Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok komik belki ama ben kötü oldum...
Hande diyoruzya senin durum biraz farkli listede ilk acilan yere seni alalim . Kizlar anliycaktir

Gitme bi yere zaten 3 hafta deneme suren var listeye girmek icin . O deneme olmadan zatenlisteye giremezsin . Diger takimlara gitsen yine 3 haftadenemen var . Nereye o zaman .

Yaa ben nickimi deyiştirmek istiyorummm...ama ne koyayım bulamadım...bu konularda hiç üretici deyilim

reçel bence sadece ve sadece şekerden ibaret bir şey, eşim ve ben hiç yemeyiz, sofrada yeri bile olmaz, sadece misafir geldiğinde, dostlar sofrada görsün diye konulan bir aksesuar bizce...
çocuklarımında yemesini, sevmesini hiç istemem, kv maalesef yapıyor, bana kalsa hiç yapmam, varsın o tatdan mahrum kalalım(!), hiç zararı olmaz diye düşünüyorum..

oyyy oyyy Eminem :) 3 bardak şerbet ne demek biliyo musun?hiç yemek yemesen bile onun kalorisi yeter iftar için...içeceksen ayran iç,maden suyu iç...iftar menün çok, yavaş yavaş azalt bacım...

Allah Allah hayatın yeterince hareketli hala heyecan arıyosun kız ne alemsin :)

Hülüşüm hoşgeldin..geçmiş olsun tekrar..Eeee hani gelin yüzüğü atmıştı düğün iptaldi..barıştılar öyle mi?
sağol canım...yüzüğü attı..geri aldı attığı yerden parmağına taktı :)))))
daha çok atılır takılır zannımca
benim bu huyum nerden yerleşti bilmiyom... hayatı kendime zindan ediyorum:..
meraktan hep bu izlemlerim... ama bir süre bırakıyorum sonra tekar başlıyorum izlemeye kurcalamaya...

Kızçeler napıyosunuz,cevaplarımı yazıp geleyim dedim..Oğlan babasıyla gitti yalnız kaldım kendimi çok kötü hissettim okullar kapandıktan sonra ilk kez ayrıldım,ayyy gözüm doldu halbuki 3 saat sonra gelecekler..Allahım kimseyi evladıyla sınamasın...

Regl oldum bu arada orucumu bozdum...

Amin..

Hulya niye 1 taneyle kaldin bacim ? Özel degilse
Kız 2.yi gözüm yemedi zaman geçince... çalışıyordum çocuğuma bakacak kimse yoktu ,yapmadık..ama daha vakit var..bakarsın 1-2 yıla yaparım bi tane..belli olmaz...geç gebelik anneye kök hücre verdiği için vücudunu yeniliyormuş..yani noktayı koymuş değilim Aebenim..Allahım yazdıysa olur...ama yaparsam ardarda 2 tane yaparım diyorum eşime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…