Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allahım yaaa.aklını yemiş olmalı insan bunları izlemek için. .İnan ben yazdığını okuyunca dehşet é kapilldim

abenim yazdım 9.takıma
Hamden hakkinda hayirlisi ...
Sizden ricam herseyi tam izah etmeniz 9. Takima ywr acildiginda 7. Takima gececeginide burayada yazacaginida soylemelisin .
Aynuram bu konuda sende berille konusta hersey acik olsun sonra kimsenin basi agrimasin .

slm kızlar
dikkatimi çekti sadece fikrimi söylemek istedim hande hanım daha önce burda yarışmışsımız ve kuralları biliyorsunuz 1ay önce geldiğinizdede size herkes iyi niyetle gelin menü paylaşın 3hafta listede olacaksınız yazdı ama siz tuturdunuz illada liste buna anlam veremedim nereye hangi takıma giderseniz deneme sureniz olmayacak mı eski uyelere öyle bir jltumasyonmu var bilemedim bu düşüncenizi açıkçası bencilce buldum .

E biz Hanefi mezhebindeyiz, nasıl uyuyoruz başka mezhebe? Mesela seferiyken namazları cem etme olayını şafiler yapabiliyor. Hanefi olup da yapmak için şafi mezhebinin bütün esaslarını bilmek gerekiyormuş. Ebu yusufa uymak için de öyle bişey mi gerekli?

Hulusum kadina bisi demeden once sizin evdekilere demek lazim ...
onlarad takılıyorlardı alay konusu yaptılar beni öyle işte...

Çok teşekkür ederim canım, burası çok motivasyon oluyor bana. Sen de yoğnmuşsun ama mümkün olduğunca gel lütfen, gözümüz arıyor. İnşaAllah dediğin gibi, hep beraber incecik olalım :)
oluruz elbet millet çatır çatır zayıflıyor... bizim ne eksiğimiz var onlardan...fazlamız bile var:))))

Veririm veririm.dünkü önceki günkü koşu dan dolayı bacaklarım nasıl ağrıyor bilemezsin. Bildirimi bugün mu yapcem acaba.yarin mı. Yarın arkadaşım da kalmış olucam baskülü tasimiyim bugün iftara gitmeden tartiliyim. Ama su konuda haklısın. Bu aldıklarımi geri alırım. Ben olsun varsın gene verrirm

Yaseminim durum disardan bakilinca oyle gorunuyor haklisin
Kisa ve oz soyle diyim handenin durumu sadece kilo degil ve inan onu sadece listede olmak dizginliyor . Ha uzun vadede elimizden ne gelir verir gene alir dersen haklisin . Ama handenin ozel hayatinida bildigimizden kisada olsa burda yardimci olmaya calisiyoruz .
Şöyleki hande listeye girince haftada en az 2 kilo veriyor ,
listeden cikincada 1 haftada 2
kilo alabiliyor .

Kızlar balkonda oturuyorum ya dışardan nasıl mis gibı poğaça kömbe kokusu geliyor. Oy aciktim.sanırsam. 4 te uyandığım halde.. Sabahtan uyananlar nasıl tutuyor masallllaaaaahhhh yaa

Firuzem aynini bizde soyledik hatta bir kac ay oylede yapti fakat temiz gunlerde namaz kilmayip yogun adetli gunlerinde namaz kilmak arkadasin icine sinmedi ..
Bizde en kisa zamanda detavi olmasini onerdik .
Boyle baska arkadas da var ya onun spralide yok ...
Hamdolsun gunumuz belli kafamiz rahat zor durum .

Canım başka mezhep değil imamı Azam in iki öğrencisi ebu yusuf ile İmam muhammed
onlar da Hanefi mezhebinden.
Yani biz Hanefi mezhebindeniz diyoruz ama aslında uygulamalarimiz sadece imamı Azam in görüşleri değil
bazen ebu yusuf a uyarı bazen imam muhammede uyuyoruz

Allahım yaaa.aklını yemiş olmalı insan bunları izlemek için. .İnan ben yazdığını okuyunca dehşet é kapilldim
amanın kızlar...çok kötü örnek oldum size... yönlendirmiş gibi bir şey ettim toplumun küçük bir kısmınada olsa zarar verdim sanki....
ben bazen kendimden şüphe etmiyor değilim... pekte akıllı sayılmam ama sizler aklı başında insanlarsınız...
benim hatam ...izliyorsan izle ne söylüyorsun dimi...
bir daha olmaz ...

aeben abla orda kabul edilirsem eğer yer değişikliği yapıp diğer takımı yarıda bırakmak istemem ama
Hay allahim hande sen iyi olda nerde olursan ol yafff

Not hulya kiz tamda 9. Takimi buldun ha en disli rakibimiz simdi handenin sayesine dereceler gidecek elimizden tuhhh

Hay allahim hande sen iyi olda nerde olursan ol yafff

Not hulya kiz tamda 9. Takimi buldun ha en disli rakibimiz simdi handenin sayesine dereceler gidecek elimizden tuhhh
önceliğim bu takımdı
ancak hayırlısı 9. takım olur belki
dediğim gibi orada kabul görürsem yarıda bırakmam
rakip oluyoruz kızzz
rekabet iyidir benim için

Ay çok sıkıntılı oluyor bu adet süresinin uzaması, gününün farklı olması durumu. Teşekkür ederiz bilgiler için

Hulya bacim normalden en ufak bir renk degisikligi firuzenin dedigi gibi 15 gunluk temizlik sonrasinda regle tabi yani sen 2 gun once regl olmussun say bacim .
O 10 gun icinde reglin bitmis gibi gorulup akinti bembeyaz bile olsa, takip eden gunlerde reglin tekrar gelse . O 10 gun icindeki dönem regl sayilir ...

Bize soyle ornek verirlerdi . Bir butun elma; yarisi kirmizi ,yarisi acik renkli ama sonucta bir butun elma .

Şimdi araştırdım da bir kadın hastalığı sebebiyle adet düzeni bozulmussa eski günlerine itibar olunurmus yani sprial sebebiyle adet düzeni bozulduğuna göre sprial takmaya önceki günlerine göre adetii n hesaplar. Vaize hanımın dediği de doğru bir ölçüde. Ama kaynaklarda yazan adet kanının gelmesiyle adet başlar şeklinde.
Dediğin gibi çok şükür günümuz belli. Burdaki 112. Madde hastalıkla ilgili şimdi bi kadın dogumcu ablanız var ona sorucam bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…