNeler götürdün iftarda?...anacığının yanında kimbilir neler yemişsindir....iyi tatiller kuzum :)
Modanisa duydum ama internet üzerinden alışverişe sıcak bakmıyorumTürbanlı olsam şu modanisadan alışveriş Yaparım valla ne güzel Kıyafetler...bayıldım..
rabbim acil şifa versin canım inş çok çabuk düzelirler yazlıkları silifkede heral bizimkilerde taşucunda yaEvlerindeler kari koca karsilikli yatiyolarneyseki 3 kizida silifkede evli . Onlar gelip bakiyolar ... Birkac ay kendilerine ancak gelirler bunada hamdolsun .
Dediğin gibi arkadaşım bu yediklerimiz yemediklerimizin yanında hiç kalıyoBende yazayim menumu
Sahur ;
2 hurma , yarim
Yumurta . Azda peynir .
İftar .
2 hurma
Tavuklu bamya .
Coban salata.
Az pide .
1ks yogurt .
Tatli niyetinede kiraz yedim . Gunduz markette kirazlari gorunce cok canim cekmisti ...
Bugun azda olsa yurumuztum .
Su az 1.5 ancak ...
Dahada toparliycam
İnsallah menulerimi.
Kulaklari cinlasin etipufun dedigi gibi yemediklerimi ( manta ve ev baklavasi )saydirmayin şimdi
Evet ailem burda
Uykumnyok ama uyurum yahuBu saatte uyunur mu kızzzz..
Canım deprem olmuş...Allah bi daha yaşatmasın,çok korkarım ben..
Ben yapıyorum iyi sitelerden hatta geçen sipariş etmiştim ayakkabım geldi :)Modanisa duydum ama internet üzerinden alışverişe sıcak bakmıyorum
Saol ablamAfiyet olsun bocugum.
Ben bizimkilerin kahvaltılarını haxırlayıp geri yatıyorum ...11,5-12 ye kadar...4,5 U buluyor uyumam çünkü..Uykumnyok ama uyurum yahusabah esim giderken 8-9 gibi uyanip kalkiyorum . Gun boyuda uyumam hulyam bu 2 saatlik uyku iyi geliyor .
bende yaparım üstbaş pek almasamda şişko oluncaBen yapıyorum iyi sitelerden hatta geçen sipariş etmiştim ayakkabım geldi :)
Yok yasom silifkedeler zaten . Zamaninda kaynimrabbim acil şifa versin canım inş çok çabuk düzelirler yazlıkları silifkede heral bizimkilerde taşucunda yakomşu çıkıyolarmış.
Nerde deprem olmuşCanım deprem olmuş...Allah bi daha yaşatmasın,çok korkarım ben..
Ben trendyoldan çok memnunumBen yapıyorum iyi sitelerden hatta geçen sipariş etmiştim ayakkabım geldi :)
Benim de en çok sevdiyum savah uykusudur.Allahım razı olsun annem burada kızıma bakıyo bende 12e kadar uyuyorum...Ben bizimkilerin kahvaltılarını haxırlayıp geri yatıyorum ...11,5-12 ye kadar...4,5 U buluyor uyumam çünkü..
Bende trendyoldan aldım babbamı...çok güzel pek Tarzım değil ama trend :)Nerde deprem olmuş
Ben trendyoldan çok memnunum
Hatta ayıptır söylemesi büyük bi rakam harcadım geçen gün. Gelen ürünler sorunsuz ve cok güzel :)
Cool&sexy diye bi butik var ordaBende trendyoldan aldım babbamı...çok güzel pek Tarzım değil ama trend :)
Maşallah annen döktürmüş voronescimSahur
yarım çörek
domates salatalık
1 dilim güllaç
2 dilim peynir
İftar
1 karnıyarık
2 kaşık pilav
2 cigkofte
1 tavuk pirzola küçük
2 kaşık kuru fasulye
ayran
Çay 2kasik sadedondurma 1 dilim baklava
spor malesef yok . Ama yediklerimi üzerine uyumamaya uzanmamaya direniorum
Ben türbanlıyım canım modanisadan sürekli alışveriş Yaparım ama abiye arıyorum ya kıtlık geldi çok güzel Şeyler oluyor ve İstanbul da tesettür kıyafetleri genelde Güvenilir bir site iade de edebiliyorumTürbanlı olsam şu modanisadan alışveriş Yaparım valla ne güzel Kıyafetler...bayıldım..
Bende bunu diyecektim tambenide yeseydin kız
Modanisa duydum ama internet üzerinden alışverişe sıcak bakmıyorum
Yani aldın mi aynuramm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?