- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Allah daim etsinbende iyiyim canım benim,
Yok ya bikarem once ben istedim ahaha
Aykizim anacin ve baban nasillar ??Allah daim etsin
Ben dünden konuştum onlan...ne habeeer...Yok ya bikarem once ben istedim ahaha
Kiyamam acikmis demek,ama mutfağa gitmesin canm ya yada yemeklerin üzerini kapat onun tirtiklayacagi kadar ini onun etrafına BirakBu kedi beni deli edecek kızlar bilin deli olursam suçlusu bu sarı pislik. Mutfakta yemek yedim çay içerken hafiften içeri girdi ses etmedim bi ses duydum o da ne tezgaha çıkmış gözu kör olmayasaci komşunun getirdiği benim yarın tartı var korkusuna el sürmediğim böreği kapmış gidiyor. Tabi her yer darma duman. Bi de temizlik yaptım. Koyacağım evden ama bu salak dışarıda iki saat yaşayamaz kıyamıyorum
Cevap olarak tüm rahatsızlıkların listesini gönderelimBu arada basarili takımlardan istihbarat edineyim dedim 7. Takım hastalıktan kırılıyor. Seker hastası var, 1-2 tane troid hastası var, uyurgezer var, var anam var. ..
Sisko ve sağlıklı mı kalsak acep Recep
böyle yazılmış bir yorumda ama sağolsun kaptan allah şifa versin yazmış hastalık gülünecek bir durum mu ne kadar ayıpladım okuyunca bu yorumu yazanı ama dediğiniz gibi kendi hallerine bırakalım ne yapalım yazık ..
Yok tatlım biliyorsun ben polemikleri sevmiyorum.sadece hastalıklarla dalga geçenleri ve buna izin veren kaptanları görmek isterim...
Allah a cok şükür çok iyiler ablamAykizim anacin ve baban nasillar ??
Güzelim benim hatırlatırım o cısları yediyi için 1.100gram artıydın
Cevap olarak tüm rahatsızlıkların listesini gönderelimkufredecegim akşam akşam bir kere tiroid ve şeker hastalarının bile kilo verdiği bir grup burası bence bir de böyle düşünsünler
Ya kuzum ne acikmasi on dakika önce koca bir tabak mama yedi. Sırf pislik bunun ki. Beni deli etme. Kocam evde yok ya acısını benden çıkarıyor. Normalde mutfak ve odalar yasak giremez.Normalde gelir mutfak balkon kapısından dışarı bakar ben de kiyamam bugün de baktı baktı iki dakika fark etmedim böyle yaptı. Bir de sessiz yapısı varki evlere şenlikKiyamam acikmis demek,ama mutfağa gitmesin canm ya yada yemeklerin üzerini kapat onun tirtiklayacagi kadar ini onun etrafına Birak
Ay peri kiz iZmirin helede çesmenin kumrusu yenmemi
Beni yoldan çıkaramazsınız yemiceeeeemmmmNerede kalmamış ya keşke verecek kilom kalmasa da tek derdim o olsa
Önemli olan sadece kalori değil ne içerdiği bünyenin onu nasıl sindirdiği bunlara da dikkat etmek lazım canım :)
Ben kaptan yardımcısı olduğumdan beri kimse yorum yapmıyor niye anlamış değilimBiz senden örnek alıyoruz ondan yorum yapmıyoruz
Soğan suyu adet söktürür ona göre iç canım. Bir de seni etkilemez bekarsın biliyorum ama şimdi biri görür de o da ödemi gitsin diye dener diye diyorum internette yazanlara göre ben çok anlamam ama düşüğe yol açabilirmiş ona göre dikkatli içilmesi gerekirmiş.
Sen böyle biraz zor mezun olursun kuzum :) Yaptığın onca sporu bıraktığın içinde biraz kilon geri gelicek zaten üstüne bir de böyle beslenirsen işin zooor
Önemli olan cuma günü yaptığımız bildirim değil mi biz ekmek yiyoruz ama yemeyenler kadar hatta bazen daha çok kilo veriyoruzAma şu çok yeme işi cidden sinir bozucu, ya yazıyorum ama sayfa sayfa herkes kızıyor bu kadar niye yedin diye ama aslında onları yemem çok normal biliyorum, bazen anlatması da çok yoruyor insanı herkesin doğruları farklı diğerini kabul etmek istemiyor.
İşte buuuu en sevdiğimÇok soğuğumdur insanlara göre ama o kadar çok şey kazanıyorumki bununla uzak durman gerekene yakın olmayacaksın
Yaaa bana torpiiil yollaBir kere yedim arkadaşım İzmirden getirmişti sırf bir kez daha yemek için gitmeyi düşünüyorum
Ben asla uyuyamam ya hiç korkmuyor musunValla çıldırırım bazı aptal korku filmleri olur ya korkunçbile değil ben onları bile izleyemem
kızlar anladımki siz beni alamayacaksınız takıma
o zaman bana hırslı iyi bir takım önerinde oraya gideyim
Istemiyorum ....bana neèe yaaaa soylemiyecem...Yaa bu gün kilo bildiren oldumu?
Anlamadim...Takımında kendisine bi mesaj bıraktım...çok sinirlendim ya...hastalıktan kırılmak ta ne?oo nasıl oluyo...
Canım başka bi takımda biri bizim sağlık sorunu olan kızlarımızla dalga geçmiş,onu diyoruz.Anlamadim...
Bebek. Gibiler canim yaYa kuzum ne acikmasi on dakika önce koca bir tabak mama yedi. Sırf pislik bunun ki. Beni deli etme. Kocam evde yok ya acısını benden çıkarıyor. Normalde mutfak ve odalar yasak giremez.Normalde gelir mutfak balkon kapısından dışarı bakar ben de kiyamam bugün de baktı baktı iki dakika fark etmedim böyle yaptı. Bir de sessiz yapısı varki evlere şenlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?