Yaa bu gün kilo bildiren oldumu?
İste bende onu diyorum,hic gormedign hastaligiyla ugrastigi halde kilo vermeye calisan insanların arkasından konuşacak kadar ne sorunu varsa arkadaşların.Yok tatlım biliyorsun ben polemikleri sevmiyorum.sadece hastalıklarla dalga geçenleri ve buna izin veren kaptanları görmek isterim...
Nöbeti bitmedi sanirim ablam sık gelemiyor@yasom7272 canım balım, neredesin, hiç sesime kulak vermiyorsun
Nöbeti bitmedi sanirim ablam sık gelemiyor
İyiyim çok şükür ablam sen nasilsinay kızım sen nasılsın?
bende iyiyim canım benim,İyiyim çok şükür ablam sen nasilsin
Kız deli deli konuşma...kaç verdin fıstık?evet, kaçaklardan ben varım, tabi listede değilim ya, adamdan sayarsan
canım 134.6 ile başladım 130 lardan kurtulurum demek istedim13lu rakam ne???
Kız deli deli konuşma...kaç verdin fıstık?
fatma ablam benim bi tanıdığım 140 lardan 65 lere düştü, şimdi facede sürekli foto paylaşır durur, özgüveni tavanlarda, onun adına çok mutlu oluyorum ama benden zayıf durması biraz kıskandırıyor beni, inanıyorum ki, sende çok güzel kilo vereceksin,canım 134.6 ile başladım 130 lardan kurtulurum demek istedim
Hakketen bizim takımın en mükemmel huyu bu,biz hiççç bi takım hakkında konuşmayız...bi defa böyle şey yaşamışdık ufaktan ama hall edildi...İste bende onu diyorum,hic gormedign hastaligiyla ugrastigi halde kilo vermeye calisan insanların arkasından konuşacak kadar ne sorunu varsa arkadaşların.
Polemik cikartmaya calisanda lafi ilk atandir
Bizde kim bir baskasina dil uzatti şimdiye kadar.
O kadar dert ediliyorsa buraya gelip yzilsin ben tartisalim felan demiyorum
-300le zor kazanırsınız sızzz kaçık kaçaklarcanım dün kaçırdığım için -300 verdim ama yarın tekrar tartılırım, kaçaklar olarak kazanmalıyız yarışı
Ben tartldim iftardan önce yarına saklıyorumYaa bu gün kilo bildiren oldumu?
Hadi inşalllah...yürrrü asil asıllarım benimmmmBen tartldim iftardan önce yarına saklıyorumbu sefer güzel sonuç kaptanım
Bosuna demiyorum sana dedektif diyeferaceli yarışmaya katılmışsın, orada birazcık kilolu duruyorsun, sen dikkat et yemene, 10 kilo sonra gayet iyi olacağına inanıyorum :)
İnşallah tartiamazsam bugün iftar öncesini yazarımHadi inşalllah...yürrrü asil asıllarım benimmmm
6da tartıla bilecekmisin?
Hicccdeee bileeeeeee-300le zor kazanırsınız sızzz kaçık kaçaklar
Hangi yarışmaya katılmışşş?link atın bayılırım...fatma ablam benim bi tanıdığım 140 lardan 65 lere düştü, şimdi facede sürekli foto paylaşır durur, özgüveni tavanlarda, onun adına çok mutlu oluyorum ama benden zayıf durması biraz kıskandırıyor beni, inanıyorum ki, sende çok güzel kilo vereceksin,
birde merak ediyorum, 5-6 gündür çok iyi menülerin, karnın doyuyor mu? yani bıkkınlık yok değil mi?
canım o kişinin adını yazarmısın bir arkadaşım daha bahsetmşşti aradım bulamadımfatma ablam benim bi tanıdığım 140 lardan 65 lere düştü, şimdi facede sürekli foto paylaşır durur, özgüveni tavanlarda, onun adına çok mutlu oluyorum ama benden zayıf durması biraz kıskandırıyor beni, inanıyorum ki, sende çok güzel kilo vereceksin,
birde merak ediyorum, 5-6 gündür çok iyi menülerin, karnın doyuyor mu? yani bıkkınlık yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?