- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
canım hiç boşuna üzülme meyveli ağacı taşlarlarKizlar bi araştıraym bakalım zayıflama topiklerini dedim neler okudum neler ..
Biz çok hirsliymisizz
Cumalari biz yuzdemizi yazana kadar bekleyenler var son dk kesin birinci olacaklar diye dusunenler var bunlar guzel seylerrr
amaaaaa gelin gorunki takimimizda kac kisi hasta ne hastası bunu bile bilen hemde bu durumu kendi takiminda yedinci takim hastaliktan kiriliyo diye yazabilenler var son olayda kisi sinirlamasi olayinda kendi kaptanina yedinci takima lafi koymussun diye yazabilenler var simdi mecburen bilgisayardan kalktim ama daha bakacagim ve boyle seyleri de ortaya cikarip bizim arkadasimizin hastaligi mi seni mutlu etti diye soracagim hem uzuldum hem sinirlendim ablalarim su an telefondan yazıyorum paylasmak istedim bi akil verin_AYNURA_ yasom7272 ve diger ablalarim arkadaslarim ...
Kizlar bi araştıraym bakalım zayıflama topiklerini dedim neler okudum neler ..
Biz çok hirsliymisizz
Cumalari biz yuzdemizi yazana kadar bekleyenler var son dk kesin birinci olacaklar diye dusunenler var bunlar guzel seylerrr
amaaaaa gelin gorunki takimimizda kac kisi hasta ne hastası bunu bile bilen hemde bu durumu kendi takiminda yedinci takim hastaliktan kiriliyo diye yazabilenler var son olayda kisi sinirlamasi olayinda kendi kaptanina yedinci takima lafi koymussun diye yazabilenler var simdi mecburen bilgisayardan kalktim ama daha bakacagim ve boyle seyleri de ortaya cikarip bizim arkadasimizin hastaligi mi seni mutlu etti diye soracagim hem uzuldum hem sinirlendim ablalarim su an telefondan yazıyorum paylasmak istedim bi akil verin_AYNURA_ yasom7272 ve diger ablalarim arkadaslarim ...
Evet kuzum bugün spor yapıcam debbie diye bişey varmış ona bakıcam.. Akşam da az yedim yazayım menümü hattaOwwww çok iyi yaaa yarına azalır bugün hafif bişiler ye aksama spor falan . Çok iyi gidiyorsun
Bende bi o tatlıyı yiyemiyorum alerjim var onaMenüm
Sahurda yememiştim...
17:00 5 tane sarma
19:00 şu dönemimde en Sevdiğim tatlıyı alarak bana sürpriz yapan sevgili eşim Sağolsun..1,5 halka Tatlısı
iyi akşamlar 7.takımın güzelleri bakalım bugünki menümü beğenecekmisiniz
sabah yiyemedim
öğle
yarım lahmacun
1kase yoğurt
2 dlm kep ekmek
domates
1tabak sebze yemeği
akşam
patlıcan kebebı 4 köfte 3 patlıcan
1 br ayran
salata
1dlm k ekmeği
1 kase mercimek çorbası
saat 18 sonra kuralın uyamadım bizimkiler iftar ederken yiyebildim regli olmasaydım yarın çok güzel bir sonuç bekliyordu yinede eksi olcağımı sanıyorum fakat haftaya inşaalah 13 lü rakamlardan kurtulurum hepinize selamlar sevgiler
Canım benim naçizane yorumum boşver hatta bi de şarkı soyle ' kisssskaaaananlar catlasin kıskanan lar çatlasin'
Kizlar bi araştıraym bakalım zayıflama topiklerini dedim neler okudum neler ..
Biz çok hirsliymisizz
Menüm
Sahurda yememiştim...
17:00 5 tane sarma
19:00 şu dönemimde en Sevdiğim tatlıyı alarak bana sürpriz yapan sevgili eşim Sağolsun..1,5 halka Tatlısı
Ben yerimmmmm...cok yemedimki her 1den bi tane..kekden 1dilimHem ben ona bi daha yeme demiştim hangi arada yemişse görmedim
feraceli yarışmaya katılmışsın, orada birazcık kilolu duruyorsun, sen dikkat et yemene, 10 kilo sonra gayet iyi olacağına inanıyorum :)Az önce çektim :)Eki Görüntüle 1571606
Teşekkürler canımferaceli yarışmaya katılmışsın, orada birazcık kilolu duruyorsun, sen dikkat et yemene, 10 kilo sonra gayet iyi olacağına inanıyorum :)
canım yarın değil ama inşallah haftaya desteklerinizle kurtulacağimafiyet olsun canım, ramazandan sonra yeme saatlerin daha düzenli olur ve daha iyi kilo verirsin, ayrıca yarın sanırım çok gÜZEL sonuç bizi bikliyor, 13 lü rakamlardan kurtulacağına göre ve regli olmana rağman neredeyse 3-4 kilo gitmiş, bu mükemmel bir rakam, hemde ramazanda
canım yarın değil ama inşallah haftaya desteklerinizle kurtulacağim
canım sende çok iyi gidiyorsun inşallah canım sende kurtulursunvarsın haftaya olsun , bende haftaya 63 olur muyum ki acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?