selam kızlar nasılsınız..
zalimi başarılar canım sınavlarında.
bende bugün erken kalktım.psikolojimmi bozuk nedir kahvaltıda ağlamaya başladım durduk yere..eşim telaşlandı falan...bu hafta çok yıprandım,üzenleri,hakkıma girenleri Allaha havale ediyorum..
sailormoon ne güzel belin inceliyormuş..benimde belim çok zor incelir..o kadar egzersiz yaparım tınlamaz..
sabah kahvaltıda peynir,yumurta,domates,biber ytedim,yeşil çay içtim..
,geç yediğim için öğlen yemedim arada meyve yedim
şimdi soda içeceğim.
100 mekik çektim sabah,
5 gibi arkadaşlarla sahile ineceğiz çay içmeye,gelincede yürüyüş yaparım
saol canıma.s.
benimde popo erir...ben habire mekik çekiyorum baktım popo erimiş..hatta eşimde dedi.aa bu yine erimiş,daha fazla eritme yaa diyor bide..sapık adamalsanaalsanasmile
sorma ne kadar güzel olursan ol oram buram dicek bişey bulurz biz..benim boyum 1.73 boyumdan memnunum,ama kemiklerim geniş diye dertleniyorum bende..kilomdan fazla göstrediğimi düşünüyorum.
aaaaaaaaaaa benim boyum 172 olmam gereken 62 . ben 62 olsam çok sıska olurum diyordum. sen 1.73le 62den de zayıflayıp gidiyosun. peki ama neden?
nesibe ben 100 mekiği ab rocketle çekebiliyorum..yoksa boynumun sırtımın ağrısına hiç yapamam o kadar..
bu dakarın kaslarını çok çalıştırıyor..tek sırtın ve boynu ağrımadığı için rahat yapıyorsun..günde 200 etamamlıyorum..sıkılaşmaya ihtiyacım var benim..
aslında yüzün çökmesi pek iyi bi durum değilmiş tatlım kastan kaybettiğin zaman çökermiş diye biliyorum..ama kimisinin de hemen değişiveriyo yüzü hemen süzülüyo...yapı meselesi bi yerde...kiloların gittiğinin de 1 numaralı habercisi:)))
bir-iki hafta yapınca insan alışıyor disipline. ilk başlarda ben de çok zorlandım. eşime ayrı yemek yapıyorum çünkü adam kalorisiz şeyler yeyince hemen zayıflıyor. bebeğimin yemekleri de ayrı. yani ben sabah akşam mutfaktan çıkamayan bir tip oldum.
ben de sizleri çok çok özlemiştim:)perperi ve ayçin özlemişim sizi kızlar ya
kızlar iyi geceler
ohhh bu haftasonu çoğunuz i,çi,n kaçamaksız geçmiş:))))))))
bugün annemler geldi sabah klasik kahvaltı yaptım
öğle yok meyve yedim akşamada yumurtalı menemen az makarna ve poatlıcan salata normal salata+kabak haşlama ve biraz yoğurt yedim
ama hepsi közleme sebzelerdi umarım kaçmamıştır kızlar bişey söyleyin birde kabızlığım varki sormayın((((((
saat 9 gibide meyve yedim
hee ben de ne kadar tembelmişim sempatiksalakcinni diyordum moral verdin sağol :)
yaa bilmiyordumbu hafta tekrar gidicem diyetisyene bakalım durum neymiş.
diyetisyene gitikten sonra benim de duzenliydi. vakit bulup gidemedim bir haftadır gidicem hala, para verince mecbur gibi geliyo yerimseniben para boşuna gitmesin kaydirigubbakcemile3
benim eşim sağolsun beni destekliyo seninle birlikte bende diyet yapıyom iyi oluyor diyo, ama kaydirigubbakcemile3 garibim zor dayanıyo, benden gizli surekli bişeyler yemege çalsıyo sempatiksalakcinni
kızlar belki farketmediniz ama ben iki gundur rapor vermiyom, arada kaynamıs olmasın diye soylyim dedim. aksamları cok yorgun oluyom, gerci şimdi de co yorgunum ama yazmaya calısıyom artık,
bugun klasik kahvaltı,
aralarda bisey yemedim, pikniğe gittik 5 gibi ızgara tavuk ve salata domates yedim, ekmek yemedim ama arkdas poğaça getirmiş 3 tane de ondan yedim.
hepinize hayırlı geceler, iyi haftalar
kızlar iyi geceler
ohhh bu haftasonu çoğunuz i,çi,n kaçamaksız geçmiş:))))))))
bugün annemler geldi sabah klasik kahvaltı yaptım
öğle yok meyve yedim akşamada yumurtalı menemen az makarna ve poatlıcan salata normal salata+kabak haşlama ve biraz yoğurt yedim
ama hepsi közleme sebzelerdi umarım kaçmamıştır kızlar bişey söyleyin birde kabızlığım varki sormayın((((((
saat 9 gibide meyve yedim
merhaba fıstıklar a.s.
ayçincim çok sağol bitanem,ama artık abbas yolcu.Boşuna yer işgal etmeyeyim.
bende sizleri çok özlicem ama ara ara ziyaret ederim olmamı :)
1-2 kilo daha verirsem evlendiğim kilolarda olucam :) ama hedefimi tutturdum önemli olan bu benim için bundan sonra çok zorlamicam.zaten yaz geldi karpuz peynir domates yeriz bolbol.en azından bi süre kilomu korumayı düşünüyorum.
artık beni mezun et bacı,diplomamı alıp altın bileziğimi takayım koluma :)
benim kilo az olduğu için erken mezun oluyorum ama inanıyorumki hepiniz teker teker ideal kilolarınıza inip mezun olacaksınız çünkü hepiniz çok azimlisiniz.
yeni arkadaşlarda katılmış sanırım hoşgeldiniz hepiniz,burası müthiş bi takım sırada beklesenizde gitmeyin listeye girene kadar bekleyin çünkü buna değer kesinlikle.
gece gece tek başıma konuşuyorum :) herkese iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?