En iyisi bilen hocalardan öğrenmek dimi, iyi ki büyük hocalarımız var. Bu arada zulüm kim tarafından ne için yapılırsa yapılsın zulümdür. Allah mutlaka hesabını soracaktır...firuzeew Eminem bende şimdi bendeki islam ilmihalinden okuyorum karışık dediğin gibi...her mezhepte farklı...olay şu 10 gün kuralı var..yani 3 gün kan geldi 2gün gelmedi sonra 5 gün geldi tamamı adet sayılıyor..10 günü geçince gelen fazla kan istihaze(illet)kanı oluyor...Abdest alıp ibadet yapabilir..ancak tam 13 maddede açıklanmış...şöyle olursa böyle olursa diye..
Evet canım öyle ama incelikleri var.firuzeew Eminem bende şimdi bendeki islam ilmihalinden okuyorum karışık dediğin gibi...her mezhepte farklı...olay şu 10 gün kuralı var..yani 3 gün kan geldi 2gün gelmedi sonra 5 gün geldi tamamı adet sayılıyor..10 günü geçince gelen fazla kan istihaze(illet)kanı oluyor...Abdest alıp ibadet yapabilir..ancak tam 13 maddede açıklanmış...şöyle olursa böyle olursa diye..
Evet canım iyi ki bilen hocalarimiz var.En iyisi bilen hocalardan öğrenmek dimi, iyi ki büyük hocalarımız var. Bu arada zulüm kim tarafından ne için yapılırsa yapılsın zulümdür. Allah mutlaka hesabını soracaktır...
3 haftada 4 kg çok güzel maşallah@hırsızıvorones kızlar 95. 8 olmuşum. Küsuratı var tabi ama inşallah yarına azalır. 3 haftada 4. 1 kilo olmuş şükür
tabi ki canım ilmihallerde o hocaların yazdığı neşriyatlar...En iyisi bilen hocalardan öğrenmek dimi, iyi ki büyük hocalarımız var. Bu arada zulüm kim tarafından ne için yapılırsa yapılsın zulümdür. Allah mutlaka hesabını soracaktır...
evet öyle Eminem ama benim gece..dün tuttuğum orucu etkilemiyor...Evet canım öyle ama incelikleri var.
Adetin başlangıcı vs sorun. Ama bilmemiz gereken en az temiz kalmamış gereken süre 15 gün. Bu günden sonra görülen lekelenme ler adet olabilir. Bunun için lekeyi gördüğümüz andan itibaren regl sayiliyoruz. Diyelim ki bu lekelenme lerle birlikte adetin süresi 10 günü geçiyor o zaman lekelenmeleri adetten saymiyoruz. Özür kanı olarak değerlendiriyoruz. Ama 10 günden az olursa hepsi adetten sayılır.
O yüzden senin dünkü gördüğün de adet sayılır.
Yok silmicem sonuçta yüzüm görünmüyorFeraceli gördümm bdv de canım belki silersin diye alıntılamadım :)Valla hiç 80 durmuyosun başka bi tartıya daha çık bence :)
65 falan kız ne 80 iYok silmicem sonuçta yüzüm görünmüyor
Yani gene 75 gösteriyorumdur yarın görecez
Şakacışakacı
Boyda görende selvi sanatçr sendeBoy kaldırıyor demek ki kız cidden 80 gözükmüyosun
Olabilir bilemiyorum benden uzunsun işte bana uzun oBoyda görende selvi sanatçr sendesanırım spor dan yıllardır spor yapıyorum çünkü
İyi dimi, teşekkür ederim :) bende mutlu oldum valla düşününce. Eğer ayda 5 kilo verirsem 5 ayda yani kışa kadar istediğim kiloda olurum inşallah inşallah :)3 haftada 4 kg çok güzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?