Sabah 7 den beri uyanığımKızlar balkonda oturuyorum ya dışardan nasıl mis gibı poğaça kömbe kokusu geliyor. Oy aciktim.sanırsam. 4 te uyandığım halde.. Sabahtan uyananlar nasıl tutuyor masallllaaaaahhhh yaa
Ah sagol ablamHicc belli olmuyo kozam masallah sanayasini demesen ben 20 ustu derim sana .
Yoğun olarak gelmeye başladığı zaman regl başlamış oluyor...mesela birçok kadında yumurtlama döneminde de lekelenme olur...yani regli bittikten 1 hafta 10 gün sonra ...lekelenmeden 1 hafta sonra asıl regli başlar yoğun olarak...herkes kendi vücudunu bilir ya hani der ki bu lekelenmeden sonra 10 gün gelmeyecek..o arada abdestini alır ibadetini yapar...benim demek istediğim o Aebenim...benim gece oldu 2 gibi...sonra bugün 2 ye kadar temizdi...o arada gece abdestimi aldım namazımı kıldım...Allah kabul eder yada etmez bilemem tabi...Hulya bacim normalden en ufak bir renk degisikligi firuzenin dedigi gibi 15 gunluk temizlik sonrasinda regle tabiyani sen 2 gun once regl olmussun say bacim .
O 10 gun icinde reglin bitmis gibi gorulup akinti bembeyaz bile olsa, takip eden gunlerde reglin tekrar gelse . O 10 gun icindeki dönem regl sayilir ...
Bize soyle ornek verirlerdi . Bir butun elma; yarisi kirmizi ,yarisi acik renkli ama sonucta bir butun elma.
Kustum ben sana sen hemen orali oldun rakip makip Dil cikaran simileyama abla orası bura gibi pek aktif değil sanki
yada ben size fazla alıştım
aaaaaaaaaaaKustum ben sana sen hemen orali oldun rakip makip Dil cikaran similey
beni almayan sizsiniz yaaaaaHande daha bizi cokkk arayacaksin hi ,demek gelmem ha
Kiz millet bizim takima hucum ediyo sen gidiyon listeyse liste sopaysa hemen getireyim
Yani hulyam bu konudaki fetva belliYoğun olarak gelmeye başladığı zaman regl başlamış oluyor...mesela birçok kadında yumurtlama döneminde de lekelenme olur...yani regli bittikten 1 hafta 10 gün sonra ...lekelenmeden 1 hafta sonra asıl regli başlar yoğun olarak...herkes kendi vücudunu bilir ya hani der ki bu lekelenmeden sonra 10 gün
gelmeyecek..o arada abdestini alır ibadetini yapar...benim demek istediğim o Aebenim...benim gece oldu 2 gibi...sonra bugün 2 ye kadar
temizdi...o arada gece abdestimi aldım namazımı kıldım...Allah kabul eder yada etmez bilemem tabi...
Kuzum biz sana diğer takımı kobay gibi kullan demiyoruz ki buradan devam etmek istersen böyle bir alternatifin var onu demek istedik...Sen istediğin kiloya inip mezun ol da ha 7.takım ha 9.takım farketmez bizler için :) Amacın önemli..beni almayan sizsiniz yaaaaa
ama diğer takımı kobay gibi kullanmakta hoş olmaz
ben yakıstıramam kendime açıkcası
aeben abla alındım 9. takımaYani hulyam bu konudaki fetva bellifiruzem aydinlatir seni .
Karisik durumlar ...
aldılar hülya 9. takıma beniKuzum biz sana diğer takımı kobay gibi kullan demiyoruz ki buradan devam etmek istersen böyle bir alternatifin var onu demek istedik...Sen istediğin kiloya inip mezun ol da ha 7.takım ha 9.takım farketmez bizler için :) Amacın önemli..
aeben senin takımın mı var, hangisi ?Yani hulyam bu konudaki fetva bellifiruzem aydinlatir seni .
Karisik durumlar ...
evet işte benim demek istediğimde bu...zaten hangisi regl hangisi özür ayırt edebiliyoruz...Ama normal değil muhakkak doktora gitmesi gerek bu durumda olanların...Adet dışı kanamalar miyom ,rahim duvarı kanaması olabiliyor ve ilerde ciddi hastalıklara davetiye çıkartıyor..Eki Görüntüle 1571523 Ay bu adet işleri çok karışık.
Tam hükmü buldum aebenim.
111. Hüküm
2. Paragraf
Bir kadın normal adetinden önce kan görmeye başlarsa adetten sayılır ama bunların tamamı on günü geçerse sadece adet günleri regl olur diyo. Yani arkadaşının sprial taktirmadan önceki hali gibi hesaplanacak diğer günleri Özür sayacak.
Arkadaşlar bundan tam 22 yıl önce kendini dindar olarak gören yobazlar tarafından tam 35 can yanarak öldürüldüler..Hepsine gani gani rahmet olsun...Dualarımızı esirgemeyelim bugün...
Kararmış yüreğin hiç ışığı olmaz,
Bilmez misin ki türküler yanmaz....
Günü gelir sanma hesap sorulmaz,
Dayanır kapına Pir Sultan ölmez...
Rabbim bir daha milletimize böyle acilar yaşatmasin.Arkadaşlar bundan tam 22 yıl önce kendini dindar olarak gören yobazlar tarafından tam 35 can yanarak öldürüldüler..Hepsine gani gani rahmet olsun...Dualarımızı esirgemeyelim bugün...
Kararmış yüreğin hiç ışığı olmaz,
Bilmez misin ki türküler yanmaz....
Günü gelir sanma hesap sorulmaz,
Dayanır kapına Pir Sultan ölmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?