Nasıl video ki?nerden anladın...:))
izledim 2 gün önce daha yeni attım üzerimden gerginliğini...
internette deep web diye bir şey var... gösterilmesi yasaklanmış videolar var mış orada biraz orayı kurcaladım...sadece 2 video izlemem dengemi şaşırtmama yetti... hala gözümün önünden gitmiyor...
Dün katıldım aranıza. Psikohayrisin annesiyim canımYemekler biraz fazla geldi bana daha azaltılmalı bence mücverin boyutu da önemli 2 adet yenmiş çünkü ve genellikle karbonhidrat olmuş menü azıcık aralara protein serpmek gerek :)
Bu arada ben tanıyamadımyumurtalikofte sizi eminim yazmışsınızdır ama benim gözümden kaçmıştır tanımak isterim :)
4,5 Biraz büyük ama benim ufak prensesimKaç yaşında abla senin kız laf dolu maşallah
Urfalıyım canım nickimden ve menümden anlaşılıyordurHoşgeldin canım yenisin sanırım
Menüne bakarak direk sorum şu olacak
Nerelisin
Hoşgeldin ablacım, yumurtalı köfte nasıl oluyor peki? Çiğ köfte gibi yoğurup içine yağda kızarmış yumurta koyuyorlar öyle mi yapılıyor kiUrfalıyım canım nickimden ve menümden anlaşılıyordur
Benim kızım da o yaşta, çok tatlı oluyor dimi söyledikleri. O da dün, Kahramanmaraş, uçan maraş dimi anne diyor. Öldük gülmekten4,5 Biraz büyük ama benim ufak prensesim
kızlar biz kaçaklar büyük bir ihtimalle asilleri yeneriz çünkü onlar vere vere kilo kalmamıştır bizde verecek özellikle bende çok kilo var
Şimdi baktım canım
1 yufka 165 gr 265 kalori
Yarısı 132 kalori oluyor
Günlük 1500 kalori yi geçmemeye çalışıyorum
Yani sahurda peynir ve tereyağımıza sayarsak sadece 200 kalori tüketmişim normal bence az bile
Hey gençler kimse benim menume neden yorum yapmıyor bakem ben üvey evlat muamelesi görüyorum))
Deneyimm çok severim zaten kuru soğanı :)
Menüdil çıkartma smileyli
Sahur
domates salatalık
yarım çörek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
İftar
ya ne yediğimi inanın toparlasam da bir iki kaçak lokmalar var hele ki siparisi de karışık isteyince kapkarisik oldu..
patlıcan köz domates köz yedim.
Gene pide yemedim
el içi kadar lavas
köfte et tavuk karistirdimm çok abartmadan.
Gelelim kendimi affrdemedigim kisma
1 dilimden fazla baklava ve 2 3 kaşık eder heralde dondurma. 2 hurma
Oy kendimi nerelere vursam
Ben ilk geldiğimde ekmek yüzünden biraz alınıyodum)) millet kuş gibi yiyor utanıyordum yazmaya hatta ekmek konusu çok konuşuldu herkes farklı yorumu vardı halada gündemde ama ben pilav makarna yemediğimden artık takmıyorum kimseyede yorum yapmıyorum.
Samimiyetsiz Olmayı tercih ediyorum :)
Hiçteee bilee yemeeeemmmm :) kandıramazsın beniiiiiiiiiii
nerden anladın...:))
izledim 2 gün önce daha yeni attım üzerimden gerginliğini...
internette deep web diye bir şey var... gösterilmesi yasaklanmış videolar var mış orada biraz orayı kurcaladım...sadece 2 video izlemem dengemi şaşırtmama yetti... hala gözümün önünden gitmiyor...
merak kediyi öldürürmüş ya o hesap...Allah allah zaten karamsar takiliyon bide o videolara niye bakiyosunki.
Yazmissin onceki mesajlarinin birinde gozume carptti ....
canım nasıl desem...Nasıl video ki?
