Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende sorucaktım hep değişik yemek isimleri
Birde isim yumurtalıköfte ayyy canım çektiii

Aynen. Yaa köfte offf olsada yiyemeyiz bide
Hayrişin annesimiymiş
Ne güzel analı Kızlı takılıyorlar
Analı Kızlı bi Çorba vardı demi ondada köfte vardı offf iftara köfte yapacam kesin

arada bir ayar var işte onu tutturmak zor...biraz yakınlaşsan yüz göz oluyon..biraz uzaklaşsan samimiyetsiz oluyon...

Bence sahurda da süt ürünü bir şey ekleseydin yoğurt mesela çok güzel olurdu bu arada tekrar hoşgeldin abla göremedik ne zamandır :)

aeben ablaa napmışsın ama sen hem şeker yüklemişsin meyveden başka bir şey yok hiç sevmedim ben

Bence sahurda da süt ürünü bir şey ekleseydin yoğurt mesela çok güzel olurdu bu arada tekrar hoşgeldin abla göremedik ne zamandır :)
sağol canım benim...aslında yoğurt her öğün olmalı dediğin gibi... ama işte ihmalkarlık...yağlı salçalı kalorili şeyler hazırlamaya üşenmiyoruzda 1 kase yoğurt tüketmeye eriniyoruz... ama ben az yesemd eyoğurdu eskiden hiç tüketmezdim... burayla beraber başladım o az yoğurt yemelere...

Yemekler biraz fazla geldi bana daha azaltılmalı bence mücverin boyutu da önemli 2 adet yenmiş çünkü ve genellikle karbonhidrat olmuş menü azıcık aralara protein serpmek gerek :)

Bu arada ben tanıyamadım yumurtalikofte sizi eminim yazmışsınızdır ama benim gözümden kaçmıştır tanımak isterim :)

Aynı ben abla bende hiç yemezdim işte içine baharat karışırarak meyve dilimleyerek alıştım şimdi çok seviyorum :)

Ama ablam geçen firuze açıklık getirdi ya 10güne kadar gelen leke reglle ilgiliymiş.onun için bozmak ve kaza etmek gerek...
Selinanya
Dogru bende farkli bisi demiyorumki

En az 3 gun en cok 10 gun . Bunun azi yada çogu regl degil özurdur orucunuzu tutabilirsiniz ...
Bir ayrintida şu .
Ben her ay muntazam 6 gun hastalanirim diyelim .
Ramazandada bu 7 gun oldu diyelim . 7. Gun özüdur lekede gelse oruc tutulur sonrada kazasi yapilir diye biliyorum hocamiz bize oyle bilgi verdi firuze gelince varsa yanlisim soyler .

Ne çok konuşan bir takımız sadece geçmişi okumak yarım saat

Daha yeni 500 ml su bitirdim gidip şişemi doldurup geleyim bugün hedefim akşam dokuza kadar 3 litre su.
Zaten reglim onun şişliği ayrı dün yediğim pasta da +200 vermiş bana sporun yolları göründü yine :)

aeben ablaa napmışsın ama sen hem şeker yüklemişsin meyveden başka bir şey yok hiç sevmedim ben
Aynen oyle oldu vampirim .
Aksama koftali ispanakta yemistim Onu yazmayi unutmusum

Dun ozel bir durumdu canim
Ondan hergun oyle olmuyor . Fena oldum tum gun sicakta disardaydim ..

Bi daha olmaz tesekkur ederim

Aynı ben abla bende hiç yemezdim işte içine baharat karışırarak meyve dilimleyerek alıştım şimdi çok seviyorum :)
yoğurttan daha güzel bir şey yok aslında... keşke onuda bozmasalardı... eskiden kendim mayalıyordum ama sütçüde bozdu sütünü...kızım için en çok sevindiğim şey yoğurdu çok seviyor...
bende eskiden sevmezdim yoğurdu sen içine baharat meyve katıyormuşsun... ben
içine mantı erişte katarak yerdim ancak :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…