Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neler götürdün iftarda?...anacığının yanında kimbilir neler yemişsindir....iyi tatiller kuzum :)
Hemmen yazdım valla pide almış babam uzak yerden fırından sırf onun için gittim dedi falan doya doya yemedim ucundan aldım minnacık annem sağolsun ya daha da şunu pişirim edim diodu da yaptirmadim rabbim herkesin ailesi ile huzur versin mutlu etsin bizi de daim etsin.. anamla teravih de kıldım ilk kez yürüyüş yapcaz biraz . Ama dondumm bu ney yaaa

İyi geceler takımımın kaçak ve asıl üyeleri...vallaha ben tüm ramazan boyu annemlerde kalırsam kesin 70kilo olurum.ne vardı bu kadar yiyecek yaaa...ama aydana izin vermedim hiç bi cısdan yemesineha size söylemediiiim,dün tefaldan yeni tartı aldım ve kaç kilo olsam iyidir.?63.6 ama geldiyimde 62.2düm...bu tartı eski tartımdan 2kilo fazla....

Evlerindeler kari koca karsilikli yatiyolar neyseki 3 kizida silifkede evli . Onlar gelip bakiyolar ... Birkac ay kendilerine ancak gelirler bunada hamdolsun .
rabbim acil şifa versin canım inş çok çabuk düzelirler yazlıkları silifkede heral bizimkilerde taşucunda ya komşu çıkıyolarmış.

Dediğin gibi arkadaşım bu yediklerimiz yemediklerimizin yanında hiç kalıyo

Uykumnyok ama uyurum yahu sabah esim giderken 8-9 gibi uyanip kalkiyorum . Gun boyuda uyumam hulyam bu 2 saatlik uyku iyi geliyor .
Ben bizimkilerin kahvaltılarını haxırlayıp geri yatıyorum ...11,5-12 ye kadar...4,5 U buluyor uyumam çünkü..

rabbim acil şifa versin canım inş çok çabuk düzelirler yazlıkları silifkede heral bizimkilerde taşucunda ya komşu çıkıyolarmış.
Yok yasom silifkedeler zaten . Zamaninda kaynim
Oraya gitti .5 de kizi var orali oldular sayilir .
Tasucu guzel gitmistim .

Ben bizimkilerin kahvaltılarını haxırlayıp geri yatıyorum ...11,5-12 ye kadar...4,5 U buluyor uyumam çünkü..
Benim de en çok sevdiyum savah uykusudur.Allahım razı olsun annem burada kızıma bakıyo bende 12e kadar uyuyorum...

Anaaam saat olmuş 02.27...1saat sonra kalkıcam,haydi iyi geceler herkese

Maşallah annen döktürmüş voronescim

Türbanlı olsam şu modanisadan alışveriş Yaparım valla ne güzel Kıyafetler...bayıldım..
Ben türbanlıyım canım modanisadan sürekli alışveriş Yaparım ama abiye arıyorum ya kıtlık geldi çok güzel Şeyler oluyor ve İstanbul da tesettür kıyafetleri genelde Güvenilir bir site iade de edebiliyorum

benide yeseydin kız
Bende bunu diyecektim tam

Modanisa duydum ama internet üzerinden alışverişe sıcak bakmıyorum

Kıyafet uymayınca ücretsiz iade o Yüzden memnunum ben
Sen hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…