Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen çok yoruyor. Bugün bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam. Valla bildiğim o ki. Ter atacaksin sipir sipir yoksa gitmiyor kilolar
Bende zumbaya sardım dans edip duruyorum evde jilian denedim bana zor geldi açıkcası yapanlara helal olsun dedim çıktım

Hay Allah razi olsun firuzem .
2. Paragraf gayet net aciklamis . Ana kanama regl oncesi ozur .

Oruçluysan şimdi yap ablam, değilsen sabah aç karna tartıl. Ve eğerki oruçlu değilsen perşembe akşamları yemek yemeyi 5 de bırakıyoruz ve 10 dan sonra su bile içmiyoruz
Hayır Selinim tartılabilme durumu varsa cuma akşam 6 da..yoksa perşembe iftardan önce @fatmanurkaya

Kiz drakula cok karbon yemissin bari aksam misir yeme baya cisdir kendileri
Helede tarti oncesi .

Haa bide pideden tırtıkladım azcıkkk...

Dün gece 30 dakika spor Yaptım.

Menü bildirimim:

Kahvaltı:
1 porsiyon kavun
domates
salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

Ara:
2 mürdüm eriği

Öğlen:
1 dilim karpuz
4 kiraz

Akşam:
domatesli yeşil mercimek salatası
1 kepçe yoğurt

Su: 2 litre içtim. Uyuyana kadar 1 litre daha içerim.
Spor: Birazdan 1 saat yürürüm sonrasında da 20 dk kalça basen egzersizleri.

Gelsin şekerler gelsin şekerlerr hep şeker almışsın ama sende hep meyve yemişsin bugün takım hep meyve yemiş başka da bir şey yok

Gelsin şekerler gelsin şekerlerr hep şeker almışsın ama sende hep meyve yemişsin bugün takım hep meyve yemiş başka da bir şey yok
Canım ben bilerek böyle beslendim bu hafta. Çok ödem vardı vücudumda. Sadece meyve ve sebze yedim. Yarına kadar böyle devam edecem. Yavaş yavaş ekliyorum ekmekle bakliyatı. Midemi dinlendiriyorum. Rahatsızlığım var da ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…