Ağlıycam şimdigönderiyorsunuz ama aynurum
yan yana iyiydi ama karşı karşıya nasıl olacak bilemedim
bakalım rekabet beni saracakmı
Periye sorsana pc nin geçmişinin 1 saat sonra silinmesiyle ilgili ne yapman gerektiğini...saat başı tüm veriler silinsin ,Yok ne anlıycaklar ki...görümcemin çocukları falan da bakıyo pcye...offf bak aklımı karıştırdın...
canım orada kocaman 7. takım kaptanı yazıyor senin kaptanlık yaptığını bilmiyorlarsa eğer sorun yok ballıtuz ve AYNURA nick inin dışında bir şey yaparsan anlamazlar...Yok ne anlıycaklar ki...görümcemin çocukları falan da bakıyo pcye...offf bak aklımı karıştırdın...
Ağlama yyyaaaa...bak orada devam edersin bizim takımdan izne ayrılan yada mezun olan olursa takım değiştirip gelirsin...hem bu sefer geçen ki gibi haftada 3-4 kilo vermek yok...yavaş yavaş verip zamana yayacaksın tamam mı?o sırada muhakkak yer açılır..gönderiyorsunuz ama aynurum
yan yana iyiydi ama karşı karşıya nasıl olacak bilemedim
bakalım rekabet beni saracakmı
Bende çok severim bamyayı gel beraber yapalım iftarıBEN AKŞAMI ZOR EDİYORUM İŞ YERİMDE...kızıma kavuşucam diye... anlıyorum halini...hayırlısı inşallah 2.3. çocuk hakkında...niyetinde varmış gönlüne göre olsun her şey inşallah...
canım sana böyle bir şey yapamam...ha belki benim etkilendiğim şeylere sen gülüp geçebilirsin ama insanlıktan çıkmış kişilerin çektiği görüntüler çok fazla...zaten deep wep diye araştırsan bulursun ama çoğu böyle tarikatların şifreli karanlık internetiymiş...
canım asıl mevzuarı ben açıyorum.. aranıyorum...:))
canım ben yapıyom sen yapma bari...
ben geleyim çok severim bamyayı şimdiden güzel iftarlar dilerim...ellerine sağlık
yok canım hiç bulaşmam öyle şeylerlede uğraşmam benim derdim insanların yaptıklarıyla... ama işte ablamın başına bir şey gelmiş yani bir olaya tanık olmuş yakınen... ve benim sormak istediğim bir kaç soru var... bilen biri olursa cevap verebilecek diye...
iyi o zaman ben gidiyorum 9. takımaAğlama yyyaaaa...bak orada devam edersin bizim takımdan izne ayrılan yada mezun olan olursa takım değiştirip gelirsin...hem bu sefer geçen ki gibi haftada 3-4 kilo vermek yok...yavaş yavaş verip zamana yayacaksın tamam mı?o sırada muhakkak yer açılır..
yahu handem yarın kilonu bildireceksin 2 haftalık kilo vermene bakıp seni listeye alacaklar ya hırs yapma konun bu olsun..bakacaklar anammmm bu kız ne güzel kilo veriyor takıma alalım da yüzdemiz artsın dedirteceksin tamam mı :)iyi o zaman ben gidiyorum 9. takıma
alırlarsa tabiiiiii
orda da deneme varmı yaaa
taktım ben bu denemeye yeni üye olsam neyse ama şimdi çok saçma geliyor
Hirsizinin hikayesi ne ki?merak ettim...canım orada kocaman 7. takım kaptanı yazıyor senin kaptanlık yaptığını bilmiyorlarsa eğer sorun yok ballıtuz ve AYNURA nick inin dışında bir şey yaparsan anlamazlar...
mesela benim hırsız rumuzumun bir hikayesi var anlamı var benim için sanada anlamı olduğunu düşündüğün bir kelimeyi seçebilirsin...
ben 8 yaşımdan 30 yaşıma kadar aynı apartmanda büyüdüm...bütün komşularımızın kocaları öldü tek tek... babam dışında...dullar ap. derlerdi...komşularımızın hepside yaşlı...ben fatura yatırmaya giderken alışverişe giderken tek tek kapılarını çalıp bir şey lazımmı diye sorardım...2 numarada Allah rahmet eylesin geçenlerde ölen bir teyze vardı..oda hep faturamı yatır derdi... bir gün elektrik su faturasını yatırdım... akşamda kapıyı çaldı sen elektriği yatımışsın su faturasının parası nerde dedi... resmen bana hırsız dedi... çok sinirlendim... 2 dekont üst üste olunca alttakine bakmamış ama benim çok ağırıma gitti.. kadın bana hırsız dedi yüzüme karşı... sonra farketti dekontu ama annem durdurmasaydı kadının üstüne gidecektim... aynı şeyi üstünü yanlış hesapladığı kayısı almam için bana verdiği parada da yaptı... ama ben buna rağmen salak gibi hala kapısını çalıp sordum bir şey lazımmı diye... o günden sonra bena evde hırsız diye hitap etmeye başladılar...bende diyordum ki Allah ım senin rızan için hırsızın bile oluyorum...Hirsizinin hikayesi ne ki?merak ettim...
