Vallaha öylesin haaa.senin de az triplerini görmedikburda en yaşlı alıngan ergunus benim aeben bacımkimseye kaptırmam.
hülüşüm canım hgdin iyi ol canım kuzucuğun iyi olsun inşallah diğer olaylarıda bacak bacak üstüne at izle çok rahat edecen karışma işlerinezaman geçince bu dedğimi anlayacaksın emin ol......
sende öylesin Yasemin...Geçmiş olsun canım
Tespit derken bende zaten hayata dair tespitlerinden bahsetmiştim
Hoş sohbetsin vesselam
Kaynınmı nişanlanıyor hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
sende öylesin Yasemin...
hatta sen benim tertibimsin...aynı gün geldik bu kışlaya... :)))
beraber terhis olcaz inşallah...
2 çocuk evlenince böyle nişanı oyuncak sanıyorlar...yüzüğü tak çıkar tak çıkar yalama oldu...:)))
ya sorma kaynım zaten uyudumu asla kalkmaz... ve oracıkta üstünü örter yatarım bende...saat olmuş gece 12 birde demeleri yokmu hadi biz kalkalımda hülüş dinlensin... ya ne dinlenmesi.. daha sizin bulaşığınızı toplayıp yarın yiyeceklerinizi hazırlıycam...eşimin ütüsü kızın çorbası derken...yeni gelin çok lüks bir 1+1 ev beğenmiş sanırım bunların halini görüpte kimse bana yatıya kalmasın diye... akıllı kız...Ayy hülyaaam senle benim durumum nasıl aynı yaaa...çalışsam aynısı olacak...insanın bağırası geliyo çıkın evinizde uyuyun diye bi de bizim kanepede uyuyumuyomu saatlerce insan deliriyo.ya kadın gidip rahat rahat evinde uyusan yaaa...
duzlu fıstığımınan ödem yapmasına rağmen çok tatlı dakikalar geçirdim...:))))Fıstıktandır fıstıktan yarın eksilerii görürsün ablamBen tartılmadım hiç yarın sabah tartılıyım da bi kerede hazırlıyım kendimiii
güzel söylemiş ağzına sağlık...İnşallah tertip
yasom7272 ablam ne güzel Demiş at bacak bacak üstüne izle keyifini çıkar
Bir büyüğüm hep derki
Sabret sabret kenara çekil seyret...
Evet canımAnnen mi?
ya sorma kaynım zaten uyudumu asla kalkmaz... ve oracıkta üstünü örter yatarım bende...saat olmuş gece 12 birde demeleri yokmu hadi biz kalkalımda hülüş dinlensin... ya ne dinlenmesi.. daha sizin bulaşığınızı toplayıp yarın yiyeceklerinizi hazırlıycam...eşimin ütüsü kızın çorbası derken...yeni gelin çok lüks bir 1+1 ev beğenmiş sanırım bunların halini görüpte kimse bana yatıya kalmasın diye... akıllı kız...
sende benim gibi ne yedircem içirecem diye dört dönüyosan rahat yeri buluca gitmek istemezler elbet...
duzlu fıstığımınan ödem yapmasına rağmen çok tatlı dakikalar geçirdim...:))))
anemmm yarın cuma zaten....
dünkü menüm.
sahur:
1 kase şehriye çorbası
2 yumurtayla omlet
çeyrek lavaş
iftar:
1 kase sukabağı yemeyi
1kase lebeni çorbası
3bardak meyan şerbeti
2kaşık pilav
2adet fırınlanmış mücver
3 saat sonra 45 dk yürüyüş
SU: 2 litre
bende sorucaktım hep değişik yemek isimleriHoşgeldin canım yenisin sanırım
Menüne bakarak direk sorum şu olacak
Nerelisin
Aaaa ben geçmişi okudumm ama gözümdrnmi kaçtı acaba hayrişin annesiymiş ya yumurtalıköfteHoşgeldin canım yenisin sanırım
Menüne bakarak direk sorum şu olacak
Nerelisin
kilom yokmu öhöm öhöm kız 70 kiloyum anam zati kısacık boy top gibi yuvarlanıyom
Evet kimsecikler yokkKimsecikler yok bende gidip işime bakayımm
Normalde kaç gün oluyor canım ona itibar ediyor alimlerBir sorum var daha önce konuşuldu daha da konuşulur
Reglimin 6. günü ve leke olmuş yine. Napıyım bozayım mı orucumu
Habinim dun okadar susadimki yemegi dusunemedim bile ..su soguk meyve ilac gibi geldi ..Kız sen yemek yemiyonmu
Bu nâsı menü
Valla ben yemek olmayınca 1 dilimde ekmek olmayınca asla doyduğumu hissetmem
Bravo valla
6-7 gün devam ediyor ama nerdeyse 4. günden sonrası gıdım gıdım delirtiyorNormalde kaç gün oluyor canım ona itibar ediyor alimler
Uzumun dedigi gibi selimin normalde kacgunse okadar orucu tutmaya bilirsin . Sonraki gunler kanaman gelsede oruzsun fakat yinede sonra kazasini yapNormalde kaç gün oluyor canım ona itibar ediyor alimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?