aynuram ben hangi kiloda mezun olduğunu bilmiyomki bitanem bizim kilolardan sonra seninki çerez okadar kiloya inebilecemmi ben daha o kiloya gelebilmem için 7 kilo vermem lazım
Geçen sende menü yaz dedim,verecek kilom yok dedin hatırladın mı?neredeyse benimle aynı vermen gereken kilo Aynuraaaammmm...Yarından itibaren menülerini görmek istiyoruz kaptancıım.. :)
Evet yaaa..eski tartıma göre 61.6kiloyum ama eakam olarak 63.6kilo fenaaaaYani aldın mi aynuramm
Aynuranın ideali 59 bildiğim kadarıyla...aynuram ben hangi kiloda mezun olduğunu bilmiyomki bitanem bizim kilolardan sonra seninki çerez okadar kiloya inebilecemmi ben daha o kiloya gelebilmem için 7 kilo vermem lazım
Aaa o zaman sende gördüm çorbayıselinim ben yapmıştım soğan çorbasını hatta içine 2 diş sarımsak da eklemiştim çok da güzel oldu. 1 litre suya tam dolu olmayan yemek kaşığı un ekledim onu da bölsen 1 kaseye 1 tatlı kaşığı düşmez zaten ekmek yemeyince dengeleniyor bence. çorba yapmak istiyorum ama bildiğim çeşitler 4 güne bir tekrarlıyor neredeyse yeni şeyler denemek gerek
Şimdi madem daha 1 ay var Hülya ablamın da dediği gibi çok rahat 6 kilo verebilirsin. Günlük en az 45 dk yürüyüş yap ekstradan zaten öyle çok da kaçırmıyorsun yemekleri bu süre de 3 beyazdan uzak durdun mu tamamdır bu iş. Çok rahat abiyeler bulursunIyi geceler hanımlar
Şimdi yatağa girdim ve deprem oldu burda sallandık tırstım valla
Yoğun bir günün ardından
Kız kardeşimin düğünü var 1 ay sonra
Bende koşturmaca bitermi hiç
Düğünden bir hafta sonra canım kardeşim askere gidiyo
Ondan sonraki haftada tatile gidiyorum Allah nasip ederse
Tabi her hafta sonu yazlıktayım
Yaz tatili koşturmayla geçiyo resmen
Ben düğünde ne giyecem hiççç bir fikrim yok
Bugün elbise araştırmasına başladım 3 saat gezdim Oruç Oruç hiçbirşey bulamadım
Abiyeler 42 bedenden sonra iğrenç bi hal alıyo
Ne giyecem ben yaaaa
Allahh'ım bu neSahur
yarım çörek
domates salatalık
1 dilim güllaç
2 dilim peynir
İftar
1 karnıyarık
2 kaşık pilav
2 cigkofte
1 tavuk pirzola küçük
2 kaşık kuru fasulye
ayran
Çay 2kasik sadedondurma 1 dilim baklava
spor malesef yok . Ama yediklerimi üzerine uyumamaya uzanmamaya direniorum
Kız hatırlıyomusun benim tartı kırılmıştı da yeni tartım 4,2 kilo fazla çıkmıştı...Evet yaaa..eski tartıma göre 61.6kiloyum ama eakam olarak 63.6kilo fenaaaa
Aynuram sen de bizimle birlikte başlıyosunn yarın itibariyle
Yok yok yarından deyil eve gideyim yazarım.ama benim kocam kilo vermemi istemiyo böyle iyisin diyo,sorun orda. Ama ben 62yi sınır koycam kendime...bi eve gideyimGeçen sende menü yaz dedim,verecek kilom yok dedin hatırladın mı?neredeyse benimle aynı vermen gereken kilo Aynuraaaammmm...Yarından itibaren menülerini görmek istiyoruz kaptancıım.. :)
Tartidandir belki kizEvet yaaa..eski tartıma göre 61.6kiloyum ama eakam olarak 63.6kilo fenaaaa
Kiz 2 kilo fazla tartiyo dedin ya yani pek almamissin
Biliyorum bakmıştım milla da iyi,bide denk gelirsen sık çıkmıyor deck diye bi marka var ucuz ve güzel..Cool&sexy diye bi butik var orda
Elbiseleri harika bi bak derim:)
EveeetKız hatırlıyomusun benim tartı kırılmıştı da yeni tartım 4,2 kilo fazla çıkmıştı...
Aynura kacaklar takiminaaaaaaAynuram sen de bizimle birlikte başlıyosunn yarın itibariyle
Ben de menu vercem kendimi ikna etmeye çalışıyorum. 5 kg verim mezun olcam inşallah
sen de 3 buçuk kilo az değil yaniii
O eski tartımlaydı yaaa.şimdi 61olsun...61 62 arası korurumAynuranın ideali 59 bildiğim kadarıyla...
Aaa o zaman sende gördüm çorbayıbende severim farklı çorbalar denemeyi. Bunuda en kısa zamanda deniycem
Şimdi madem daha 1 ay var Hülya ablamın da dediği gibi çok rahat 6 kilo verebilirsin. Günlük en az 45 dk yürüyüş yap ekstradan zaten öyle çok da kaçırmıyorsun yemekleri bu süre de 3 beyazdan uzak durdun mu tamamdır bu iş. Çok rahat abiyeler bulursun
Allahh'ım bu neHepsinden az az ama yinede miktar çok fazla. Bence sen bu dolulukla yatıp yuvarlan en iyisi neyse tatilin ilk günü diye çok şey etmeyelim
Bu arada sorayım diyorum unutuyorum. Bu tartılar neden, nasıl farklı tartıyor sonuçta ikiside doğru değil mi mesela. Hiç açılmamış 5kg pirinç düşünün, ikisinde de 5 kg gelmesi lazımken nasıl biri 7 kg gelir? ya da 4 kg gelir. Mantıgım almıyor
KocaeliMaşallah annen döktürmüş voronescim
Ben türbanlıyım canım modanisadan sürekli alışveriş Yaparım ama abiye arıyorum ya kıtlık geldi çok güzel Şeyler oluyor ve İstanbul da tesettür kıyafetleri genelde Güvenilir bir site iade de edebiliyorum
Bende bunu diyecektim tam
Kıyafet uymayınca ücretsiz iade o Yüzden memnunum ben
Sen hangi şehirdesin
Evet ama rakam kötüüüü...Kiz 2 kilo fazla tartiyo dedin ya yani pek almamissin.
Benim kocam da istemiyo kilo vermemi ama benim en azından 5 kg vermem gerekYok yok yarından deyil eve gideyim yazarım.ama benim kocam kilo vermemi istemiyo böyle iyisin diyo,sorun orda. Ama ben 62yi sınır koycam kendime...bi eve gideyim
Bi site daha vardı Tesettür satan unuttum adını yaaaa..Maşallah annen döktürmüş voronescim
Ben türbanlıyım canım modanisadan sürekli alışveriş Yaparım ama abiye arıyorum ya kıtlık geldi çok güzel Şeyler oluyor ve İstanbul da tesettür kıyafetleri genelde Güvenilir bir site iade de edebiliyorum
Bende bunu diyecektim tam
Kıyafet uymayınca ücretsiz iade o Yüzden memnunum ben
Sen hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?