Allahım yaaa.aklını yemiş olmalı insan bunları izlemek için. .İnan ben yazdığını okuyunca dehşet é kapilldimmerak kediyi öldürürmüş ya o hesap...
canım nasıl desem...
canlı intihar videoları... feci şekilde ölen insanların (böyle bir ölüm yok yani...Allah ölümünde hayırlısını versin)mbs kameralarına takılan görüntüleri...eski yöntemlerle idam edilen insanlar...bazı sapık tarikatların insan kurban ettikleri ayin görüntüleri...yani kısacası hayatında görmek istemediğin bilmek istemediğin herşey var...
Aynı beeennnnkızlar elimi kolumu kaldıracak mecalim olmuyor, sizlerde öyle misiniz?
Ay lütfen izlemeyinAynura güzel ablam neden değiştirmek istiyosun ben çok yaratıcıyımda biraz karanlık benim nicklerimde biliyorsun
Hamden hakkinda hayirlisi ...abenim yazdım 9.takıma
E biz Hanefi mezhebindeyiz, nasıl uyuyoruz başka mezhebe? Mesela seferiyken namazları cem etme olayını şafiler yapabiliyor. Hanefi olup da yapmak için şafi mezhebinin bütün esaslarını bilmek gerekiyormuş. Ebu yusufa uymak için de öyle bişey mi gerekli?Dedigin imamı Azam ve imam muhammed göre doğru. Onlar adetin degismesi için iki ay peşpeşe aynı gün olursa adetin süresi değişir derler ama imam ebu yusuf a göre tek seferde de adet süresi degisebilir. O yüzden biz kolaylik olsun diye tek seferde adetin değiştiğini var sayarak orucumuzu bozabiliriz . Ebû yusufun fetvasını esas alırız yani.
onlarad takılıyorlardı alay konusu yaptılar beni öyle işte...Hulusum kadina bisi demeden once sizin evdekilere demek lazim...
oluruz elbet millet çatır çatır zayıflıyor... bizim ne eksiğimiz var onlardan...fazlamız bile var:))))Çok teşekkür ederim canım, burası çok motivasyon oluyor bana. Sen de yoğnmuşsun ama mümkün olduğunca gel lütfen, gözümüz arıyor. İnşaAllah dediğin gibi, hep beraber incecik olalım :)
Veririm veririm.dünkü önceki günkü koşu dan dolayı bacaklarım nasıl ağrıyor bilemezsin. Bildirimi bugün mu yapcem acaba.yarin mı. Yarın arkadaşım da kalmış olucam baskülü tasimiyim bugün iftara gitmeden tartiliyim. Ama su konuda haklısın. Bu aldıklarımi geri alırım. BenNerede kalmamış ya keşke verecek kilom kalmasa da tek derdim o olsa
Önemli olan sadece kalori değil ne içerdiği bünyenin onu nasıl sindirdiği bunlara da dikkat etmek lazım canım :)
Ben kaptan yardımcısı olduğumdan beri kimse yorum yapmıyor niye anlamış değilimBiz senden örnek alıyoruz ondan yorum yapmıyoruz
Soğan suyu adet söktürür ona göre iç canım. Bir de seni etkilemez bekarsın biliyorum ama şimdi biri görür de o da ödemi gitsin diye dener diye diyorum internette yazanlara göre ben çok anlamam ama düşüğe yol açabilirmiş ona göre dikkatli içilmesi gerekirmiş.
Sen böyle biraz zor mezun olursun kuzum :) Yaptığın onca sporu bıraktığın içinde biraz kilon geri gelicek zaten üstüne bir de böyle beslenirsen işin zooor
Önemli olan cuma günü yaptığımız bildirim değil mi biz ekmek yiyoruz ama yemeyenler kadar hatta bazen daha çok kilo veriyoruzAma şu çok yeme işi cidden sinir bozucu, ya yazıyorum ama sayfa sayfa herkes kızıyor bu kadar niye yedin diye ama aslında onları yemem çok normal biliyorum, bazen anlatması da çok yoruyor insanı herkesin doğruları farklı diğerini kabul etmek istemiyor.
