Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anaaaam kimse beni tınlamadı yahu
63.6KİLOYUM diyorum alooooo... aeben
Daydream- yasom7272
Geçen sende menü yaz dedim,verecek kilom yok dedin hatırladın mı?neredeyse benimle aynı vermen gereken kilo Aynuraaaammmm...Yarından itibaren menülerini görmek istiyoruz kaptancıım.. :)

aynuram ben hangi kiloda mezun olduğunu bilmiyomki bitanem bizim kilolardan sonra seninki çerez okadar kiloya inebilecemmi ben daha o kiloya gelebilmem için 7 kilo vermem lazım
Aynuranın ideali 59 bildiğim kadarıyla...

Aaa o zaman sende gördüm çorbayı bende severim farklı çorbalar denemeyi. Bunuda en kısa zamanda deniycem

Şimdi madem daha 1 ay var Hülya ablamın da dediği gibi çok rahat 6 kilo verebilirsin. Günlük en az 45 dk yürüyüş yap ekstradan zaten öyle çok da kaçırmıyorsun yemekleri bu süre de 3 beyazdan uzak durdun mu tamamdır bu iş. Çok rahat abiyeler bulursun
Allahh'ım bu ne Hepsinden az az ama yinede miktar çok fazla. Bence sen bu dolulukla yatıp yuvarlan en iyisi neyse tatilin ilk günü diye çok şey etmeyelim

Bu arada sorayım diyorum unutuyorum. Bu tartılar neden, nasıl farklı tartıyor sonuçta ikiside doğru değil mi mesela. Hiç açılmamış 5kg pirinç düşünün, ikisinde de 5 kg gelmesi lazımken nasıl biri 7 kg gelir? ya da 4 kg gelir. Mantıgım almıyor

Geçen sende menü yaz dedim,verecek kilom yok dedin hatırladın mı?neredeyse benimle aynı vermen gereken kilo Aynuraaaammmm...Yarından itibaren menülerini görmek istiyoruz kaptancıım.. :)
Yok yok yarından deyil eve gideyim yazarım.ama benim kocam kilo vermemi istemiyo böyle iyisin diyo,sorun orda. Ama ben 62yi sınır koycam kendime...bi eve gideyim

arkadaşlar ben tartımı aldığımda 5 kiloluk yağ tenekesini koydum tartıya baktım doğru sonra uçak la gideceğimde bavulumu tartıp koydum ordada aynı çıktı sizde öyle test edebilirsin bence.

İnşallah canım ya
Bu Dediğiniz mucize
Hep birlikte göreceğiz bakalım

Kocaeli

Bi site daha vardı Tesettür satan unuttum adını yaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…