İlk geldiğin hafta 83 civarındaydı dimi, öyle hatırlıyorum. İyi maşallah 7 li rakamları da görürsün inşallah yakında. Bende cuma akşam tartılcam en son bakalım ne olcak. 95 i görsem bendeEn son 82.0 gördüm canım sonra da tartılmadım tekrar cumayı bekliyrum tahminen 81 i bişeyler olur
ben çok ödleğim... ayet-el kürsi ve nas felak okumadan eve girmem... öyle çok korkarım... hele eşim gece vardiyasında çalışıyorsa evde gece yalnızsam... hatim indiririm o derece sabaha kadar çişimi tutarım...evin bütün ışıkları açarım ve tv sabaha kadar çalışır... yanımda fener mum ve bilimum aydınlatma cihazları bulunur...Ben asla uyuyamam ya hiç korkmuyor musunValla çıldırırım bazı aptal korku filmleri olur ya korkunçbile değil ben onları bile izleyemem
görürsün canım... 95 ide görürsün 85 i de...bu yola baş koyduktan sonra incecik oluruz evel Allah..ha geç olur belki ama olur... senin 75 leri bir görsem diyeceğin mesajlarınıda okuyacağız inşallahİlk geldiğin hafta 83 civarındaydı dimi, öyle hatırlıyorum. İyi maşallah 7 li rakamları da görürsün inşallah yakında. Bende cuma akşam tartılcam en son bakalım ne olcak. 95 i görsem bende
ben çok ödleğim... ayet-el kürsi ve nas felak okumadan eve girmem... öyle çok korkarım... hele eşim gece vardiyasında çalışıyorsa evde gece yalnızsam... hatim indiririm o derece sabaha kadar çişimi tutarım...evin bütün ışıkları açarım ve tv sabaha kadar çalışır... yanımda fener mum ve bilimum aydınlatma cihazları bulunur...
gel gelelim ki korku filmi izlemekten kendimi alamıyorum...
hele geçen ablamın başına bir şey gelmiş... neden olduğunu anlayamadık..o günden beri yusuf yusufum...
diğer alemin canlılarıyla ilgili iyi bilgisi olan biri varsa soracağım sorular var... özelden yazışabiliriz...
haklısın...Bence sen bunları izlediğin bildiğin için o kadar korkuyorsun zaten. Ben de karanlıktan evde tek kalmaktan çok korkardım. Korkmama neden olan tüm şeyleri hayatımdan çıkarınca geçti. Korku filmi, üç harflilerle ilgili şeyler falan. bence sen de sinirlerini yıpratma bunlarla, insanda değişik bir psikoloji oluşturuyorlar
Merakli melehat napacan sendemi bakacanNasıl video ki?
Handeeeeee seni bizden iyi kimse anlamazzzzzzzz !kızlar anladımki siz beni alamayacaksınız takıma
o zaman bana hırslı iyi bir takım önerinde oraya gideyim
Niye almayalım handem,sen zaten bu takımdansın...sadece denemede olan daha 5 6 üyemiz var.hele izinde olan ve listeyi bekleneyen.ve onlar zaten bi listede olacak,istersen onlarla birlikte kilo verirsin.takım içi yarışırız.yok ben illa başka takımlarla yarışacam diyorsan da istediyin takımı seçip gide bilirsin...kızlar anladımki siz beni alamayacaksınız takıma
o zaman bana hırslı iyi bir takım önerinde oraya gideyim
Çok komik belki ama ben kötü oldum...Handeeeeee seni bizden iyi kimse anlamazzzzzzzz !
Yok ya,ben çok korkarım...Merakli melehat napacan sendemi bakacan
Hülüşüm hoşgeldin..geçmiş olsun tekrar..Eeee hani gelin yüzüğü atmıştı düğün iptaldi..barıştılar öyle mi?bende sizleri özledim...
dalgalandı da duruldu bir ara takım :))) son gündemlerden haberim var ama yorumları çoğunu okuyamadım...
bende biraz bezmişlik ve çokça hayalkırıklıkları var onları toparlamaya çalışıyorum...ekmeğe sardım bu ara... dediğin gibi...sahurda yalnız olunca ne varsa yiyip yatıyorum...
buradan azıcık uzaklaşınca bile insanın dengesi şaşıyor... kendi kendime disipline olamıyorum...
hele sitresli olunca hepten yemeğe sarılıyorum...ama cuma günü artıda değilim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?