Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nasıl video ki?

Dün katıldım aranıza. Psikohayrisin annesiyim canım

kızlar biz kaçaklar büyük bir ihtimalle asilleri yeneriz çünkü onlar vere vere kilo kalmamıştır bizde verecek özellikle bende çok kilo var

Nerede kalmamış ya keşke verecek kilom kalmasa da tek derdim o olsa

Önemli olan sadece kalori değil ne içerdiği bünyenin onu nasıl sindirdiği bunlara da dikkat etmek lazım canım :)

Hey gençler kimse benim menume neden yorum yapmıyor bakem ben üvey evlat muamelesi görüyorum))

Ben kaptan yardımcısı olduğumdan beri kimse yorum yapmıyor niye anlamış değilim Biz senden örnek alıyoruz ondan yorum yapmıyoruz

Deneyimm çok severim zaten kuru soğanı :)

Soğan suyu adet söktürür ona göre iç canım. Bir de seni etkilemez bekarsın biliyorum ama şimdi biri görür de o da ödemi gitsin diye dener diye diyorum internette yazanlara göre ben çok anlamam ama düşüğe yol açabilirmiş ona göre dikkatli içilmesi gerekirmiş.

Sen böyle biraz zor mezun olursun kuzum :) Yaptığın onca sporu bıraktığın içinde biraz kilon geri gelicek zaten üstüne bir de böyle beslenirsen işin zooor

Önemli olan cuma günü yaptığımız bildirim değil mi biz ekmek yiyoruz ama yemeyenler kadar hatta bazen daha çok kilo veriyoruz Ama şu çok yeme işi cidden sinir bozucu, ya yazıyorum ama sayfa sayfa herkes kızıyor bu kadar niye yedin diye ama aslında onları yemem çok normal biliyorum, bazen anlatması da çok yoruyor insanı herkesin doğruları farklı diğerini kabul etmek istemiyor.

Samimiyetsiz Olmayı tercih ediyorum :)

İşte buuuu en sevdiğim Çok soğuğumdur insanlara göre ama o kadar çok şey kazanıyorumki bununla uzak durman gerekene yakın olmayacaksın

Hiçteee bilee yemeeeemmmm :) kandıramazsın beniiiiiiiiiii

Yaaa bana torpiiil yolla Bir kere yedim arkadaşım İzmirden getirmişti sırf bir kez daha yemek için gitmeyi düşünüyorum

Ben asla uyuyamam ya hiç korkmuyor musun Valla çıldırırım bazı aptal korku filmleri olur ya korkunçbile değil ben onları bile izleyemem

Allah allah zaten karamsar takiliyon bide o videolara niye bakiyosunki .
Yazmissin onceki mesajlarinin birinde gozume carptti ....
merak kediyi öldürürmüş ya o hesap...

Nasıl video ki?
canım nasıl desem...
canlı intihar videoları... feci şekilde ölen insanların (böyle bir ölüm yok yani...Allah ölümünde hayırlısını versin)mbs kameralarına takılan görüntüleri...eski yöntemlerle idam edilen insanlar...bazı sapık tarikatların insan kurban ettikleri ayin görüntüleri...yani kısacası hayatında görmek istemediğin bilmek istemediğin herşey var...

En son 82.0 gördüm canım sonra da tartılmadım tekrar cumayı bekliyrum tahminen 81 i bişeyler olur
İlk geldiğin hafta 83 civarındaydı dimi, öyle hatırlıyorum. İyi maşallah 7 li rakamları da görürsün inşallah yakında. Bende cuma akşam tartılcam en son bakalım ne olcak. 95 i görsem bende

Ben asla uyuyamam ya hiç korkmuyor musun Valla çıldırırım bazı aptal korku filmleri olur ya korkunçbile değil ben onları bile izleyemem
ben çok ödleğim... ayet-el kürsi ve nas felak okumadan eve girmem... öyle çok korkarım... hele eşim gece vardiyasında çalışıyorsa evde gece yalnızsam... hatim indiririm o derece sabaha kadar çişimi tutarım...evin bütün ışıkları açarım ve tv sabaha kadar çalışır... yanımda fener mum ve bilimum aydınlatma cihazları bulunur...
gel gelelim ki korku filmi izlemekten kendimi alamıyorum...
hele geçen ablamın başına bir şey gelmiş... neden olduğunu anlayamadık..o günden beri yusuf yusufum...
diğer alemin canlılarıyla ilgili iyi bilgisi olan biri varsa soracağım sorular var... özelden yazışabiliriz...

İlk geldiğin hafta 83 civarındaydı dimi, öyle hatırlıyorum. İyi maşallah 7 li rakamları da görürsün inşallah yakında. Bende cuma akşam tartılcam en son bakalım ne olcak. 95 i görsem bende
görürsün canım... 95 ide görürsün 85 i de...bu yola baş koyduktan sonra incecik oluruz evel Allah..ha geç olur belki ama olur... senin 75 leri bir görsem diyeceğin mesajlarınıda okuyacağız inşallah

Bence sen bunları izlediğin bildiğin için o kadar korkuyorsun zaten. Ben de karanlıktan evde tek kalmaktan çok korkardım. Korkmama neden olan tüm şeyleri hayatımdan çıkarınca geçti. Korku filmi, üç harflilerle ilgili şeyler falan. bence sen de sinirlerini yıpratma bunlarla, insanda değişik bir psikoloji oluşturuyorlar

haklısın...
çocukken karanlık odalara girip ışığı bile yakmadan istediğim bir şeyi alır çıkardım...sonra bir gün komşumuzun korkunç bir hikaye anlatmasıyla bu karanlık beni korkutmaya başladı....
demek ki korku öğrenilen bir şey... korkmayı öğreniyor insan....ben korkana kadar karanlıkta korkacak bir şey yok tu...geçen görümcemin kızı lahana bebekler varya ondan getirmiş eve ama öyle çirkin bir bebek ki aynı çakiye benziyor gözünü falanda oymuş... akşam yatacam gözüme takıldı yerde... hemen bir çantaya koydum fermuarı çektim... sürgülü dolaba sakladım çantayıda... anammmm mutfaktan bir geldim dolap açılmış çanta dışarda bebekte benim kızın elinde... öyle korktumki... benim kız çıkarmış ordan... sonra çöpe atayım dedim ..olmaz... kv ye verdim bu bebeği evde istemiyorum diye...neden dedi... çok çirkin dedim... kızım bir şey olmaz çocuk oynuyor korkmaz dedi... kızım değil ben korkuyorum dedim...ve götürdüler ...

kızlar anladımki siz beni alamayacaksınız takıma
o zaman bana hırslı iyi bir takım önerinde oraya gideyim

kızlar anladımki siz beni alamayacaksınız takıma
o zaman bana hırslı iyi bir takım önerinde oraya gideyim
Niye almayalım handem,sen zaten bu takımdansın...sadece denemede olan daha 5 6 üyemiz var.hele izinde olan ve listeyi bekleneyen.ve onlar zaten bi listede olacak,istersen onlarla birlikte kilo verirsin.takım içi yarışırız.yok ben illa başka takımlarla yarışacam diyorsan da istediyin takımı seçip gide bilirsin...

Hülüşüm hoşgeldin..geçmiş olsun tekrar..Eeee hani gelin yüzüğü atmıştı düğün iptaldi..barıştılar öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…