Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu kedi beni deli edecek kızlar bilin deli olursam suçlusu bu sarı pislik. Mutfakta yemek yedim çay içerken hafiften içeri girdi ses etmedim bi ses duydum o da ne tezgaha çıkmış gözu kör olmayasaci komşunun getirdiği benim yarın tartı var korkusuna el sürmediğim böreği kapmış gidiyor. Tabi her yer darma duman. Bi de temizlik yaptım. Koyacağım evden ama bu salak dışarıda iki saat yaşayamaz kıyamıyorum

Kiyamam acikmis demek,ama mutfağa gitmesin canm ya yada yemeklerin üzerini kapat onun tirtiklayacagi kadar ini onun etrafına Birak

Cevap olarak tüm rahatsızlıkların listesini gönderelim kufredecegim akşam akşam bir kere tiroid ve şeker hastalarının bile kilo verdiği bir grup burası bence bir de böyle düşünsünler

Kiyamam acikmis demek,ama mutfağa gitmesin canm ya yada yemeklerin üzerini kapat onun tirtiklayacagi kadar ini onun etrafına Birak
Ya kuzum ne acikmasi on dakika önce koca bir tabak mama yedi. Sırf pislik bunun ki. Beni deli etme. Kocam evde yok ya acısını benden çıkarıyor. Normalde mutfak ve odalar yasak giremez.Normalde gelir mutfak balkon kapısından dışarı bakar ben de kiyamam bugün de baktı baktı iki dakika fark etmedim böyle yaptı. Bir de sessiz yapısı varki evlere şenlik

Ay peri kiz iZmirin helede çesmenin kumrusu yenmemi

Beni yoldan çıkaramazsınız yemiceeeeemmmm
kızlar anladımki siz beni alamayacaksınız takıma
o zaman bana hırslı iyi bir takım önerinde oraya gideyim

Aaaa hande hiç olur mu öyle şey yaa ? Bak ben ve benim gibi izindekiler + denemedekileri bile alamıyoruz ki uyarı aldık listeden dolayı çok kalabalık diye

Bebek. Gibiler canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…