Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok ne anlıycaklar ki...görümcemin çocukları falan da bakıyo pcye...offf bak aklımı karıştırdın...
Periye sorsana pc nin geçmişinin 1 saat sonra silinmesiyle ilgili ne yapman gerektiğini...saat başı tüm veriler silinsin ,

Yok ne anlıycaklar ki...görümcemin çocukları falan da bakıyo pcye...offf bak aklımı karıştırdın...
canım orada kocaman 7. takım kaptanı yazıyor senin kaptanlık yaptığını bilmiyorlarsa eğer sorun yok ballıtuz ve AYNURA nick inin dışında bir şey yaparsan anlamazlar...
mesela benim hırsız rumuzumun bir hikayesi var anlamı var benim için sanada anlamı olduğunu düşündüğün bir kelimeyi seçebilirsin...

gönderiyorsunuz ama aynurum
yan yana iyiydi ama karşı karşıya nasıl olacak bilemedim
bakalım rekabet beni saracakmı
Ağlama yyyaaaa...bak orada devam edersin bizim takımdan izne ayrılan yada mezun olan olursa takım değiştirip gelirsin...hem bu sefer geçen ki gibi haftada 3-4 kilo vermek yok...yavaş yavaş verip zamana yayacaksın tamam mı?o sırada muhakkak yer açılır..

Bende çok severim bamyayı gel beraber yapalım iftarı

iyi o zaman ben gidiyorum 9. takıma
alırlarsa tabiiiiii
orda da deneme varmı yaaa
taktım ben bu denemeye yeni üye olsam neyse ama şimdi çok saçma geliyor

iyi o zaman ben gidiyorum 9. takıma
alırlarsa tabiiiiii
orda da deneme varmı yaaa
taktım ben bu denemeye yeni üye olsam neyse ama şimdi çok saçma geliyor
yahu handem yarın kilonu bildireceksin 2 haftalık kilo vermene bakıp seni listeye alacaklar ya hırs yapma konun bu olsun..bakacaklar anammmm bu kız ne güzel kilo veriyor takıma alalım da yüzdemiz artsın dedirteceksin tamam mı :)

Hirsizinin hikayesi ne ki?merak ettim...

Hado ben yemek yapmaya ve klima takarken salonu toz içinde bıraktılar onu temizlemeye...görüşürüüüüz..bu gece uyuya kalmışım sahura da kalkamadım...akşama super bi izgara yapıcam kendime...son 3saat...görüşürüüüz...

Hirsizinin hikayesi ne ki?merak ettim...
ben 8 yaşımdan 30 yaşıma kadar aynı apartmanda büyüdüm...bütün komşularımızın kocaları öldü tek tek... babam dışında...dullar ap. derlerdi...komşularımızın hepside yaşlı...ben fatura yatırmaya giderken alışverişe giderken tek tek kapılarını çalıp bir şey lazımmı diye sorardım...2 numarada Allah rahmet eylesin geçenlerde ölen bir teyze vardı..oda hep faturamı yatır derdi... bir gün elektrik su faturasını yatırdım... akşamda kapıyı çaldı sen elektriği yatımışsın su faturasının parası nerde dedi... resmen bana hırsız dedi... çok sinirlendim... 2 dekont üst üste olunca alttakine bakmamış ama benim çok ağırıma gitti.. kadın bana hırsız dedi yüzüme karşı... sonra farketti dekontu ama annem durdurmasaydı kadının üstüne gidecektim... aynı şeyi üstünü yanlış hesapladığı kayısı almam için bana verdiği parada da yaptı... ama ben buna rağmen salak gibi hala kapısını çalıp sordum bir şey lazımmı diye... o günden sonra bena evde hırsız diye hitap etmeye başladılar...bende diyordum ki Allah ım senin rızan için hırsızın bile oluyorum...

Hulusum kadina bisi demeden once sizin evdekilere demek lazim ...

Hmm bu durumda 12 gün kadar adet oluyo.
Peki bu durum ne zamandan beri böyle ve öncesinde adetin in normal vakti kaç gündü
Spralden sonra birkac senedir boyleymis ..Oncesinde normal 7 gunmuş.
Ara kanama asıl adetden sonra olsa ozur olacak lakin once oluyor ..
İlk leke geldiginden sayincada 10 gunu geciyor ve zaten o zamanda asil regl ..
Diyanetden gelen vaize hanima sorduk onden özurlu dedi ama varmi oyle bi durum ?

Buda iyi fikir hulyam .
Fakat berile bu konu hakkinda onceden bilgi vermelisiniz

Hulyacim iki adetin arası en az 15 gün olmak zorunda. Bu 15 gün geçtikten sonra gördüğümüz bir damla lekelenmesi bile adet olduğu anlamına gelir. O yüzden senin adetin in başlangıcı dün idi mesela. Adetin yoğunlaştığı zamana itibar olunmaz. Adetin başlangıcı ilk gördüğümüz andır.

aeben canım arkadaşının mevzuyu da aynı. 15 gün temiz kaldıktan sonra adet günleri içindeki ilk lekelenmesi adetin in başlangıcı demektir 5 6 gün lekelenme şeklinde de olsa adetten sayılır sonraki yoğun günler de on güne kadar adetten sayılır. On günden sonrası özürdür. Düzenli adeti her ay diyelim ki 7 gun idi o zaman 7. Günden sonra guslunu alır ibadetlerini yapmaya devam eder sürekli bu şekilde suruyorsa. Ama böyle kişilerin mutlaka tedavi olması gerekir bi problem olduğunun işaretidir çünkü

görürsün canım... 95 ide görürsün 85 i de...bu yola baş koyduktan sonra incecik oluruz evel Allah..ha geç olur belki ama olur... senin 75 leri bir görsem diyeceğin mesajlarınıda okuyacağız inşallah
Çok teşekkür ederim canım, burası çok motivasyon oluyor bana. Sen de yoğnmuşsun ama mümkün olduğunca gel lütfen, gözümüz arıyor. İnşaAllah dediğin gibi, hep beraber incecik olalım :)

Anladım canım gerçekten karışık bir mevzu benim bilgim regl ilk lekelenme nin görülmesiyle başlar fetva kurulundan gelen bildiğimiz fetva da bu yönde.
Mantık vaize hanımın dediği gibi olsun diyor ama fetva o yönde değil malesef. Araştırıyorum bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…