- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Kız bugünkü menün de ne var. Gayet iyi. Kilonu da merak ettim.simdi. Ben de şimdi arkadasa davetliyimm çıkıyorum yola deli gibi yemek yemeyeçok aciktim
Bende zumbaya sardım dans edip duruyorum evde jilian denedim bana zor geldi açıkcası yapanlara helal olsun dedim çıktımAynen çok yoruyor. Bugün bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam. Valla bildiğim o ki. Ter atacaksin sipir sipir yoksa gitmiyor kilolar
Tum takimlar benim akrebim bilnezmisin 8 senedir bacimaeben senin takımın mı var, hangisi ?
Hay Allah razi olsun firuzem .Eki Görüntüle 1571523 Ay bu adet işleri çok karışık.
Tam hükmü buldum aebenim.
111. Hüküm
2. Paragraf
Bir kadın normal adetinden önce kan görmeye başlarsa adetten sayılır ama bunların tamamı on günü geçerse sadece adet günleri regl olur diyo. Yani
arkadaşının sprial taktirmadan önceki hali gibi hesaplanacak diğer günleri Özür sayacak.
Hayır Selinim tartılabilme durumu varsa cuma akşam 6 da..yoksa perşembe iftardan önce @fatmanurkayaOruçluysan şimdi yap ablam, değilsen sabah aç karna tartıl. Ve eğerki oruçlu değilsen perşembe akşamları yemek yemeyi 5 de bırakıyoruz ve 10 dan sonra su bile içmiyoruz
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 siyah zeytin
1 sb portakal suyu
Öğle:
3-4 kaşık kadar makarna
3 kayısı
6 kiraz
Akşam:
3 kepçe mercimek çorbası
2 kayısı
Su: 2,5 l oldu 3 e tamamlayacağım.
Spor: 30 dk zumba , Leslie ile 1 mile
Öğlen makarna yememin sebei taze fasulye koydum tabağıma ama kılçıklı çıktı midem almadı ve tek yemek o vardı hazırda başka bir şey yapmaya üşendim
2 saat sonra da 1 tane haşlanmış mısır yiyeceğim wc ye yardımcı olsun diye aldım.
Kiz drakula cok karbon yemissin bari aksam misir yeme baya cisdir kendileri
Helede tarti oncesi.
Kurallar geregi 12 ye kadar fatmacim . Ama ramazan dolasiyle oruc olanlarin 17 de kadarda bildire bilirler ( sadece ramazanda )hanımlar yarın kilo bildirimlerrini kaçta yapacaz
Bu suprize yenir hulya afiyet olsunMenüm
Sahurda yememiştim...
17:00 5 tane sarma
19:00 şu dönemimde en Sevdiğim tatlıyı alarak bana sürpriz yapan sevgili eşim Sağolsun..1,5 halka Tatlısı
Menüm
Sahurda yememiştim...
17:00 5 tane sarma
19:00 şu dönemimde en Sevdiğim tatlıyı alarak bana sürpriz yapan sevgili eşim Sağolsun..1,5 halka Tatlısı
Haa bide pideden tırtıkladım azcıkkk...
Dün gece 30 dakika spor Yaptım.
Aebenim çıkamadım Oruç modundan..,bol bol Çay kahve içtim.,,Bu suprize yenir hulya afiyet olsun
Ama ac sin AC bisi yememissin
Abla başka bir şey yemedin mi
Abla aç kalmışsın hiç bir şey yok ki menünde
Benim Yazları iştahım çok olmaz kışın mahsülü bu kilolar :)
Menü bildirimim:
Kahvaltı:
1 porsiyon kavun
domates
salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
Ara:
2 mürdüm eriği
Öğlen:
1 dilim karpuz
4 kiraz
Akşam:
domatesli yeşil mercimek salatası
1 kepçe yoğurt
Su: 2 litre içtim. Uyuyana kadar 1 litre daha içerim.
Spor: Birazdan 1 saat yürürüm sonrasında da 20 dk kalça basen egzersizleri.
Canım ben bilerek böyle beslendim bu hafta. Çok ödem vardı vücudumda. Sadece meyve ve sebze yedim. Yarına kadar böyle devam edecem. Yavaş yavaş ekliyorum ekmekle bakliyatı. Midemi dinlendiriyorum. Rahatsızlığım var da ondanGelsin şekerler gelsin şekerlerr hep şeker almışsın ama sende hep meyve yemişsin bugün takım hep meyve yemiş başka da bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?