Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar,

yarım saate evden çıkıcam inşallah, Belki beni İzmir Ayy menüm bugün hiç iyi olmadı yaa Neyse artık

Sahur: 2 kayısı+ enerji deposu (1 brdk süt+1.5 ymk kasıgı yulaf kepeği+2 ceviz+1 muz)

Öğlen: 1 tabak patlıcan oturtma+1 kase cacık+1 küçük dlm kepek ekmeği+ yarım dilim karpuz

Akşam: 1 brdk süt+1 muz+tarçınlı karışım+ dünden yarım kase kalan sütlü incir sogurtma(şekersiz)

Olmadı olmadı biliyorum, şeker yüklemesi oldu hemde muz 2 defa oldu. Imm bugünlük böyle olsun, İzmir'de mümkün oldugunda dikkat edicem, ama zaten zayıflamıssın ye demelerine ne kadar karşı koyabilirsem

Owwww çok iyi yaaa yarına azalır bugün hafif bişiler ye aksama spor falan . Çok iyi gidiyorsun

kaçaklar birinci olacak gibi bir his var ya içimde hadi hayırlısı

Voroness seni yakalamışken biraz spor muhabbeti yapayım neler yapıyorsun ya da yaptın spor olarak ?

Patlıcan oturtmayı ben diyete uygun bulmuyorum pek yağlı geliyor bana
Muzzzz 2 kez muz olmamalı hemde muz akşam değil gündüz tüketilmeli selinimm
Bir de akşama keşke yemek yeseydin düzensiz olmuş biraz menün

Hadi İzmir e koşarak git erit bunları

Bu arada sabah geç kaldım diye tartılamadım ha birde sahuır yapıp yatmıştım, bu hafta vucudum da şaşırdı iyice, yarın sabah tekrar tartılırım, muhtemelen tartı kaynaklı fark olmaz. Gerçi bu akşamdan sonra kesin artı çıkarım ama neyse

kaçaklar birinci olacak gibi bir his var ya içimde hadi hayırlısı

Voroness seni yakalamışken biraz spor muhabbeti yapayım neler yapıyorsun ya da yaptın spor olarak ?
Kuzum.ben deli gibi bisiklet sürdüm. Günlük yürüyüş de oluyordu. Ama öyle egzersiz Video plates hiccc yapmadım. .dünden beri de koşu yapiyorum tabi dalak mi ne şişiyor kesiliyorm yürüyorm sonra da

İnşallah artı çıkmazsın bakalım sabah ola hayrola bende artı çıkmayacağım ama 200 gram anca verdim sanırım

Evet canım oturtmayı bende çok tercih etmiyorum ama iş yerinde çıkınca mecbura kalıyorum. Akşamda hiç istemedim yemek falan, kolaya kaçtım Muzu eritirim ya havaalanında yürür dururum

Kuzum.ben deli gibi bisiklet sürdüm. Günlük yürüyüş de oluyordu. Ama öyle egzersiz Video plates hiccc yapmadım. .dünden beri de koşu yapiyorum tabi dalak mi ne şişiyor kesiliyorm yürüyorm sonra da

Koşu mahvediyor ya ben yapamıyorum koşu moşu valla
Bisiklet de basen yapıyor diyolla Korkuyorum ben bisiklet sürmeye

Kızlar benim tartım bozulduu
Allah tan evde yedeğim vardı bu analizli ama beni analiz etmiyo fazla kilo diyo o Yüzden emektarını kullanıyordum şimdi ben bugün eski tartımla güç bela tartıldım -600 geldi ama kilomu yeni tartıma göre yapacam haftaya demi

Kız bugünkü menün de ne var. Gayet iyi. Kilonu da merak ettim.simdi. Ben de şimdi arkadasa davetliyimm çıkıyorum yola deli gibi yemek yemeye çok aciktim

Yeni tartıya göre ama sanırım yeni tartıyla ilgili bi durum vardı aradaki farkla ilgili tam bilmiyorum ama bilen varsa açıklık getirir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…