ben 8 yaşımdan 30 yaşıma kadar aynı apartmanda büyüdüm...bütün komşularımızın kocaları öldü tek tek... babam dışında...dullar ap. derlerdi...komşularımızın hepside yaşlı...ben fatura yatırmaya giderken alışverişe giderken tek tek kapılarını çalıp bir şey lazımmı diye sorardım...2 numarada Allah rahmet eylesin geçenlerde ölen bir teyze vardı..oda hep faturamı yatır derdi... bir gün elektrik su faturasını yatırdım... akşamda kapıyı çaldı sen elektriği yatımışsın su faturasının parası nerde dedi... resmen bana hırsız dedi... çok sinirlendim... 2 dekont üst üste olunca alttakine bakmamış ama benim çok ağırıma gitti.. kadın bana hırsız dedi yüzüme karşı... sonra farketti dekontu ama annem durdurmasaydı kadının üstüne gidecektim... aynı şeyi üstünü yanlış hesapladığı kayısı almam için bana verdiği parada da yaptı... ama ben buna rağmen salak gibi hala kapısını çalıp sordum bir şey lazımmı diye... o günden sonra bena evde hırsız diye hitap etmeye başladılar...bende diyordum ki Allah ım senin rızan için hırsızın bile oluyorum...
Spralden sonra birkac senedir boyleymis ..Oncesinde normal 7 gunmuş.Hmm bu durumda 12 gün kadar adet oluyo.
Peki bu durum ne zamandan beri böyle ve öncesinde adetin in normal vakti kaç gündü
Buda iyi fikir hulyam .Ağlama yyyaaaa...bak orada devam edersin bizim takımdan izne ayrılan yada mezun olan olursa takım değiştirip gelirsin...hem bu sefer geçen ki gibi haftada 3-4 kilo vermek yok...yavaş yavaş verip zamana yayacaksın tamam mı?o sırada muhakkak yer açılır..
abenim yazdım 9.takımaKendisi isterse aynurada okeylerse niye olmasim tabi 9. Takimda yer varsa beril kaptana sormak lazim
Hulyacim iki adetin arası en az 15 gün olmak zorunda. Bu 15 gün geçtikten sonra gördüğümüz bir damla lekelenmesi bile adet olduğu anlamına gelir. O yüzden senin adetin in başlangıcı dün idi mesela. Adetin yoğunlaştığı zamana itibar olunmaz. Adetin başlangıcı ilk gördüğümüz andır.Eminem benim bildiğim reglden bir zaman önce lekelenme oluyor ve daha sonra geliyorsa ve sürekliyse kişi abdest alıp orucuna devam edebilir...yani devamlı bir durumsa...mesela benim genelde 2 gün önce olur öyle bişey..dün gece oldu mesela 2 gün sonra gelir diye abdest alıp namazımı kılıp niyet ettim ama bugün 2 gibi geldi bozdum..gelmese orucumu tutacaktım..
aeben abla orda kabul edilirsem eğer yer değişikliği yapıp diğer takımı yarıda bırakmak istemem amaBuda iyi fikir hulyam .
Fakat berile bu konu hakkinda onceden bilgi vermelisiniz
Çok teşekkür ederim canım, burası çok motivasyon oluyor bana. Sen de yoğnmuşsun ama mümkün olduğunca gel lütfen, gözümüz arıyor. İnşaAllah dediğin gibi, hep beraber incecik olalım :)görürsün canım... 95 ide görürsün 85 i de...bu yola baş koyduktan sonra incecik oluruz evel Allah..ha geç olur belki ama olur... senin 75 leri bir görsem diyeceğin mesajlarınıda okuyacağız inşallah
Anladım canım gerçekten karışık bir mevzu benim bilgim regl ilk lekelenme nin görülmesiyle başlar fetva kurulundan gelen bildiğimiz fetva da bu yönde.Spralden sonra birkac senedir boyleymis ..Oncesinde normal 7 gunmuş.
Ara kanama asıl adetden sonra olsa ozur olacak lakin once oluyor..
İlk leke geldiginden sayincada 10 gunu geciyor ve zaten o zamanda asil regl ..
Diyanetden gelen vaize hanima sorduk onden özurlu dedi ama varmi oyle bi durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?