Geliriz tabiki, zaten artık biz buralara sığamıyoruzçıkmam burdan artık heralde çok sevdim çok tatlı samimi bir takımsıniz sizde bizim takımada bekleriz sizii
evet tatlım valla çok hoş karşılandım sizide bizim 4. takıma beklerizzz
Allah diyesim geldi, ımm acılı şeylere bayılırım içim gitti EzgiBence yöresel degildir ablam başka yerde yapılıyor mu bilmiyorumm
Fırında yapılıyor bol domates dograrlar kuşbasi et bol baharat sarimsakli yağlı bi yemek
Ama bi güzel olur ki sormaaa:)) bol acili
Bi de içine Maraş biberi dograrsan immmmhhh gözünden yaş aka aka yersinnn:)
canım yemeği anlatırken yemiş kadar oldum pek severim offffff..Tavasi yaa
Tavanı çıkmış telefon klavyesinden
Ay koptum:F
Allah şifa versin Selinim,tedavisi yok mu?Ülseratif kolit hastası ve aktif döneminde, gönlümce gezemem onun yanındaki koltukta oturuyor olmakta yeterli şuan içinHaftasonu kpss ye girecek ve 1 yılını buna ayırdı artık kazanmasını geçtik, sınava girebilsin yeter diyoruz. Yada sınavın ortasından wc için çıkmak zorunda kalmasın Bütün gün nerdeyse doğru düzgün konuşmuyorum, burada bıdır bııdr konuştuguma bakma. Allah senide sevdiğine kavuştursun bitanem.
Dua edin olur mu onun için, Allah'ım tüm hastalara şifa versin. Yaşlıların hastalığı bir nebzede olsa çekiliyorda, böyle gençlerin, bebeklerin hastalığına hiç dayanılmıyor. O yüzden bu günümüze çok şükür
Ay benimde yaaaAnaaaam anaaaam,,,ağzımın suyu aktı resmen
kız sende tam ben yazıcam sen benden önce davrandınnAnaaaam anaaaam,,,ağzımın suyu aktı resmen
Olsa da yesemcanım yemeği anlatırken yemiş kadar oldum pek severim offffff..
Kizz hepinizin canını çektirdimkız sende tam ben yazıcam sen benden önce davrandınn
Tamam bal ablamçok sevindim kuzum annenin iyi olmasına . benim sporda bu aralar kötü gidiyor inaşllah başlarsın kuzum ama kilona takma bukadar taktıkça kilo vermekte zorlaşıyor.bu arada az yeme biraz metobolizmanı çalıştır . sık sık az az ye bitanem.
çok sevindim kuzum annenin iyi olmasına . benim sporda bu aralar kötü gidiyor inaşllah başlarsın kuzum ama kilona takma bukadar taktıkça kilo vermekte zorlaşıyor.bu arada az yeme biraz metobolizmanı çalıştır . sık sık az az ye bitanem.
Ne güzel anlatmış Show tv de Ezgi Sertel varya yemek programı sunan onun gibi iştahlı iştahlıkız sende tam ben yazıcam sen benden önce davrandınn
Aynen canımAyyy ben bir kaşık yediğimde kendime kızıyorum, off neyse dondurma zaten gönül yaramBizde kilolarımızla sınanıyoruz napalım Allah başka dert vermesin fıstığım
Aynen kuşum simdi seni görünce mutlu da olurAmin tatlım inşallah, yanındayken daha hızlı topluyordu. Uzaklardan göz görmeyince gönül katlanıyorMoral ve sevgi herşeyin başı.
Üniversite sınavıne sınavıydı canım???
Ben de çok severim yaaGeliriz tabiki, zaten artık biz buralara sığamıyoruz
Allah diyesim geldi, ımm acılı şeylere bayılırım içim gitti EzgiAfiyet olsun
Ablacımm aminnnselinim geçmiş olsun rabbim şifa versin bitanem allah sevginizi daim etsin canım.................
Amin ablacım, ilaç tedavisi uygulanıyor. Kalın bağırsağının tamamı yara, eğer bir kısmında olsa kesebiliyorlar. Bunda da son çare ameliyatAllah şifa versin Selinim,tedavisi yok mu?
Offf canım çekti olsada yiseekBence yöresel degildir ablam başka yerde yapılıyor mu bilmiyorumm
Fırında yapılıyor bol domates dograrlar kuşbasi et bol baharat sarimsakli yağlı bi yemek
Ama bi güzel olur ki sormaaa:)) bol acili
Bi de içine Maraş biberi dograrsan immmmhhh gözünden yaş aka aka yersinnn:)
Tutmuyor mu herhangi biyer?Üniversite sınavı
Su her şeyi yiyen kadın mi yoksa oNe güzel anlatmış Show tv de Ezgi Sertel varya yemek programı sunan onun gibi iştahlı iştahlıtatlibikiz
Ben tercih yaptım. Bakalım bi yer gelicek miLys aciklanmis giren varsa
KPSS tercihinde son günü bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?