Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar balkonda oturuyorum ya dışardan nasıl mis gibı poğaça kömbe kokusu geliyor. Oy aciktim.sanırsam. 4 te uyandığım halde.. Sabahtan uyananlar nasıl tutuyor masallllaaaaahhhh yaa
Sabah 7 den beri uyanığım 4 te kalkmışsın. acıkmamışsındır sen, sana öyle gelmiştir :)))

Yoğun olarak gelmeye başladığı zaman regl başlamış oluyor...mesela birçok kadında yumurtlama döneminde de lekelenme olur...yani regli bittikten 1 hafta 10 gün sonra ...lekelenmeden 1 hafta sonra asıl regli başlar yoğun olarak...herkes kendi vücudunu bilir ya hani der ki bu lekelenmeden sonra 10 gün gelmeyecek..o arada abdestini alır ibadetini yapar...benim demek istediğim o Aebenim...benim gece oldu 2 gibi...sonra bugün 2 ye kadar temizdi...o arada gece abdestimi aldım namazımı kıldım...Allah kabul eder yada etmez bilemem tabi...

Hande daha bizi cokkk arayacaksin hi ,demek gelmem ha
Kiz millet bizim takima hucum ediyo sen gidiyon listeyse liste sopaysa hemen getireyim

Arkadaşlar bundan tam 22 yıl önce kendini dindar olarak gören yobazlar tarafından tam 35 can yanarak öldürüldüler..Hepsine gani gani rahmet olsun...Dualarımızı esirgemeyelim bugün...

Kararmış yüreğin hiç ışığı olmaz,
Bilmez misin ki türküler yanmaz....
Günü gelir sanma hesap sorulmaz,
Dayanır kapına Pir Sultan ölmez...

Yani hulyam bu konudaki fetva belli firuzem aydinlatir seni .
Karisik durumlar ...

beni almayan sizsiniz yaaaaa
ama diğer takımı kobay gibi kullanmakta hoş olmaz
ben yakıstıramam kendime açıkcası
Kuzum biz sana diğer takımı kobay gibi kullan demiyoruz ki buradan devam etmek istersen böyle bir alternatifin var onu demek istedik...Sen istediğin kiloya inip mezun ol da ha 7.takım ha 9.takım farketmez bizler için :) Amacın önemli..

Yani hulyam bu konudaki fetva belli firuzem aydinlatir seni .
Karisik durumlar ...
aeben abla alındım 9. takıma
sevgili rakip takımım( çok kötüyüm ben yaaa) sağlıklı kilo vermeler
yarın başlıyorum diyete

aldılar hülya 9. takıma beni
bakalım hakkımda hayırlısı

Ay bu adet işleri çok karışık.

Tam hükmü buldum aebenim.
111. Hüküm
2. Paragraf
Bir kadın normal adetinden önce kan görmeye başlarsa adetten sayılır ama bunların tamamı on günü geçerse sadece adet günleri regl olur diyo. Yani arkadaşının sprial taktirmadan önceki hali gibi hesaplanacak diğer günleri Özür sayacak.

evet işte benim demek istediğimde bu...zaten hangisi regl hangisi özür ayırt edebiliyoruz...Ama normal değil muhakkak doktora gitmesi gerek bu durumda olanların...Adet dışı kanamalar miyom ,rahim duvarı kanaması olabiliyor ve ilerde ciddi hastalıklara davetiye çıkartıyor..

Ne güzel yazmışsın ablam benim .. Allah rahmet eylesin her birine. Bu acıyı yaşatan ve destekleyenlerinde Allah cezalarını versin ettiklerini çeksinler inşallah.

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 siyah zeytin
1 sb portakal suyu

Öğle:
3-4 kaşık kadar makarna
3 kayısı
6 kiraz

Akşam:
3 kepçe mercimek çorbası
2 kayısı

Su: 2,5 l oldu 3 e tamamlayacağım.
Spor: 30 dk zumba , Leslie ile 1 mile

Öğlen makarna yememin sebei taze fasulye koydum tabağıma ama kılçıklı çıktı midem almadı ve tek yemek o vardı hazırda başka bir şey yapmaya üşendim

2 saat sonra da 1 tane haşlanmış mısır yiyeceğim wc ye yardımcı olsun diye aldım.

Rabbim bir daha milletimize böyle acilar yaşatmasin.

firuzeew Eminem bende şimdi bendeki islam ilmihalinden okuyorum karışık dediğin gibi...her mezhepte farklı...olay şu 10 gün kuralı var..yani 3 gün kan geldi 2gün gelmedi sonra 5 gün geldi tamamı adet sayılıyor..10 günü geçince gelen fazla kan istihaze(illet)kanı oluyor...Abdest alıp ibadet yapabilir..ancak tam 13 maddede açıklanmış...şöyle olursa böyle olursa diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…