Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok tatlım biliyorsun ben polemikleri sevmiyorum.sadece hastalıklarla dalga geçenleri ve buna izin veren kaptanları görmek isterim...
İste bende onu diyorum,hic gormedign hastaligiyla ugrastigi halde kilo vermeye calisan insanların arkasından konuşacak kadar ne sorunu varsa arkadaşların.
Polemik cikartmaya calisanda lafi ilk atandir
Bizde kim bir baskasina dil uzatti şimdiye kadar.
O kadar dert ediliyorsa buraya gelip yzilsin ben tartisalim felan demiyorum

canım 134.6 ile başladım 130 lardan kurtulurum demek istedim
fatma ablam benim bi tanıdığım 140 lardan 65 lere düştü, şimdi facede sürekli foto paylaşır durur, özgüveni tavanlarda, onun adına çok mutlu oluyorum ama benden zayıf durması biraz kıskandırıyor beni, inanıyorum ki, sende çok güzel kilo vereceksin,

birde merak ediyorum, 5-6 gündür çok iyi menülerin, karnın doyuyor mu? yani bıkkınlık yok değil mi?

Hakketen bizim takımın en mükemmel huyu bu,biz hiççç bi takım hakkında konuşmayız...bi defa böyle şey yaşamışdık ufaktan ama hall edildi...

Hangi yarışmaya katılmışşş?link atın bayılırım...

canım o kişinin adını yazarmısın bir arkadaşım daha bahsetmşşti aradım bulamadım
canım zayıflılığinın sebebi bence kas oranının yüksekliğidir
canim ben protein maden suyu gibi çok ağır diyetler yaptığim için bu sistem beni yormuyor çok şükür iyiyim
inşallah canim hepimiz veririz

Bu arada basarili takımlardan istihbarat edineyim dedim 7. Takım hastalıktan kırılıyor. Seker hastası var, 1-2 tane troid hastası var, uyurgezer var, var anam var. ..

Sisko ve sağlıklı mı kalsak acep Recep

böyle yazılmış bir yorumda ama sağolsun kaptan allah şifa versin yazmış hastalık gülünecek bir durum mu ne kadar ayıpladım okuyunca bu yorumu yazanı ama dediğiniz gibi kendi hallerine bırakalım ne yapalım yazık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…