Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Durdugun kabahat bacim, bence hic bekleme .

Dedigin imamı Azam ve imam muhammed göre doğru. Onlar adetin degismesi için iki ay peşpeşe aynı gün olursa adetin süresi değişir derler ama imam ebu yusuf a göre tek seferde de adet süresi degisebilir. O yüzden biz kolaylik olsun diye tek seferde adetin değiştiğini var sayarak orucumuzu bozabiliriz . Ebû yusufun fetvasını esas alırız yani.

Handeeeeee seni bizden iyi kimse anlamazzzzzzzz !
Abla zaten tercihim burası
ama cok kalabalık eee listeyede dahil olamıyorum zaten
çok denedim ama liste dışı yapamadım biliyorsunuz
o zaman sorumluluk hissetmiyorum ve salıyorum ipimi

Diyanetin fetvasi hangi yonde firuzem ?

Çok doğru bir şey söyledin korku sonradan öğrenilen bir şeey, kendini rahat bırak korkutma ben de tam dediğin gibiydim etrata bişi gözüme takılır korkudan uyuyamazdım.Onu kaldırmam lazımdı illaki, ben karanlık korkumuda aşamalı olarak yendim hala tam geçmedi ama en azından kapımı penceremi kapatıp tek başıma çok rahat uyuyorum çok şükür. Kendini alıştırman lazım bir de seni tedirgin eden şeyler izleme , muhabbeti dönerse dinleme katılma.

Handem bizdede olsa baska takimdada olsa 3 hafta denemen var zatennlistede olamiycaksin
Ayrica bizim 7. Takimin 2 listesi var biri asillar digeri kacaklar . Herkes ayni sorumlulukta, bak bende kacaklardayim
Listedeymis gibiyim bi fark yok .

Olsun ben illa 3 hafta sonra listeye gireyim diyorsanda srn bilirsin canim . Baska takimlardan cok haberim yok . 4. Takima gelip gidiyorum ama senin pek uyacagini sanmam . Burdaki cogu kisi seni taniyor yeni takima cabuk adepte. Olurum diyorsanda sen bilirsin .

Diyanetin fetvasi hangi yonde firuzem ?
Diyanetin Fetvası imam ebu yusufun Fetvası sanirim. Bize egitimde o sekilde söylediler. Tek seferde de adet degisebilir. O yüzden her ay 7 gun oluyorsa bu ay 8 gün olduysa bu ay edetim 8 güne çıkmış demektir.

Arkadas asil adetinden ( cok olan 7 gun ) 5-6 gun once, birkac gun damla damla lekelenmesi oluyor .
Durumu ve temizlik zamani nedir ?

Yapmayın ya şimdi meraklandım bakmasam olmaz
Bende böyle saçma sapan Şeyler izleyip etkisinden kurtulamayanlardanım
deep Web azcık ucundan bakayım bari

kızlar Hande listede motive oluyor girmesi uzun süre mümkün değil ben 9.takıma gitmesi taraftarıyım ne dersiniz _AYNURA_ aeben

anammm azıcık ayrılsam sayfalar uçuşuyorr sizin işiniz gücünüz yokmuuuu
çorbamı yaptımm bamyaları temizledimm
Akşama beyim yok yemeğe davetli bende eltimleri çağırsamda berabermi yapsak iftarı acepp yalnız takılmayı sevmiyoruumm

Aman canım Sak'ın bulaşma o işlere
Ilk evlendiğimde aynı senin gibiydim
Neler Yaptım kurtulmak için bu durumdan
Onlar var ama bizimle alakaları yok düşünürsen çağırırsın Düşünme en kolay yolu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…