yok canım ben akdenizdeyim ama evelsi gün değiştirdim hem mesleği hem yaşadığım yeri..benim arkadaşlarımdan biri sitede galiba..beni bulmasını istemiyorum anlamasın rahat rahat konuşamam diye1,67 canım
sen ankarada değil misin kıssbilmiyorumkismile ne sahilifisfisfis
arada öyle oluyo hilalcim takma kafana,ağlamış rahatlamışsındır boşver:1hug:
ben de bi tuhafım yaa,bıraksanbütün gün yatasım varboshayallersmile
o mekik aletini ben de almak istiyorum yaaa...en büyük sorunum pis göbeğimeyvahedigeldismileakannehir
hadi bakem:dance:a.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilehihoyyytkaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey
evet canım kesinlikle haklısın...ben çok uzun bir zamandır yürüyüşle birlikte diyet yapıyorum ve çok güzel de faydasını gördüm şükür:Saruboceq:üzerine de egzersiz yaptım m süperkaydirigubbakcemile2
havalar sıcakken fırsatı olanlar bol bol yürüsün kızlarolumunekankayizsmile
zaten 1 dilim ekmek yerine 2 kaşşık pilav veriyorlar istersensositosositohilal canım senin boyuna göre kilon süpemiş yavvbilmiyorumkismile
ben de yediklerimi yazayım
taze fasulye,2 k.pilav,yoğurt,salata,1 h.patates
çok uzun zamandır pilav yemiyordum
ekmek yemedim pilav yedim işteboshayallersmile
selam arkadaşlar bgün giremedim sınavlar vardı..tabi yedıklerımede çok dıkkat edemedim..sabah 1 dilim kepek ekmegi ,,peynır ve zeytın yedım..öglen okulda köfte yedım az ekmekle akşam yemegimde kuru fasulye ve çorbaydı..azar azar yedim tabıı..yıne sınav var yarın ders çalışmalıymgörüşürüz byee kızlar
sınavlarınzda başarılar kızlar.ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİNhangi bölüm gamzecim benim sınavlarım ilk sınavlardan daha iyi geçti ya kızlar inanamıyorum çok mutluyum umarım yarında öyle geçer
çok güzel ama çokta az yeme..bu sefer vücut yemicen diye tutabilir canımmenüm degisti düzeltiim bari :))
kendimi kontrol acisindan iyi oluyor.
sabah kahvalti yok gec kalktim
öglen 1 KK kasar peyniri + 1 litre su ictim.
ara 1 bardak light süt (hafif cikolata aromali)
aksam 1 haslanmis yumurta , 1 balik köftesi.
20 dakika step+ 1 saat yürüyüs + 2 litre su.
hilalcim öperim o kızını seni kurtamışopuyorumnanaktan
hilal böyle davetlere çocukla gitmek çok işe ayrıyor gerçeten...hem çocuğun peşinde koşturmaktan yiyemiyorsun hem de tabaktakileri ona yedirdiğin için yemediğin belli olmuyor:))iyi oluyor yani...
zalimi canım sınavların iyi geçmesine sevindim. Tüm sınav giren arkadaşlara başarılar dilerim..
hilal valla arkadaşlar haklı, çok iyi olmuş kızının yemesi. İyi kurtarmışsın maşallah :)
selam kızlar
bu sabah bol domates salatalık biber 1 küp peynir ve 1,5 dilim kepek ekmegi yedim
arada 10 tane kadar kiraz ve biraz peynir.. canım çekti
kahvaltı geç oldugundan ögle yemegi yemedim. onun yerine 1 avuc beyaz leblebi yedim
akşam da dünden kalma kuru fasulye vardı. Onu yedim 1 tabak. yanında yeşil salat ile..
Yemekten sonra ıhlamur içtim mis gibi dayım agaçtan yeni koparmış... Daha bugün artık bişey yemem .. Hepinize iyi geceler
ayşegülcüm süpersin eee bişey kalmamışki zaten.merhaba kızlar a.s.
dün bildirim yapamadım çok özür diliyorum.
400 gr.verdim ve 58,1 oldum,hedefime ulaştığım için bi süre bu kilomu korumayı düşünüyorum belki ilerde azıcık daha indiririm hedefimi :)
ayçincim şimdi ben mezunmu oldum,yoksa 100 gr. daha vermemmi gerekiyor illa.
kilo veren arkaaşlarıda çok tebrik ediyorum özellikle emoşum harikasın canım yürekten kutluyorum seni,senin hedefin kaçtı ?
hilal seninle vücut ve boyumuz o kadan benziyorki:)))))))))))))saol canıma.s.
benimde popo erir...ben habire mekik çekiyorum baktım popo erimiş..hatta eşimde dedi.aa bu yine erimiş,daha fazla eritme yaa diyor bide..sapık adamalsanaalsanasmile
perperi ve ayçin özlemişim sizi kızlar ya
kızlar ben haftaya listede boşluk oldugunda mı geleyim nasıl olacak ?
ne guzel tam istenileni yapmıssın ben en fazla 2 gun yapabiliyorum bu duzende, mutlaka aksıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?