Bayagi eşin azimliymis ne güzel okusun bilgi insana her daim yarayan bişey gerçektenÜzme tatlı canını inşallah hakkında hayırlısı olur
Benim eşimde bu yaştan sonra tekrar üniversite okuyacakmış ne kadar çok seviyor okumayı yüksek lisans yaptı doktora düşünüyor şimdide fikir değiştirmiş mühendislik sınavlarına harıl harıl çalışıyor Odasından bir yemek yemek için bşrde namazını kılmak için çıkıyor hiç sıkılmıyorda ben olsam fırlatırım kitabı kalemiii onu gördükçe benim başım ağrıyor
Gelir inşallahBen tercih yaptım. Bakalım bi yer gelicek mi
Canım çok geçmiş olsunAblacımm aminnn
Amin ablacım, ilaç tedavisi uygulanıyor. Kalın bağırsağının tamamı yara, eğer bir kısmında olsa kesebiliyorlar. Bunda da son çare ameliyatküçükbağırsağı makata bağlıyorlar ama süreç 1 yıla kadar çıkıyor, çok zahmetli ve tam bir garantisi de yok Allah kimsenin başına vermesin.
Kız hakkinizi helal edin herkesin canı çektiOfff canım çekti olsada yiseek
Biz burda ağzımının suyunu silelim sen bitti deOlsa da yesem
Ama bitti
Aynen kuşum simdi seni görünce mutlu da olur
Allah'ım yaa olmayan şeyim şişicekBen de çok severim yaa
Gecen gun patates tava yaptık içine Maraş biberi koymuşlar
Bi elimizde peçete gozumuzu burnumuzu siliyoruz
Ama yemeye devamm
Ay acıktım ya
helal olsunnnCanım çok geçmiş olsun
Biliyorum o hastaligi derste görmüştük. .
İnşallah bir an önce toparlar. .
Kız hakkinizi helal edin herkesin canı çekti
Ben aşçılık istiyordum olmuyor ve dediğim gibi 12 13 dogrum kuş olup uçmuş resmen.. cevap kagidimi da yayinlamiyorlar itiraz edicem umarım olur bişeyler. ..Tutmuyor mu herhangi biyer?
Oy canim benim ya Rabbim daim etsin o güzel mutluluğuBiz burda ağzımının suyunu silelim sen bitti deYemişin ya zatennnn
Evet sesinin rengi bile değişti günler azalınca, nazı bana geçiyor biraz da
Allah'ım yaa olmayan şeyim şişicek
Helal olsun tatlı kız :))Canım çok geçmiş olsun
Biliyorum o hastaligi derste görmüştük. .
İnşallah bir an önce toparlar. .
Kız hakkinizi helal edin herkesin canı çekti
Inşallah canım tabiki itiraz et...13 çok yani..Ben aşçılık istiyordum olmuyor ve dediğim gibi 12 13 dogrum kuş olup uçmuş resmen.. cevap kagidimi da yayinlamiyorlar itiraz edicem umarım olur bişeyler. ..
kpss de çokkkkk azzz şey vardı benimle ilgili, özele devam yaniLys aciklanmis giren varsa
KPSS tercihinde son günü bugun
Amin canım benimOy canim benim ya Rabbim daim etsin o güzel mutluluğu
Gelirizz sizin takımıda şenlendiririz
gelin gelin buyurun beklerizzzzzGeliriz tabiki, zaten artık biz buralara sığamıyoruz
Allah diyesim geldi, ımm acılı şeylere bayılırım içim gitti EzgiAfiyet olsun
kpss de çokkkkk azzz şey vardı benimle ilgili, özele devam yani
banane yaaa ben borçları bitirip anne olup evde oturmak istiyorum yaaa
Bir daha denersin canm nlcak üzülmekpss de çokkkkk azzz şey vardı benimle ilgili, özele devam yani
Su an resmen caresizimBiz burda ağzımının suyunu silelim sen bitti deYemişin ya zatennnn
Evet sesinin rengi bile değişti günler azalınca, nazı bana geçiyor biraz da
Allah'ım yaa olmayan şeyim şişicek
Ahahaha aynen ya süper bu kadın
Benim ablamda senelerden beri evde. işletme okudu kpss ye girip duruyor çocuk istiyor ama yapamiyor memur olamadigi için işiniz cidden çok zor..kpss de çokkkkk azzz şey vardı benimle ilgili, özele devam yani
Kıyamam yaa, borçsuz var mıdır ki aramızda. Bizde de var ve kötüsü ne kadar oldugunu bilmiyoruzBabam bile bilmiyor olabilir düşün artık. Hem daha gençiz çalışmak gibisi var mı, işleyen demir ışıldar demişler
Bir daha denersin canm nlcak üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?