Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gamze ve gizem size başarılar diliyorum kızlara.s.
gizem ne güzel olmuş,sevindim senin için,darısı yarına artıkkaydirigubbakcemile5

50 dk yürüyüş yaptım...5 dksı falan durdum ve dut yedim:kedi:yürüyüş yolumda çok gzel dut ağçları vardı...mmmm yedim işte birazcıksempatiksalakcinni

neyse...eşim bugün geç gelecekmiş,cd yi takıp niveabody egzersizlerimi de yapayım barikaydirigubbakcemile2

menüm degisti düzeltiim bari :))
kendimi kontrol acisindan iyi oluyor.

sabah kahvalti yok gec kalktim

öglen 1 KK kasar peyniri + 1 litre su ictim.

ara 1 bardak light süt (hafif cikolata aromali)

aksam 1 haslanmis yumurta , 1 balik köftesi.

20 dakika step+ 1 saat yürüyüs + 2 litre su.

yok canım ben akdenizdeyim ama evelsi gün değiştirdim hem mesleği hem yaşadığım yeri..benim arkadaşlarımdan biri sitede galiba..beni bulmasını istemiyorum anlamasın rahat rahat konuşamam diye
zaten 1 dilim ekmek yerine 2 kaşşık pilav veriyorlar istersensositososito

hangi bölüm gamzecim benim sınavlarım ilk sınavlardan daha iyi geçti ya kızlar inanamıyorum çok mutluyum umarım yarında öyle geçer
sınavlarınzda başarılar kızlar.ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN
çok güzel ama çokta az yeme..bu sefer vücut yemicen diye tutabilir canım

efendim şimdi bana geldi..
sabah geç yaptım kahvaltıyı
peynir domates,biber,yumurta yedim yeşil çay içtim 1 dilim ekmek yedim

arada meyve yedim

akşam sahile gittik aman allahım arkadaş döşemiş resmen yaa-tatlicadiarzu-
kuru patlıcan dolması(bayılırım)
rus salatası normal salata
börek
tatlı,bide lahmacun vardı

1 patlıcan yedim
5-6 kaşık çoban salata yedim
2 kaşık rus salatası yedim
tatlımı sağolsun kzıım yedi kurtardı beni:sm_cool:
şimdide soda içiyorum

hilal böyle davetlere çocukla gitmek çok işe ayrıyor gerçeten...hem çocuğun peşinde koşturmaktan yiyemiyorsun hem de tabaktakileri ona yedirdiğin için yemediğin belli olmuyor:))iyi oluyor yani...

selam kızlar

bu sabah bol domates salatalık biber 1 küp peynir ve 1,5 dilim kepek ekmegi yedim

arada 10 tane kadar kiraz ve biraz peynir.. canım çekti

kahvaltı geç oldugundan ögle yemegi yemedim. onun yerine 1 avuc beyaz leblebi yedim

akşam da dünden kalma kuru fasulye vardı. Onu yedim 1 tabak. yanında yeşil salat ile..

Yemekten sonra ıhlamur içtim mis gibi dayım agaçtan yeni koparmış... Daha bugün artık bişey yemem .. Hepinize iyi geceler

zalimi canım sınavların iyi geçmesine sevindim. Tüm sınav giren arkadaşlara başarılar dilerim..

hilal valla arkadaşlar haklı, çok iyi olmuş kızının yemesi. ıyi kurtarmışsın maşallah :)

hilalcim öperim o kızını seni kurtamışopuyorumnanaktan

hilal böyle davetlere çocukla gitmek çok işe ayrıyor gerçeten...hem çocuğun peşinde koşturmaktan yiyemiyorsun hem de tabaktakileri ona yedirdiğin için yemediğin belli olmuyor:))iyi oluyor yani...

zalimi canım sınavların iyi geçmesine sevindim. Tüm sınav giren arkadaşlara başarılar dilerim..

