Owwww çok iyi yaaa yarına azalır bugün hafif bişiler ye aksama spor falan . Çok iyi gidiyorsun@hırsızıvorones kızlar 95. 8 olmuşum. Küsuratı var tabi ama inşallah yarına azalır. 3 haftada 4. 1 kilo olmuş şükür
İnşallah İnşalllaaahhhİyi dimi, teşekkür ederim :) bende mutlu oldum valla düşününce. Eğer ayda 5 kilo verirsem 5 ayda yani kışa kadar istediğim kiloda olurum inşallah inşallah :)
Owwww çok iyi yaaa yarına azalır bugün hafif bişiler ye aksama spor falan . Çok iyi gidiyorsun
canım bencede çok incesın hiç 80 li gibi görünmüyorsunAz önce çektim :)Eki Görüntüle 1571606
Selam kızlar,
yarım saate evden çıkıcam inşallah, Belki beni İzmirAyy menüm bugün hiç iyi olmadı yaa Neyse artık
Sahur: 2 kayısı+ enerji deposu (1 brdk süt+1.5 ymk kasıgı yulaf kepeği+2 ceviz+1 muz)
Öğlen: 1 tabak patlıcan oturtma+1 kase cacık+1 küçük dlm kepek ekmeği+ yarım dilim karpuz
Akşam: 1 brdk süt+1 muz+tarçınlı karışım+ dünden yarım kase kalan sütlü incir sogurtma(şekersiz)
Olmadı olmadı biliyorum, şeker yüklemesi oldu hemde muz 2 defa oldu. Imm bugünlük böyle olsun, İzmir'de mümkün oldugunda dikkat edicem, ama zaten zayıflamıssın ye demelerine ne kadar karşı koyabilirsem
Teşekkür ederim ablam :)canım bencede çok incesın hiç 80 li gibi görünmüyorsun
Kuzum.ben deli gibi bisiklet sürdüm. Günlük yürüyüş de oluyordu. Ama öyle egzersiz Video plates hiccc yapmadım. .dünden beri de koşu yapiyorum tabi dalak mi ne şişiyor kesiliyorm yürüyorm sonra dakaçaklar birinci olacak gibi bir his var ya içimde hadi hayırlısı
Voroness seni yakalamışken biraz spor muhabbeti yapayım neler yapıyorsun ya da yaptın spor olarak ?
Bu arada sabah geç kaldım diye tartılamadım ha birde sahuır yapıp yatmıştım, bu hafta vucudum da şaşırdı iyice, yarın sabah tekrar tartılırım, muhtemelen tartı kaynaklı fark olmaz. Gerçi bu akşamdan sonra kesin artı çıkarım ama neyse
Patlıcan oturtmayı ben diyete uygun bulmuyorum pek yağlı geliyor bana
Muzzzz 2 kez muz olmamalı hemde muz akşam değil gündüz tüketilmeli selinimm
Bir de akşama keşke yemek yeseydin düzensiz olmuş biraz menün
Hadi İzmir e koşarak git erit bunları
Kuzum.ben deli gibi bisiklet sürdüm. Günlük yürüyüş de oluyordu. Ama öyle egzersiz Video plates hiccc yapmadım. .dünden beri de koşu yapiyorum tabi dalak mi ne şişiyor kesiliyorm yürüyorm sonra da
hanımlar yarın kilo bildirimlerrini kaçta yapacaz
Kız bugünkü menün de ne var. Gayet iyi. Kilonu da merak ettim.simdi. Ben de şimdi arkadasa davetliyimm çıkıyorum yola deli gibi yemek yemeyeBu arada sabah geç kaldım diye tartılamadım ha birde sahuır yapıp yatmıştım, bu hafta vucudum da şaşırdı iyice, yarın sabah tekrar tartılırım, muhtemelen tartı kaynaklı fark olmaz. Gerçi bu akşamdan sonra kesin artı çıkarım ama neyse
Evet canım oturtmayı bende çok tercih etmiyorum ama iş yerinde çıkınca mecbura kalıyorum. Akşamda hiç istemedim yemek falan, kolaya kaçtımMuzu eritirim ya havaalanında yürür dururum
hanımlar yarın kilo bildirimlerrini kaçta yapacaz
Kızlar benim tartım bozulduu
Allah tan evde yedeğim vardı bu analizli ama beni analiz etmiyo fazla kilo diyo o Yüzden emektarını kullanıyordum şimdi ben bugün eski tartımla güç bela tartıldım -600 geldi ama kilomu yeni tartıma göre yapacam haftaya demi
Aynen çok yoruyor. Bugün bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam. Valla bildiğim o ki. Ter atacaksin sipir sipir yoksa gitmiyor kilolarKoşu mahvediyor ya ben yapamıyorum koşu moşu valla
Bisiklet de basen yapıyor diyollaKorkuyorum ben bisiklet sürmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?