- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
13lu rakam ne???canım yarın değil ama inşallah haftaya desteklerinizle kurtulacağim
canım yarın değil ama inşallah haftaya desteklerinizle kurtulacağim
Cissiz kizlar yapAbilir ama ben yapamiyorum...cissiz hayatmi olur...cislarimla ben kilo veririm...canım ne güzel veriyoruz, bundan sonra cıs yapmayalım olur mu?
ayy sabah misafir gelecek onlar gelmeden girebilirsem olabilir abla soz vermeyim dur :)Drakula kiz bos ver...kimseye bulasmayin her kisi kendi dediginden sorumludur ...
Drakula seni pek bi aktif ve ilgili gordum yarinki kacaklar listesini hazirla bakimmmm
Peri buyuk ihtimal kumru yiyordur firsat bulamaz
ben cıs yediğim an kilom artı oluyor maalesefCissiz kizlar yapAbilir ama ben yapamiyorum...cissiz hayatmi olur...cislarimla ben kilo veririm...
Bsnde aksineee,....ama balli tuzzz bunu bildiyi halde canima okuyor....ben cıs yediğim an kilom artı oluyor maalesef
Az önce çektim :)Eki Görüntüle 1571606
Kız sen uç gün uç ayri tartiya CIK ortalamayi alAz önce çektim :)Eki Görüntüle 1571606
Canım benim herşeyi boş ver ama 7.takım hastalıklı diyen linki atarsan sevinirim...bazıları ajan gibi çalışıyo...Kizlar bi araştıraym bakalım zayıflama topiklerini dedim neler okudum neler ..
Biz çok hirsliymisizz
Cumalari biz yuzdemizi yazana kadar bekleyenler var son dk kesin birinci olacaklar diye dusunenler var bunlar guzel seylerrr
amaaaaa gelin gorunki takimimizda kac kisi hasta ne hastası bunu bile bilen hemde bu durumu kendi takiminda yedinci takim hastaliktan kiriliyo diye yazabilenler var son olayda kisi sinirlamasi olayinda kendi kaptanina yedinci takima lafi koymussun diye yazabilenler var simdi mecburen bilgisayardan kalktim ama daha bakacagim ve boyle seyleri de ortaya cikarip bizim arkadasimizin hastaligi mi seni mutlu etti diye soracagim hem uzuldum hem sinirlendim ablalarim su an telefondan yazıyorum paylasmak istedim bi akil verin_AYNURA_ yasom7272 ve diger ablalarim arkadaslarim ...
Kız sen uç gün uç ayri tartiya CIK ortalamayi al
Net 70 felansin en fazla
Güzelim benim hatırlatırım o cısları yediyi için 1.100gram artıydınBsnde aksineee,....ama balli tuzzz bunu bildiyi halde canima okuyor....
Bencede kimlerse bu takima etiketleyin bizle derdi sorunu olan kimse konusalim büyük terbiyesizlik.Canım benim herşeyi boş ver ama 7.takım hastalıklı diyen linki atarsan sevinirim...bazıları ajan gibi çalışıyo...
Güzelim benim hatırlatırım o cısları yediyi için 1.100gram artıydın
Yok tatlım biliyorsun ben polemikleri sevmiyorum.sadece hastalıklarla dalga geçenleri ve buna izin veren kaptanları görmek isterim...Bencede kimlerse bu takima etiketleyin bizle derdi sorunu olan kimse konusalim büyük terbiyesizlik.
evet, kaçaklardan ben varım, tabi listede değilim ya, adamdan sayarsanYaa bu gün kilo bildiren oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?