Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırdır canım, kim üzdü seni? kaynana meselesi filan mı? paylaşmaya hazırım.

saol canıma.s.
benimde popo erir...ben habire mekik çekiyorum baktım popo erimiş..hatta eşimde dedi.aa bu yine erimiş,daha fazla eritme yaa diyor bide..sapık adamalsanaalsanasmile

kıs güldürdün beni. nasıl gidiyor ya poponuz. benimki demirbaşım. olmazsa olmazım...

sorma ne kadar güzel olursan ol oram buram dicek bişey bulurz biz..benim boyum 1.73 boyumdan memnunum,ama kemiklerim geniş diye dertleniyorum bende..kilomdan fazla göstrediğimi düşünüyorum.

aaaaaaaaaaa benim boyum 172 olmam gereken 62 . ben 62 olsam çok sıska olurum diyordum. sen 1.73le 62den de zayıflayıp gidiyosun. peki ama neden?

merhabalar. gezip tozmaktan ancagelebildim. kocamı bulmuşken gezeyim dedim. mamaları yaziim hemen

bugün
sabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
büssürü çengelköy hıyarı

ara
1 elma

öğlen
3 parça tafuk
4 kaşık makarna
salatalık :)

ara
2 grissini
1 sb yourt

akşam
2 parça tavuk
biraz taze fasülle
salata
yovurt

ara
2 meyve

bu arada koşma süremi 25 dakikaya çıkardım. önce15 dakka yürüdüm hızı artırarak, ardından 7 hızında 25 dakka koştum sonra 15 daqkka tempo düşürerek koştum ve 100 mekik çektim aletle

aaaaaaaaaaa benim boyum 172 olmam gereken 62 . ben 62 olsam çok sıska olurum diyordum. sen 1.73le 62den de zayıflayıp gidiyosun. peki ama neden?

canım gerçekten olduğumdan kilolu gösteriyorum..bunu birçok kişide dedi..hatta yalancı durumuna düşer gibi oldum yanında tartıldım birkaç kişinin gözleriyle gördüler kilomu..ama fazla gösteriyorsun diyorlar..kemiklerimin iri olduğuna bağlıyorum artık..omuzlarımda kalça kemiğimde gayet geniş..

bu arada üzen kaynana değil kız zaten uzakta pek muhatap değiliz..özelden yazarım canımyerimseniben

hee bu arada pop için hiç bişey yapmıyorum kendiliğinden gidiyor..onca bel hareketi yapıyorum cm incelmiyor..orası kendiliğinden gidiyor..biraz düz kendileri..kafamçokkarıştı

ohcanimadeysinn bir foto sart oldu....:))

ben yediklerimi yazAYIM::

STEpper üzerindeyim :))

hem yaziyom hem terliyom hehehe

sabah
1 sosis + 1 haslanmis yumurta + 2 kasik labne light + 1 litre su ve biraz hardal

ögle

biraz üzüm + ceyrek nerktarin

aksam
sahanda yumurta ( 2 tane , minumum yag)
1 s.bardagi yogurt

luna park kacamaklarim : 5 bitter cikolata kapli cilek, 3 badem sekeri, 1 top dondurma :kedi:

1 saat yürüyüs + 1 saat step.

Son düzenleme:
birseye dikkat cekmek istiyorum

karbonhidrat ve protein..

yanii makarna + et
pilav + et /tavuk

patates + et/baliik/ tavuk

ne bilim iste.bu tür beslenmede karbonhidrat direk depolaniyor...

pregantcim tavugun yanina 4 kasik pilav yerine biraz fazladan tavuk yersen daha avantajli olur senin icin

iyi geceler kızlar
biz eve yeni geldik,savaştan çıkmış gibiyim,çok yorulduk vallahikafamçokkarıştı
akşam yapamam diye 40 dk yürüyüşümü yapmıştım,orda da pazara gittim,dakika tuttmadım ama 20 dk-30 dk arası olabilir uzktı çünküCADIARZU
neyse...sabah kahvaltım da gayet iyiydi ama orda ara öğün-öğle yemeği falan yiyemediğim için akşama çok çok acıktımohaoldumsmileerkekler geç geldiler onları bekledik...saat 7yi geçiyordu...bi sürü ızgara tavuk yedik...salata da yedim ama gereksiz şeyler de yedim maalesef:sinifsinif:
neyse artık...kaçamak yapmamıştım zaten...bunu da yarın telafi edeim inşallah:Saruboceq:

hilal bravo sana ne kadar azimlisinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayrıca ben de merak ettim kuu,boyun kilon süper duruyor daha zayıf olsan nasıl olur kuuCADIARZUneyse seni de kızdırmayalım liv gibisırnaşık şeyherksin kendi bileceği işama bence süper bi orantıboshayallersmile
aslıcım senin menü de güzel,koşman da çok iyihihoyyytben de yürüyüşleri aksatmamaya çalışıyorum valla,yapamazsam kendimi çok suçlu hissediyorumbenneyaptımkibak şimdi bugün fazla yedim yaa...içim içimi yiyo...yarın daha çok yürümem lazım diyorumbenneyaptımki
aşkitooooomdelikafaduldendelikafaduldeniyisin iyisinkaydirigubbakcemile5Şeniz

hee ben de ne kadar tembelmişim sempatiksalakcinni diyordum moral verdin sağol :)

yaa bilmiyordum bu hafta tekrar gidicem diyetisyene bakalım durum neymiş.