İşte buuuu en sevdiğimÇok soğuğumdur insanlara göre ama o kadar çok şey kazanıyorumki bununla uzak durman gerekene yakın olmayacaksın
Yaaa bana torpiiil yollaBir kere yedim arkadaşım İzmirden getirmişti sırf bir kez daha yemek için gitmeyi düşünüyorum
Ben asla uyuyamam ya hiç korkmuyor musunValla çıldırırım bazı aptal korku filmleri olur ya korkunçbile değil ben onları bile izleyemem
Yaseminim durum disardan bakilinca oyle gorunuyor haklisinslm kızlar
dikkatimi çekti sadece fikrimi söylemek istedim hande hanım daha önce burda yarışmışsımız ve kuralları biliyorsunuz 1ay önce geldiğinizdede size herkes iyi niyetle gelin menü paylaşın 3hafta listede olacaksınız yazdı ama siz tuturdunuz illada liste buna anlam veremedim nereye hangi takıma giderseniz deneme
sureniz olmayacak mı eski uyelere öyle bir jltumasyonmu var bilemedim bu düşüncenizi açıkçası bencilce buldum .
Hulyacim iki adetin arası en az 15 gün olmak zorunda. Bu 15 gün geçtikten sonra gördüğümüz bir damla lekelenmesi bile adet olduğu anlamına gelir. O yüzden senin adetin in başlangıcı dün idi mesela. Adetin yoğunlaştığı zamana itibar olunmaz. Adetin başlangıcı ilk gördüğümüz andır.
aeben canım arkadaşının mevzuyu da aynı. 15 gün temiz kaldıktan sonra adet günleri içindeki ilk lekelenmesi adetin in başlangıcı demektir 5 6 gün lekelenme şeklinde de olsa adetten sayılır sonraki yoğun günler de on güne kadar adetten sayılır. On günden sonrası özürdür. Düzenli adeti her ay diyelim ki 7 gun idi o zaman 7. Günden sonra guslunu alır ibadetlerini yapmaya devam eder sürekli bu şekilde suruyorsa. Ama böyle kişilerin mutlaka tedavi olması gerekir bi problem olduğunun işaretidir çünkü
Canım başka mezhep değil imamı Azam in iki öğrencisi ebu yusuf ile İmam muhammedE biz Hanefi mezhebindeyiz, nasıl uyuyoruz başka mezhebe? Mesela seferiyken namazları cem etme olayını şafiler yapabiliyor. Hanefi olup da yapmak için şafi mezhebinin bütün esaslarını bilmek gerekiyormuş. Ebu yusufa uymak için de öyle bişey mi gerekli?
amanın kızlar...çok kötü örnek oldum size... yönlendirmiş gibi bir şey ettim toplumun küçük bir kısmınada olsa zarar verdim sanki....Allahım yaaa.aklını yemiş olmalı insan bunları izlemek için. .İnan ben yazdığını okuyunca dehşet é kapilldim
Hay allahimaeben abla orda kabul edilirsem eğer yer değişikliği yapıp diğer takımı yarıda bırakmak istemem ama
önceliğim bu takımdıHay allahimhande sen iyi olda nerde olursan ol yafff
Not hulya kiz tamda 9. Takimi buldun ha en disli rakibimiz simdi handenin sayesine dereceler gidecek elimizden tuhhh
Ay çok sıkıntılı oluyor bu adet süresinin uzaması, gününün farklı olması durumu. Teşekkür ederiz bilgiler içinCanım başka mezhep değil imamı Azam in iki öğrencisi ebu yusuf ile İmam muhammed
onlar da Hanefi mezhebinden.
Yani biz Hanefi mezhebindeniz diyoruz ama aslında uygulamalarimiz sadece imamı Azam in görüşleri değil
bazen ebu yusuf a uyarı bazen imam muhammede uyuyoruz
Şimdi araştırdım da bir kadın hastalığı sebebiyle adet düzeni bozulmussa eski günlerine itibar olunurmus yani sprial sebebiyle adet düzeni bozulduğuna göre sprial takmaya önceki günlerine göre adetii n hesaplar. Vaize hanımın dediği de doğru bir ölçüde. Ama kaynaklarda yazan adet kanının gelmesiyle adet başlar şeklinde.Firuzem aynini bizde soyledik hatta bir kac ay oylede yapti fakat temiz gunlerde namaz kilmayip yogun adetli gunlerinde namaz kilmak arkadasin icine sinmedi..
Bizde en kisa zamanda detavi olmasini onerdik.
Boyle baska arkadas da var ya onun spralide yok...
Hamdolsun gunumuz belli kafamiz rahat zor durum.
Deli kizzzönceliğim bu takımdı
ancak hayırlısı 9. takım olur belki
dediğim gibi orada kabul görürsem yarıda bırakmam
rakip oluyoruz kızzz
rekabet iyidir benim için
ama abla orası bura gibi pek aktif değil sankiDeli kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?