bende sorucaktım hep değişik yemek isimleri
Birde isim yumurtalıköfte ayyy canım çektiii
Az yada cok olmasi hatta arada bitip tekrar baslamasi far etmez . Normalin 6-7 gunse ve bugunde 6. Gunundeysen oruc degilsin zaten6-7 gün devam ediyor ama nerdeyse 4. günden sonrası gıdım gıdım delirtiyor
Ama ablam geçen firuze açıklık getirdi ya 10güne kadar gelen leke reglle ilgiliymiş.onun için bozmak ve kaza etmek gerek...Uzumun dedigi gibi selimin normalde kacgunse okadar orucu tutmaya bilirsin . Sonraki gunler kanaman gelsede oruzsun fakat yinede sonra kazasini yap.
Aynen bende de öyle selinim...bu defa tam 9gün sürdü yaa.ve 9cu gün iftardan sonra geldi.firuzem de kaza etmen gerek dedi6-7 gün devam ediyor ama nerdeyse 4. günden sonrası gıdım gıdım delirtiyor
arada bir ayar var işte onu tutturmak zor...biraz yakınlaşsan yüz göz oluyon..biraz uzaklaşsan samimiyetsiz oluyon...1+1 mi iyiymiş valla
Şimdiki kızlar çok akıllı oynuyo Hülya
Sen içinden gelerek yedir içir gene el üstünde tutmazlar
Hep daha fazlası hep daha fazlası
Geçen hafta yazlığı temizledim tek Başıma silip süpürdüm üstüne kayınvalide şunu niye yapmadın diye soruyo
Bende canım yapmak istemedi dedim
Anaaa bi baktım kendime ben gene samimi olacam yüz göz olacam sonra ipler kopacak kavga gürültü bıktım inanki korkuyorum valla
Ne verirsen elinle oda gelir seninle
Az yapan daha Kıymetli uzaktan merhaba diyen daha Kıymetli emin ol
arada bir ayar var işte onu tutturmak zor...biraz yakınlaşsan yüz göz oluyon..biraz uzaklaşsan samimiyetsiz oluyon...
Teşekkür ederim, iyi ki varsınızO zaman öğlen yemeğimi yiyeyim .
Hiçteee bilee yemeeeemmmm :) kandıramazsın beniiiiiiiiiiiGestapo iyi tatiller İzmir'e gitmişsin benim yerimede gez boyoz ye kumpir ye kumru ye şiş gel emi))
kızlar ben doğru dürüst menü veremedim ne zamandır kusuruma bakmayın...
gerçi kusurum öyle büyük ki görülmemesi mümkün değil...
kızın kontrolleri var 2 gündür veremediğimiz idrar örneği ve aile içindeki düğün telaşı yüzünden olagan üstü hal var... iş yerinde de işler sanki birden patladı arada bir okuyordum ona da bakamıyorum artık...
dünkü menüm...
iftar
et kavurma
salata
ayran
3 dilim tb ekmeği
sahur
mercimek çorbası
taze fasulye
2 lt su
Aa menu demisken hemen yazyip cikayim .
Sahur
2 hurma . Az kavun . Kiraz . Peynir .
İftar ;
,2 hurma 10 kiraz ,3 kayisi . 3-5 catal kavun .1 buyuk br. Ayran .2 de lokma tatlisi ...
disarda 4-5 saatlik isim vardi susuzluk cok zorladi o yuzden gozum yemek gormedi.
2 lt su .
Dedigim gibi disardaydim yurudum baya .
sağol canım benim...aslında yoğurt her öğün olmalı dediğin gibi... ama işte ihmalkarlık...yağlı salçalı kalorili şeyler hazırlamaya üşenmiyoruzda 1 kase yoğurt tüketmeye eriniyoruz... ama ben az yesemd eyoğurdu eskiden hiç tüketmezdim... burayla beraber başladım o az yoğurt yemelere...Bence sahurda da süt ürünü bir şey ekleseydin yoğurt mesela çok güzel olurdu bu arada tekrar hoşgeldin abla göremedik ne zamandır :)
dünkü menüm.
sahur:
1 kase şehriye çorbası
2 yumurtayla omlet
çeyrek lavaş
iftar:
1 kase sukabağı yemeyi
1kase lebeni çorbası
3bardak meyan şerbeti
2kaşık pilav
2adet fırınlanmış mücver
3 saat sonra 45 dk yürüyüş
SU: 2 litre
sağol canım benim...aslında yoğurt her öğün olmalı dediğin gibi... ama işte ihmalkarlık...yağlı salçalı kalorili şeyler hazırlamaya üşenmiyoruzda 1 kase yoğurt tüketmeye eriniyoruz... ama ben az yesemd eyoğurdu eskiden hiç tüketmezdim... burayla beraber başladım o az yoğurt yemelere...
Dogru bende farkli bisi demiyorumkiAma ablam geçen firuze açıklık getirdi ya 10güne kadar gelen leke reglle ilgiliymiş.onun için bozmak ve kaza etmek gerek...
Selinanya
Aynen oyle oldu vampirim .aeben ablaa napmışsın ama sen hem şeker yüklemişsin meyveden başka bir şey yok hiç sevmedim ben
yoğurttan daha güzel bir şey yok aslında... keşke onuda bozmasalardı... eskiden kendim mayalıyordum ama sütçüde bozdu sütünü...kızım için en çok sevindiğim şey yoğurdu çok seviyor...Aynı ben abla bende hiç yemezdim işte içine baharat karışırarak meyve dilimleyerek alıştım şimdi çok seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?