diyetisyene gitikten sonra benim de duzenliydi. vakit bulup gidemedim bir haftadır gidicem hala, para verince mecbur gibi geliyo yerimseniben para boşuna gitmesin kaydirigubbakcemile3
benim eşim sağolsun beni destekliyo seninle birlikte bende diyet yapıyom iyi oluyor diyo, ama kaydirigubbakcemile3 garibim zor dayanıyo, benden gizli surekli bişeyler yemege çalsıyo sempatiksalakcinni

kızlar belki farketmediniz ama ben iki gundur rapor vermiyom, arada kaynamıs olmasın diye soylyim dedim. aksamları cok yorgun oluyom, gerci şimdi de co yorgunum ama yazmaya calısıyom artık,

bugun klasik kahvaltı,
aralarda bisey yemedim, pikniğe gittik 5 gibi ızgara tavuk ve salata domates yedim, ekmek yemedim ama arkdas poğaça getirmiş 3 tane de ondan yedim.

hepinize hayırlı geceler, iyi haftalar

nesibe valla ben herkesi farkediyorum:)))
gelmeyen çok kişi var ama ben ayıp olmasın diye tek tek yazmıyorum,herkesin bi işi vardır...iş yerinden girebilen arkadaşlar da var onları biliyoruz gerçi...
ama ben her gün yazmaya gayret ediyorum...motive oluyo insan...çok bi şey yazılmayınca da üzülüyorum valla

bir ara foto koyarım tabi..sizde karar verirsiniz..ama mesela bir arkadaşım var 1.67 boy 57 kilo
onunda benimde boyum arasında 10 fark var ama o benden çok daha zayıf duruyor incecik bişey..kemiklerle alakalı diye düşünüyorum artık..
bu arada yan yarım olmak üzere gün içinde mekikleri 200 e tamamladım..ölçüyorum ölçüyorum incelme yok..regl bitmedi ondanmıki..boş şeylerle avutuyorum kendimi..

bide 1 saat yürüdüm koşu bandında.

aşkito kız senin resmini gördüm topikte yine kokoşsun tatlım,ne kadar çok seviyorsun süslenmeyi bravo valla..ben çocukla o kadar süslenemem,kendime vakit ayıramıyorum..anca cildime bakmaya çalışıyorum.dışarı çıkarken düzgün giyinmeye çalışıyorum,hele makyaj hiç beceremem ama sen her ayrıntıya dikkat ediyorsun bravo valla.

kızlar iyi geceler

ohhh bu haftasonu çoğunuz i,çi,n kaçamaksız geçmiş:))))))))

bugün annemler geldi sabah klasik kahvaltı yaptım

öğle yok meyve yedim akşamada yumurtalı menemen az makarna ve poatlıcan salata normal salata+kabak haşlama ve biraz yoğurt yedim

ama hepsi közleme sebzelerdi umarım kaçmamıştır kızlar bişey söyleyin birde kabızlığım varki sormayın((((((

saat 9 gibide meyve yedim

perperi ve ayçin özlemişim sizi kızlar ya
ben de sizleri çok çok özlemiştim:)
sağol canım..

kaptanım kabızlığa birebir bana işe yarayan bir çözüm olarak şunu söyleyebilirim..
1-sabah aç karna 1 su bardağı ılık suya 1 limon sıkıp içmek.. bunu yapınca öglene kadar sürmüyor:)
2-günlük 3 tane filan zeytini çekirdeğiyle birlikte yemek.. Bunu kadın doğumcum doğumdan sonra kabızlık çekmeyeyim diye tvsiye etmişti ve kesin çözüm sağladı..
3-Gece 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile kuru incirin içini yiyorsun. Kesin olmamakla beraber çok güvendiğim bir arkadaşım tasiye etmişti..

Ayrıca bence gayet masum görünen şeyler yemişsin. ama salataları yerken ben yağına bakıyorum öncelikle. Yani zeytin yağı çok kalorili bişey zararsız deyip salataya yumulmuyorum eger yagı çoksa :)

buraya uğramayınca zapıtıyor insan. ihmal etme canım

aynı dert bende de var canım. sabahları aç karnına 4 kayısıyla 2 bardak su içinceiyi gelio.

merhaba fıstıklar a.s.

ayçincim çok sağol bitanem,ama artık abbas yolcu.Boşuna yer işgal etmeyeyim.
bende sizleri çok özlicem ama ara ara ziyaret ederim olmamı :)

1-2 kilo daha verirsem evlendiğim kilolarda olucam :) ama hedefimi tutturdum önemli olan bu benim için bundan sonra çok zorlamicam.zaten yaz geldi karpuz peynir domates yeriz bolbol.en azından bi süre kilomu korumayı düşünüyorum.

artık beni mezun et bacı,diplomamı alıp altın bileziğimi takayım koluma :)

benim kilo az olduğu için erken mezun oluyorum ama inanıyorumki hepiniz teker teker ideal kilolarınıza inip mezun olacaksınız çünkü hepiniz çok azimlisiniz.

yeni arkadaşlarda katılmış sanırım hoşgeldiniz hepiniz,burası müthiş bi takım sırada beklesenizde gitmeyin listeye girene kadar bekleyin çünkü buna değer kesinlikle.

gece gece tek başıma konuşuyorum :) herkese iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

iyi geceler ayşegül seni yürekten kutluyorum. darısı başımıza.

bir dünya yazmıştım hepsi gitti iyi mi.. yazdıkalrını kopyalamazsan böyle olur işte :S

ne ise bir daha yazamıycam sanırım ya

herkese günaydın..
sabah erkenden kalkıp 1 saat yürüyüşümü yaptım..gelince domates salatalık,peynir,nane maydonoz la kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çay içiyorum..kızım uyanınca temzilik ve yemek yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…