Hande diyoruzya senin durum biraz farkli listede ilk acilan yere seni alalim . Kizlar anliycaktirÇok komik belki ama ben kötü oldum...
Neyi var nicinin aynuraYaa ben nickimi deyiştirmek istiyorummm...ama ne koyayım bulamadım...bu konularda hiç üretici deyilim
oyyy oyyy Eminem :) 3 bardak şerbet ne demek biliyo musun?hiç yemek yemesen bile onun kalorisi yeter iftar için...içeceksen ayran iç,maden suyu iç...iftar menün çok, yavaş yavaş azalt bacım...dünkü menüm.
sahur:
1 kase şehriye çorbası
2 yumurtayla omlet
çeyrek lavaş
iftar:
1 kase sukabağı yemeyi
1kase lebeni çorbası
3bardak meyan şerbeti
2kaşık pilav
2adet fırınlanmış mücver
3 saat sonra 45 dk yürüyüş
SU: 2 litre
Tabi kuzum boz,bitmemiş demek ki tam..Bir sorum var daha önce konuşuldu daha da konuşulur
Reglimin 6. günü ve leke olmuş yine. Napıyım bozayım mı orucumu
10 günden sonra olursa abdest alıp tutabiliyosun lekelenme olursa bile,ondan azı mazarete girmiyor bozması gerek..Normalde kaç gün oluyor canım ona itibar ediyor alimler
Allah Allah hayatın yeterince hareketli hala heyecan arıyosun kız ne alemsin :)nerden anladın...:))
izledim 2 gün önce daha yeni attım üzerimden gerginliğini...
internette deep web diye bir şey var... gösterilmesi yasaklanmış videolar var mış orada biraz orayı kurcaladım...sadece 2 video izlemem dengemi şaşırtmama yetti... hala gözümün önünden gitmiyor...
sağol canım...yüzüğü attı..geri aldı attığı yerden parmağına taktı :)))))Hülüşüm hoşgeldin..geçmiş olsun tekrar..Eeee hani gelin yüzüğü atmıştı düğün iptaldi..barıştılar öyle mi?
Dün katıldım aranıza. Psikohayrisin annesiyim canım
4,5 Biraz büyük ama benim ufak prensesim
Merakli melehat napacan sendemi bakacan
Yaa ben nickimi deyiştirmek istiyorummm...ama ne koyayım bulamadım...bu konularda hiç üretici deyilim
Kiz vampir gelmeyim Oraya .HIRSIZI abla özelden link mink at da bakıvereyim valla ben çatlarım merak ettim
Kız 2.yi gözüm yemedi zaman geçince... çalışıyordum çocuğuma bakacak kimse yoktu ,yapmadık..ama daha vakit var..bakarsın 1-2 yıla yaparım bi tane..belli olmaz...geç gebelik anneye kök hücre verdiği için vücudunu yeniliyormuş..yani noktayı koymuş değilim Aebenim..Allahım yazdıysa olur...ama yaparsam ardarda 2 tane yaparım diyorum eşime :)Amin..
Hulya niye 1 taneyle kaldin bacim ? Özel degilse
Kiz vampir gelmeyim Oraya .
Bakmayin oyle seylere yaaaaaa ..
Aynura güzel ablam neden değiştirmek istiyosun ben çok yaratıcıyımda biraz karanlık benim nicklerimde biliyorsun
kesin drakula onerecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?