hilal valla arkadaşlar haklı, çok iyi olmuş kızının yemesi. İyi kurtarmışsın maşallah :)

evet yaa,önceden tabağındakiler belli oluyordu ek gıdaya geçti geçeli kurtardı beni..bide böyle hamurişlerini tatlıları çok seviyor(ama kilolu değil hareketten)neredeyse benim tabağı o bitiriyor bende çaktırmıyorum millete:lepi:
bide bugün koşup koşup parka gitti onun peşinde koşmaktan midem bulandı:bbo:
çok yorgun hissediyorum kendimi..yarın sabahta yine gideceğiz kahvaltıya sahile..kaydirigubbakcemile
domates salatalıkla doldururum artık karnımı kaydirigubbakcemile5

:lepi:çok güzel

ayşegülcüm süpersin eee bişey kalmamışki zaten.

canım sen istediğin hafta cumaya kadar söyle mezun olmak istiyorum diye ozaman mezuniyet karnen için püsküüte iletiriz.
sen ok vermeden seni zorla göndermem kuuuu:)))))))))
seninle olmaktan mutluyuz.

saol canıma.s.
benimde popo erir...ben habire mekik çekiyorum baktım popo erimiş..hatta eşimde dedi.aa bu yine erimiş,daha fazla eritme yaa diyor bide..sapık adamalsanaalsanasmile
hilal seninle vücut ve boyumuz o kadan benziyorki:)))))))))))))

hahahah çok güldüm benim eşimde aynını söyler:)))))))))))

perperi ve ayçin özlemişim sizi kızlar ya

bende bende opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben haftaya listede boşluk oldugunda mı geleyim nasıl olacak ?

liv hoşgeldin aramıza.

ben takımın kaptanıy8ım
şuanda takımda yerimiz yok istersen paylaşım olarak kal burda boşalan yer olursa geçersin
beklemek istemezsende başka takımlara bakabilirsin.

ama biliyormusun bizim takım çok iyidir bence kal burda yerimseniben

sen geçengün alınmışsın kızlar resim falan isteyince ama kızma hemen kilon burdakilere göre azda o sebepten istemezsen koymayabilirsin ama ben motivasyonu arttıcı gördüğüm için istiyorum.

ben sabah

2 dilim t.b ekmeği+baharatlı salça+peynir zeytin+şekersiz çay

öğle 2 kaşık çorba kızımdan kalan+kiraz

akşam arkadaşlarla yemeğe gittik

biraz meze+salata+4-5 kalamar+4-5 midye dolma+ızgara çıpra
biraz falamı oldu bilmem ama bugün izin verdim kendime galiba

ha birde 1 kadeh beyaz şarap içtim:))))))))

birazdanda kiraz yiyeceğim

perperi senin günün de güzel geçmiş tebrikleralkisalkisalkis...
ayçinim kaptanım hoşgeldin opuyorumnanaktan,çok özledim seniiiŞeniz:1hug:
dimek götürdün kalamarları midyeleri hee,afiyet olsunsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ben niveabody egzersizlerimi de yaptımkaydirigubbakcemile2...duşumu da yaptım şimdi, ohh çok rahatladımbayanssulusmile
yarın eşimin annanesine gidicez,bahçeli bi evi var...orda ızgara yapıcaz...biraz orda kaçırabilirim...ama özellikle ben istedim ızgara yapalım diye...yemek olsa biliyorum ki hep kalorili şeyler yapacaklaeyvahedigeldismiler...ızgara olursa biraz ızgara ve bol salatayla kurtarabilirim:dance:

