Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadas asil adetinden ( cok olan 7 gun ) 5-6 gun once, birkac gun damla damla lekelenmesi oluyor .
Durumu ve temizlik zamani nedir ?
Hmm bu durumda 12 gün kadar adet oluyo.
Peki bu durum ne zamandan beri böyle ve öncesinde adetin in normal vakti kaç gündü

Hülyam yeni nickim balli tuz nasıl?
neden değiştiriyosun ki Aynura iyi...geçen benim oğlan aynuranın adının yanında rakam yazıyordu neden silmiş diyooo :) çocuktaki dikkate bak..eskiden aynura10 du ya nickin :) ben değiştirme derim ama sen bilirsin..

Ayy ben onu.akıllı paşamız o bizim.Ama hülyam tel.da ya pcde tarayıcıda kalıyo,açınca direk aynura.ben de kv yi falan çekiştiriyorum ya biri okursa rezil olurum ondan...

Çocukların yok mu?

Hmm bu durumda 12 gün kadar adet oluyo.
Peki bu durum ne zamandan beri böyle ve öncesinde adetin in normal vakti kaç gündü
Eminem benim bildiğim reglden bir zaman önce lekelenme oluyor ve daha sonra geliyorsa ve sürekliyse kişi abdest alıp orucuna devam edebilir...yani devamlı bir durumsa...mesela benim genelde 2 gün önce olur öyle bişey..dün gece oldu mesela 2 gün sonra gelir diye abdest alıp namazımı kılıp niyet ettim ama bugün 2 gibi geldi bozdum..gelmese orucumu tutacaktım..

9 Takım nasıl hülya siz gibiyse olabilir
Handem genelde 9.takımla çekişiyor 7.takım..ilk 3 e giriyor genelde..bugün muhabbetlerine bir bak seni sararsa girersin..hem sen zamanında iyi ajanlık yapardın az çok biliyosun takımları :)

bu arada deneme süresi ne kızlar
ben denenmedim mi zaten bir öncekinde
deneme üyeyi tanımak katılımına bakmak için değilmi
eee beni zaten biliyorsunuz

Handem genelde 9.takımla çekişiyor 7.takım..ilk 3 e giriyor genelde..bugün muhabbetlerine bir bak seni sararsa girersin..hem sen zamanında iyi ajanlık yapardın az çok biliyosun takımları :)
yok kıız dereceye giren varmı diye baktıklarımdı beee

Ayy ben onu.akıllı paşamız o bizim.Ama hülyam tel.da ya pcde tarayıcıda kalıyo,açınca direk aynura.ben de kv yi falan çekiştiriyorum ya biri okursa rezil olurum ondan...
ballı tuzdan anlamayacaklar mı sanki :) zaten görseler şimdiye kadar çoktan görürlerdi :)

Ama ben seni kimselere göndermek istemiyooom...aslında biliyorum senin iyiliyin için ama yine de buruk içim.ama bi takıma gideceksen 9.takım iyi...
gönderiyorsunuz ama aynurum
yan yana iyiydi ama karşı karşıya nasıl olacak bilemedim
bakalım rekabet beni saracakmı

BEN AKŞAMI ZOR EDİYORUM İŞ YERİMDE...kızıma kavuşucam diye... anlıyorum halini...hayırlısı inşallah 2.3. çocuk hakkında...niyetinde varmış gönlüne göre olsun her şey inşallah...

HIRSIZI abla özelden link mink at da bakıvereyim valla ben çatlarım merak ettim
canım sana böyle bir şey yapamam...ha belki benim etkilendiğim şeylere sen gülüp geçebilirsin ama insanlıktan çıkmış kişilerin çektiği görüntüler çok fazla...zaten deep wep diye araştırsan bulursun ama çoğu böyle tarikatların şifreli karanlık internetiymiş...

canım asıl mevzuarı ben açıyorum.. aranıyorum...:))
Yapmayın ya şimdi meraklandım bakmasam olmaz
Bende böyle saçma sapan Şeyler izleyip etkisinden kurtulamayanlardanım
deep Web azcık ucundan bakayım bari
canım ben yapıyom sen yapma bari...

ben geleyim çok severim bamyayı şimdiden güzel iftarlar dilerim...ellerine sağlık

yok canım hiç bulaşmam öyle şeylerlede uğraşmam benim derdim insanların yaptıklarıyla... ama işte ablamın başına bir şey gelmiş yani bir olaya tanık olmuş yakınen... ve benim sormak istediğim bir kaç soru var... bilen biri olursa cevap verebilecek diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…