herkese güzel haftasonları kızlaropuyorumnanaktan
dün akşam üzülerek sölüyorum anneme gittik ve ben pilav olayını biraz abarttım kızlar...fazladan bi 4 kaşık kadar yemişimdir hem de nohutluydu...ama çok seviyorum pilavı öyle böyle değil yani...sonra bi de annem saolsun yalancı tavuk göğsü yapmış tadına baktım ama sadece 1 kaşık ondan yırttım neyse ki ama pilav için üzgünüm..bu sabah da pek tartılmak istemesem de bi bakayım dedim ve 500 gram daha gitmiş tekrar 72 oldum kızlar...artık şişliğim migeçti neden böyle oldu bilemiyorum ama geçen haftaki kiloma döndüm bundan sonra da aşağı doğrugiderim inşallah...şu önümüzdeki 2 hafta içinde 70 in altını görmek istiyorum...:Saruboceq::Saruboceq:
bugün de liseden arkadaşlarla günümüz var umarım kendime hakim olabilirimsempatiksalakcinni
oraya gidince çok açlık hissedip yiyeceklere gömülmeyim diye gayet sıkı bi kahvaltı yaptım şimdi de su içiyorum bol bol...sanırım ara öğün işi yatar bugünlük akşam da işyerine geçip 70 dk yürüdüm mü...umarım bugünü en az hasarla atlatırım...:lepi:
sabah kahvaltıda menemen yaptım kızlar çok seviyorum biberle domatesi yazın sıcaklarını saymazsak sebzelerini ve meyvelerini çok seviyorum...
akşam yorgun olmazsam tekrar gelirim hepinizi öpüyorum...

bu arada gizemcim sınavın inşallah dünki gibi güzel geçer..başarılar diliyorum...:Saruboceq::lepi:

selamlar iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3
s.zeynep yapmışın bi iş,olsun bugün dikkat et telafi edersin canımkaydirigubbakcemile5
benim de planlarım dün yazdığım gibi...ızgara-salatayla bugünü atlatmayı umuyorum:hulya:

sabah khvaltım benim de menemendi...1 yumurta ve az yağla yaptım...1 kk peynir,2 d.ç.ekmeği az reçel
şimdi yürüyüşe gidiyorum hoşçakalınhihoyyyt

tüanydın kızlar..ayçincim hoşgeldin canım,oh ne güzel yemeğe gitmişsin..
ben deniz ürünlerinden bir tek balığı yiyebiliyorum onuda çok seviyorum ama o midye,istakoz,kalmar,ahtapot,onlar tamamen fiyasko benim için..böceğe benzedikleri için yiyemiyorum midem bulanıyor..

zeynep ne güzel inmişsin,,bu hafta sıkı tut bence 70 in altını göebilirsin..

emine dikkatli ol canım..ızgarayıda az ye..el kadar yanii..biz pikniğe gittikmi ızgara işini abartıyorlar,bilmem kaç tane köfte kol kadar tavuk parçaları düşüyor kişi başına..onlarıda yiyince tabi diyetten çıkıyor iş..

bugün kahvaltıya gittik..dün dediğim gibi..
millet çekmiş bikinileri denize giriyordu valla hava çok sıcak.
kahvaltıda domates salatalık,peynir,2 kaşık patates salatası,1 haşlanmış yumurta yedim..1 kere reçel aldım..ekmek yemedim salata yediğim için..ama peynir işini abarttım galiba..ne kadar yedim bilmiyorum ama çok yedim gbi geliyor.

kahvaltının üstünede muhabbetle bol bol çay içtim..şimdi yürüyüş yapacağım kızıda bayo yaptırıp yatırdım,leş gibi olmuş yine parkta..

bir arkadaşım vardı ankaraya gitti akademiye,hafta sonları geliyordu bazen(eşi burda)..şimdi 3 günlüğüne rapor alacakmış..yürüyüşe çıkalımmı sabah erken dedi.allaaaah dedim benim arkadaşa ihtiyacım var zaten deniz kenarında çok güzel yürünüyor..2-3 gün sahilde yüryüş yapacağım

ne guzel tam istenileni yapmıssın ben en fazla 2 gun yapabiliyorum bu duzende, mutlaka aksıyor

bir-iki hafta yapınca insan alışıyor disipline. ilk başlarda ben de çok zorlandım. eşime ayrı yemek yapıyorum çünkü adam kalorisiz şeyler yeyince hemen zayıflıyor. bebeğimin yemekleri de ayrı. yani ben sabah akşam mutfaktan çıkamayan bir tip oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…